El nou projecte de la UE Llagostera als eSports arrenca aquesta nit

L’equip gironí, representat a PS4 i Xbox enfoca els objectius segons la plataforma.

Pel que fa al Llagostera de PS4, liderat per BeltryHD, comencen enfrontant-se a tres rivals, que, a priori, no oferiran massa resistència. Dos d’ells, equips nous a la competició i amb pocs jugadors amb experiència: Xetros i CD Lyonsports. El primer, amb solament set jugadors a la seva disposició. El partit del dimecres el juguen contra Citizens SPL, tot un clàssic de la antiga sisena divisió que hauran de plantar cara per tal d’anar fent viable el seu objectiu principal: l’ascens.

Per altra banda, el Llagostera a la plataforma de Microsoft, després d’aconseguir l’ascens la temporada anterior, tenen com a objectiu prioritari evitar el descens en aquesta tan competitiva tercera divisió. Els primers rivals de l’equip capitanejat per “o NeymarJR x11” seran el Gudaris, Legends One i Reds Gaming. En aquesta divisió no hi ha cap rival fàcil, per tant, qualsevol resultat que impliqui sumar punts, es veurà amb bons ulls des de l’entitat gironina.

 

Castellano

Primeras pruebas para el Llagostera en este principio de temporada

El equipo gerundense, representado en PS4 y Xbox enfoca los objetivos según la plataforma.

En cuanto al Llagostera de PS4, liderado por BeltryHD, comienzan enfrentándose a tres rivales, que, a priori, no ofrecerán demasiada resistencia. Dos de ellos, equipos nuevos en la competición y con pocos jugadores con experiencia: Xetros y CD Lyonsports. El primero, con sólo siete jugadores a su disposición. El partido del miércoles lo juegan contra Citizens SPL, todo un clásico de la antigua sexta división que deberán hacer frente con el fin de ir haciendo viable su objetivo principal: el ascenso.

Por otra parte, el Llagostera en la plataforma de Microsoft, tras conseguir el ascenso la temporada anterior, tienen como objetivo prioritario evitar el descenso en esta tan competitiva tercera división. Los primeros rivales del equipo capitaneado por “o NeymarJR x11” serán el Gudaris, Legends One y Reds Gaming. En esta división no hay ningún rival fácil, por lo tanto, cualquier resultado que implique sumar puntos, se verá con buenos ojos desde la entidad gerundense.

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *