El Lleida, una incògnita en la seva primera temporada a la VFO

Els lleidatans han format una plantilla, encapçalada per Rekohn, amb jugadors amb i sense experiència

En un equip nou sempre sorgeixen dubtes a l’hora de preestablir algun objectiu al llarg de la temporada. Aquest és el cas del Lleida, es la seva primera temporada a la competició, però començaran amb l’esperança de donar la sorpresa.

Els seus primers partits els juguen davant MoriskosVFO, AT Villalba i Phantomwolves. Pel que fa a aquests enfrontaments, el primer i el tercer són rivals, també, nous a la competició. Aquí es veurà el rodatge d’aquests equips a la pretemporada. Tot i això, també tindran un rival força perillós. L’AT Villalba va encadenar una sèrie de bons resultats que van servir per aconseguir una bona posició a la setena divisió de la temporada anterior.

 

Castellano

El Lleida, una incógnita en su primera temporada en la VFO

Los leridanos han formado una plantilla, encabezada por Rekohn, con jugadores con y sin experiencia

En un equipo nuevo siempre surgen dudas a la hora de preestablecer algún objetivo a lo largo de la temporada. Este es el caso del Lleida, es su primera temporada en la competición, pero comenzarán con la esperanza de dar la sorpresa.

Sus primeros partidos los juegan ante MoriskosVFO, AT Villalba y Phantomwolves. Con respecto a estos enfrentamientos, el primero y el tercero son rivales, también, nuevos en la competición. Ahí se verá el rodaje de estos equipos en pretemporada. Sin embargo, también tendrán un rival bastante peligroso. El AT Villalba encadenó una serie de buenos resultados que sirvieron para conseguir una buena posición en la séptima división de la temporada anterior.

 

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *