Tot torna a començar pel Villarreal

Primera setmana “fàcil” pel Villarreal de les dos plataformes

Tenint en compte la dinàmica i els resultats que van oferir els primers rivals a la temporada anterior, l’equip castellonenc sembla ser el favorit per emportar-se els partits.

Pel que fa al Villarreal de PS4 comencen jugant un autèntic partidàs FDC contra l’Espanyol, un equip recent ascendit. Els partits de dimarts i dimecres seran contra Philips Hue i Eibar, dos equips que no van fer massa bon paper la temporada anterior.

Els de leo2307 somnien en seguir la dinàmica d’aconseguir una millor posició a la classificació temporada rere temporada

D’altra banda, el Villarreal d’Xbox juguen aquesta primera setmana contra l’Sporting, Cadiz i Bl4ck Arrow. De la mateixa manera, també es tracten de rivals a priori inferiors que els groguets. Tot i no aconseguir una bona marca la passada temporada, els de El Joker 9 faran tot el possible per estar al nivell de les dos primeres.

 

Castellano

Primera semana “fácil” por el Villarreal de las dos plataformas

Teniendo en cuenta la dinámica y los resultados que ofrecieron los primeros rivales en la temporada anterior, el equipo castellonense parece ser el favorito para llevarse los partidos.

En cuanto al Villarreal de PS4 empiezan jugando un auténtico partidazo FDC contra el Espanyol, un equipo recién ascendido. Los partidos del martes y miércoles serán contra Philips Hue y Eibar, dos equipos que no hicieron demasiado buen papel la temporada anterior.

Los de leo2307 sueñan con seguir la dinámica de conseguir una mejor posición en la clasificación temporada tras temporada

Por otra parte, el Villarreal de Xbox juegan esta primera semana contra el Sporting, Cadiz y Bl4ck Arrow. Del mismo modo, también se tratan de rivales a priori inferiores que los groguets. Aunque no conseguieron una buena marca la pasada temporada, los de El Joker 9 harán todo lo posible para estar al nivel de las dos primeras.

 

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *