El Constantí comença a gaudir del seu premi

Tot i aconseguir l’ascens a quarta divisió, l’equip tarragoní ha estat emparellat amb alguns equips amb els quals havia coincidit a l’antiga cinquena divisió degut a la reordenació de divisions

Els de Sesplu8 han estat un dels perjudicats en aquest sistema de ordenació de divisions. Tot i això, estan més a prop que mai de la divisió de bronze.

Els seus primers contrincants són Kange, Córdoba CF i Arise FC. Possiblement, el més complicat és el segon. L’equip cordovès també és un equip temible en aquest grup. En canvi, el primer i el tercer semblen els més assequibles. Un d’ells, l’Arise FC és un vell conegut. La temporada passada van coincidir al grup B de cinquena divisió i els partits que els enfrontava van acabar amb 5-0 a favor i empat a un gol.

 

Castellano 

El Constantí, un equipo catalogado como peligroso en esta cuarta división

Aunque consiguió el ascenso a cuarta división, el equipo tarraconense ha sido emparejado con algunos equipos con los que había coincidido en la antigua quinta división debido a la reordenación de divisiones

Los de Sesplu8 han sido uno de los perjudicados en este sistema de ordenación de divisiones. Sin embargo, están más cerca que nunca de la división de bronce.

Sus primeros contrincantes son Kange, Córdoba CF y Arise FC. Posiblemente, el más complicado es el segundo. El equipo cordobés también es un equipo temible en este grupo. En cambio, el primero y el tercero parecen los más asequibles. Uno de ellos, el Arise FC es un viejo conocido. La temporada pasada coincidieron al grupo B de quinta división y los partidos que los enfrentaba terminaron con 5-0 a favor y empate a un gol.

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *