L’APA eSports debuta a la VFO

L’APA Poble Sec debutarà també amb un històric de la VFO com són l’equip de Vikings.

Vikings, a part de ser un històric de la VFO també ho és en aquestes categories i de nou aspira a l’ascens en aquesta quarta temporada després de configurar una plantilla justament amb aquest objectiu.

Per la seva banda, els barcelonins debutaran com equip oficial però amb jugadors ja experimentats a la categoria, ja que, els jugadors de l’antic Imperium representaran als de Barcelona sota el nom dels del barri del Poble Sec.

 

Castellano

La APA Poble Sec debutará también con un histórico de la VFO como son el equipo de Vikings.

Vikings, aparte de ser un histórico de la VFO también lo es en estas categorías y de nuevo aspira al ascenso en esta cuarta temporada después de configurar una plantilla justamente con este objetivo.

Por su parte, los barceloneses debutarán como equipo oficial pero con jugadores ya experimentados en la categoría, ya que, los jugadores del antiguo Imperium representarán a los de Barcelona bajo el nombre de los del barrio del Poble Sec.

 

Author: Gerard Álvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *