Equips de nivell per Santfeliuenc, Piera i Terrassa a Regional

Santfeliuenc FC

L’equip del Baix Llobregat ja veterà en la competició VFO inicia una nova campanya, que donades les circumstàncies i sobretot el nou sistema de divisions, els pot quedar petita. A la darrera campanya els blanc-i-blaus es van quedar a les portes de l’ascens a 5a divisió, que ara equivaldria a la 4a i ara es veuen immersos en l’ampli grup regional on es pot trobar de tot, però sobretot equips amateurs i un cert risc de pèrdua de competitivitat.

Amb tot això el Santfe encararà la temporada amb l’objectiu del ascens entre cella i cella. Encara és d’hora per fer pronòstics però el fet de ser el club més veterà del seu grup proporciona als catalans un plus de favoritisme, juntament el CSDC Las Portadas.

Per començar la nova temporada s’enfrontaran dilluns a Potangos FC, dimarts a Los Melvas City i dimecres a Genil FC. Dos dels tres clubs han estat fundats el mes passat i per tant podem esperar que vagin curts de rodatge. Una ocasió perfecte pel Santfe per començar sumant tots els punts de la setmana inaugural.

 

Terrassa FC

El nou equip del Vallés Occidental debutarà a la VFO a la divisió regional. Tot i ser un club nou han format un equip molt competitiu amb jugadors altament contrastants, començant pel seu capità i líder, Kekio_09, qui estem segurs que lluitarà per ser el màxim golejador del grup. Grup que curiosament d’entre tota la col·lecció de clubs possibles compartiran amb un altre equip català, el Piera. I per si no fos poc el duel entre els dos clubs catalans es produirà ben aviat: a la segona jornada aquest mateix dimarts.

Dilluns el Terrassa s’estrenarà en competició 11 contra 11 amb un partit contra Ruxicans amb l’objectiu de començar la lliga amb bon peu. Després del duel català de dimarts amb el AE Piera, els terrassencs jugaran contra un altre equip debutant: thesquad3.

 

AE Piera

L’esquadra de l’Alt Penedès inicia una nova temporada després d’assolir un ascens de 7a a 6a divisió la temporada anterior, que amb el desafortunat canvi de categories només ha quedat en anècdota. Esperem que això no faci més que esperonar als catalans per tal de perseguir el segon ascens consecutiu aquesta nova campanya.

El grup es planteja molt competitiu però veient els equips ens aventurem a pronosticar que els dos catalans juntament amb DV Raptors es presenten com els equips forts que lluitaran en la zona noble de la classificació.

Per tal de reconquistar la nova divisió, el Piera s’estrenarà la primera setmana contra Golden Promises FC el dilluns, el duel català contra el Terrassa FC el dimarts i dimecres tancarà la primera setmana contra Ruxicans.

 

Castellano

Santfeliuenc FC

El equipo del Baix Llobregat ya veterano en la competición VFO inicia una nueva campaña, que dadas las circunstancias y sobre todo el nuevo sistema de divisiones, se les puede quedar pequeña. En la última temporada los blanquiazules se quedaron a las puertas del ascenso a 5ª división, que ahora sería la 4ª y se ven ahora inmersos en un amplio grupo regional donde se puede encontrar de todo, pero sobre todo equipos amateurs y un cierto riesgo de pérdida de competitividad.

Con todo esto el Santfe encarará la temporada con el objetivo del ascenso entre ceja y ceja. Aún es pronto para hacer pronósticos, pero el hecho de ser el club más veterano del grupo proporciona a los catalanes un plus de favoritismo, juntamente con CSDC Las Portadas.

Para empezar la nueva temporada se enfrentarán lunes a Potangos FC, martes a Los Melvas City y miércoles a Genil FC. Dos de los tres clubs han sido fundados el mes pasado y por lo tanto podemos esperar que vayan cortos de rodaje. Una ocasión perfecta para el Santfe para empezar sumando todos los puntos de la semana inaugural.

 

Terrassa FC

El nuevo equipo del Vallés Occidental debutará a la VFO en la división regional. Pese a ser un club nuevo han formado un equipo competitivo con jugadores altamente contrastados, empezando por su capitán y líder, Kekio_09, quien seguro luchará para ser el máximo goleador del grupo. Grupo que curiosamente entre toda la colección de clubes posibles compartirán con otro equipo catalán, el Piera. Por si no fuera poco, el duelo entre los dos equipos catalanes se producirá pronto: a la segunda jornada este mismo martes.

Lunes el Terrassa se estrenará en competición del 11 contra 11 con un partido contra Ruxicans con el objetivo de comenzar la liga con buen pie. Después del duelo catalán del martes contra el AE Piera, los de Terrassa jugarán contra otro equipo debutante: thesquad3.

 

AE Piera

La escuadra del Alt Penedés inicia una nueva temporada tras conseguir un ascenso de 7ª a 6ª división la temporada anterior, que con el desafortunado cambio de categorías ha quedado solo en anécdota. Esperemos que esto no haga más que espolear a los catalanes por tal de perseguir su segundo ascenso consecutivo.

El grupo se plantea muy competitivo, pero viendo los otros equipos nos aventuramos a pronosticar que los dos catalanes van a dar guerra en la zona alta de la tabla juntamente con DV Raptors.

Por tal de reconquistar la nueva división, el Piera se estrenará la primera semana contra Golden Promises FC el lunes, el duelo catalán el Terrassa FC el martes y miércoles cerrará la primera semana contra Ruixicans.

Author: Miquel Martí

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *