Bon inici pel Cornellà a la Segona Divisió

Els del Llobregat han debutat a segona de VFO amb un bon paper després de guanyar, empatar i perdre un partit respectivament

Dilluns treien un empat molt bo davant tot un històric de la competició com Hammers United. Un empat a 1 amb bones sensacions i regust a victòria.

Dimarts l’equip va rebre un petit cop al perdre a casa per 1 a 3 amb Gaineko en un partit on la defensa va patir més del compte.

Dimecres, però, el Cornellà va fer el millor partit de la setmana al superar al Deportivo Alavés (que també debutava a la categoria) per 3 gols a 1 mostrant un gran joc i una velocitat dignes de la categoria.

Després de la primera setmana de competició el Cornellà es sisé amb 4 punts.

 

 

Castellano

 

Los del Llobregat han debutado en segunda de VFO con un buen papel después de ganar, empatar y perder un partido respectivamente

El lunes sacaban un empate muy bueno ante todo un histórico de la competición como Hammers United. Un empate a 1 con buenas sensaciones y sabor a victoria.

El martes el equipo recibió un pequeño golpe al perder en casa por 1 a 3 con Gaineko en un partido donde la defensa sufrió más de la cuenta.

El miércoles, sin embargo, el Cornellà hizo el mejor partido de la semana al superar al Deportivo Alavés (que también debutaba en la categoría) por 3 goles a 1 mostrando un gran juego y una velocidad dignas de la categoría.

Tras la primera semana de competición el Cornellà es sexto con 4 puntos.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *