Inici desafortunat pel Poblesec als eSports

L’Apa Poble Sec no ha començat gaire bé el seu debut a la tercera divisió de VFO al no haver aconseguit cap punt en cap de les tres jornades disputades aquesta setmana.

Dilluns, però, els barcelonins (recordem, antic Imperium), van jugar un molt bon partit front un rival complicat i històric com Vikings. El partit va estar molt igualat fins al final on els locals finalment es van emportar el partit per 3 gols a 2.

Dimarts l’equip del barri de Barcelona va seguir intentant jugar bé i també va donar la cara front Losdemarras, on, al final, els visitants van emportar-se la victòria per 1 a 2.

Dimecres, per desgràcia, el Poble Sec va fer el pitjor partit al perdre per 3 a 0 amb Team Galaxyzz, totalment superat pel rival en tot el partit.

Després d’aquestes tres jornades, els barcelonins són cuers amb 0 punts, únic equipo que encara no ha pogut sumar cap punt al grup A de tercera.

 

 

Castellano

L’ Apa Poble Sec no ha empezado muy bien su debut en la tercera división de VFO al no haber conseguido ningún punto en ninguna de las tres jornadas disputadas esta semana

Lunes, sin embargo, los barceloneses (recordemos, antiguo Imperium), jugaron un muy buen partido frente un rival complicado e histórico como Vikings. El partido estuvo muy igualado hasta el final donde los locales finalmente se llevaron el partido por 3 goles a 2.

El martes el equipo del barrio de Barcelona siguió intentando jugar bien y también dio la cara frente Losdemarras, donde, al final, los visitantes se llevaron la victoria por 1 a 2.

Miércoles, por desgracia, el Poble Sec hizo el peor partido al perder por 3 a 0 con Team Galaxyzz, totalmente superado por el rival en todo el partido.

Después de estas tres jornadas, los barceloneses son colistas con 0 puntos, único equipo que aún no ha podido sumar ningún punto en el grupo A de tercera.

 

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *