La UESA eSports arrenca com de costum

El Sant Andreu ha començat d’una manera brillant la seva participació a la quarta divisió. Els de David “Animal” han sumat 7 punts de 9 mostrant a més un gran joc sobre la gespa

Dilluns els andreuencs aconseguien la primera victòria al guanyar per un solitari gol a Klus Gaming, dominant en tot moment el joc.

Dimarts el Sant Andreu donava una lliçó de fútbol al guanyar per 1 a 4 a un bon equip com Futbol Lindo. Mostrant un domini total sobre el terreny de joc.

Finalment, dimecres, els andreuencs perdrien els únics dos punts de tota la setmana al empatar amb un os dur com AE Esports (Chapa Chapa) en un partit molt igualat i competitiu que va acabar amb empat a 3 gols.

Ara mateix el Sant Andreu acaba la primera setmana de competició amb 7 punts i 4rt classificat al grup A de quarta divisió.

 

 

Castellano

 

El Sant Andreu ha comenzado de forma brillante su participación en la cuarta división. Los de David “Animal” han sumado 7 puntos de 9 mostrando además un gran juego sobre el césped

El lunes los andreuencs conseguian la primera victoria al ganar por un solitario gol a Klus Gaming, dominando en todo momento el juego.

El martes, el Sant Andreu daba una lección de fútbol al ganar por 1 a 4 a un buen equipo como Fútbol Lindo. Mostrando un dominio total sobre el terreno de juego.

Finalmente, el miércoles, los andreuencs perderían los únicos dos puntos de toda la semana en empatar con un hueso duro como AE Esports (Chapa Chapa) en un partido muy igualado y competitivo que terminó con empate a 3 goles.

Ahora mismo el Sant Andreu termina la primera semana de competición con 7 puntos y 4º clasificado en el grupo A de cuarta división.

 

 

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *