Debut de primera a PS4, irregularitat a XBOX

L’Espanyol ha tornat a primera divisió a PS4 per la porta gran. Els de xCoprat han sumat dos victòries i un empat en el seu retorn a la categoria reina de la VFO

Dilluns derrotava amb contundència per 3 a 1 al Villarreal amb un gran joc i una actuació estel·lar del porter Litos i doblet de Lukeku.

Dimarts de nou s’emportava la victòria i a més deixant la porteria a 0 guanyant a Mayango per 0 a 2.

Finalment, dimecres, es van escapar els dos primers punts al empatar a 0 amb el Saragossa en un partit igualadíssim.

Ara mateix l’Espanyol és segon a la classificació amb 7 punts, només superat per Golden Hawks amb 9 que ha guanyat tot.

Se’ns dubte la primera setmana dels pericos ha estat gairebé perfecta en el retorn a l’elit del futbol digital

A Xbox, L’Espanyol ha començat la temporada a la primera divisió amb una tònica irregular després de guanyar un partit i perdre’n dos

Dilluns els pericos visitaven a tot un os com Philips HUE, on no van poder batre al porter local i van acabar perdent per 2 gols a 0.

Dimarts els blanc-i-blaus van fer un canvi de xip i es van emportar la victòria per 3 gols a 2 davant un Reus molt combatiu que va donar molta guerra i va fer que el partit fos igualat fins el final.

Dimecres, però, els pericos van tornar a caure, en aquest cas davant del Cadis, tot i que l’Espanyol va lluitar fins el final per aconseguir l’empat. Empat que no va arribar i finalment el partit va acabar amb 2 gols a 1 a favor dels andalusos.

Després de la primera setmana de competició, l’Espanyol es desè amb 3 punts a la classificació.

 

Castellano

 

El Espanyol ha vuelto a primera división en PS4 por la puerta grande. Los de xCoprat han sumado dos victorias y un empate en su regreso a la categoría reina de la VFO.

El lunes derrotaba con contundencia por 3 a 1 al Villarreal con un gran juego y una actuación estelar del portero Litos y doblete de Lukeku.

El martes, de nuevo se llevaba la victoria y además dejando la portería a 0 ganando a Mayango por 0 a 2.

Finalmente, el miércoles, se escaparon los dos primeros puntos al empatar a 0 con el Zaragoza en un partido igualadísimo.

Ahora mismo el Espanyol es segundo en la clasificación con 7 puntos, sólo superado por Golden Hawks con 9 que ha ganado todo.

Sin duda la primera semana de los pericos ha sido casi perfecta en el regreso a la élite del fútbol digital.

En Xbox, el Espanyol ha empezado la temporada en la primera división con una tónica irregular después de ganar un partido y perder dos.

El lunes los pericos visitaban a todo un hueso como Philips HUE, donde no pudieron batir al portero local y acabaron perdiendo por 2 goles a 0.

El martes los blanquiazules hicieron un cambio de chip y se llevaron la victoria por 3 goles a 2 ante un Reus muy combativo que dio mucha guerra e hizo que el partido fuera igualado hasta el final.

El miércoles, sin embargo, los pericos volvieron a caer, en este caso ante el Cádiz, aunque el Espanyol luchó hasta el final para conseguir el empate. Empate que no llegó y finalmente el partido terminó con 2 goles a 1 a favor de los andaluces.

Después de la primera semana de competición, el Espanyol es décimo con 3 puntos en la clasificación.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *