El Constantí pot donar més

L’equip tarragoní, lluny de les sensacions de la temporada anterior, situat a les posicions del mig de la classificació

No ha estat un bon inici pel Constantí si ho comparem amb els de temporades anteriors. Això si, tenint en compte que el nivell d’exigència a quarta divisió és superior.

Una victòria i dos derrotes són els resultats que els de Sesplu8 han aconseguit aquesta primera setmana de competició

Les derrotes van venir seguides, en els dos primers partits. El primer contra Kange i el segon contra el Còrdova. Els dos amb el mateix resultat; derrota per un gol a zero.

Al tercer partit les coses van anar millor pels interessos del Constantí. Tot i arribar a la mitja part amb un marcador no massa favorable, la segona va ser totalment diferent i van aconseguir dos gols que suposaven els primers tres punts de la temporada.

 

Castellano

 

Comienzo mejorable para el Constantí

El equipo tarraconense, lejos de las sensaciones de la temporada anterior, situado en las posiciones del medio de la clasificación

No ha sido un buen inicio para el Constantí si lo comparamos con los de temporadas anteriores. Eso sí, teniendo en cuenta que el nivel de exigencia a cuarta división es superior.

Una victoria y dos derrotas son los resultados que los de Sesplu8 han conseguido esta primera semana de competición

Las derrotas vinieron seguidas, en los dos primeros partidos. El primero contra Kange y el segundo contra el Córdoba. Los dos con el mismo resultado; derrota por un gol a cero.

En el tercer partido las cosas fueron mejor para los intereses del Constantí. A pesar de llegar al descanso con un marcador no muy favorable, la segunda fue totalmente diferente y lograron dos goles que suponían los primeros tres puntos de la temporada.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *