El Lleida Esportiu eSports no acaba d’arrencar aquesta primera setmana de lliga

Els lleidatans firmen una setmana irregular i plena de gols, tant a favor com en contra

No es estrany que a un equip nou anoti i rebi molts gols. Molts altres equips ho han experimentat a la seva primera temporada. La clau per solucionar-ho és acumular molts partits junts, i de ben segur que el Lleida revertirà la situació d’aquí poques setmanes

Un total de vuit gols a favor i dotze en contra, posicionen als de Rekohn en tretzè lloc.

El partit del seu debut el van jugar contra l’Asprokiko. L’equip català no va poder passar de la derrota per 4-3.

Al partit del dimarts s’enfrontaven a un altre equip completament nou. En aquest van aconseguir fer cinc gols, desplegant tot el seu arsenal ofensiu i deixant la porteria a zero. En línies generals tot l’equip va fer un magnífic partit.

En l’últim partit de la setmana la situació va canviar radicalment. D’haver aconseguit una derrota a la mínima i una victòria molt meritòria, l’Evasion Gaming va passar per damunt dels lleidatans i van perdre per un resultat molt abultat, 8-0, en un partit per oblidar.

 

 

Castellano

El Lleida no acaba de arrancar esta primera semana de liga

Los leridanos firman una semana irregular y llena de goles, tanto a favor como en contra

No es extraño que a un equipo nuevo anote y reciba muchos goles. Muchos otros equipos lo han experimentado en su primera temporada. La clave para solucionarlo es acumular muchos partidos juntos, y estamos seguros de que el Lleida revertirá la situación en pocas semanas.

Un total de ocho goles a favor y doce en contra, posicionan a los de Rekohn en decimotercer lugar.

El partido de su debut lo jugaron contra el Asprokiko. El equipo catalán no pudo pasar de la derrota por 4-3.

Al partido del martes se enfrentaban a otro equipo completamente nuevo. En este consiguieron hacer cinco goles, desplegando todo su arsenal ofensivo y dejando la portería a cero. En líneas generales todo el equipo hizo un magnífico partido.

En el último partido de la semana la situación cambió radicalmente. De haber conseguido una derrota a la mínima y una victoria muy meritoria, el Evasion Gaming pasó por encima de los leridanos y perdieron por un resultado muy abultado, 8-0, en un partido para olvidar.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *