A seguir amb les bones sensacions

Els pericos encaren la segona setmana de competició amb tot l’optimisme després d’aconseguir grans resultats la setmana passada i ser ara mateix segon classificat a la primera divisió de VFO

Dilluns, per això, no ho tindrà gens fàcil, ja que s’enfrontarà amb Ramboot, un equip dur de pelar, amb grans jugadors i que, justament, es troba just darrere dels blanc-i-blaus a la classificació.

Els de xCoprat, per tant, tindran una dura prova de foc per demostrar que lo de la setmana passada no va ser la “sort del debutant” i confirmar així el gran salt de qualitat i el bon moment de l’Espanyol en aquesta temporada.

Dimarts, els pericos reben el Betis, que no ha començat amb un gran joc però que sempre és un equip molt perillós.

El Betis ara mateix ocupa la novena posició a 3 punts de l’Espanyol, per tant, una victòria perica faria eixamplar distància amb els sevillans, que buscaran de totes totes els tres punts.

Dimecres, l’Espanyol tornarà a jugar, aquest cop, amb l’altre equip de Sevilla, el Sevilla FC.

Un Sevilla que va començar molt bé la temporada però que en l’última jornada disputada va rebre un cop molt dur al perdre per 1 a 4 front el Ramboot, el rival dels blanc-i-blaus dilluns.

Tot i així, el Sevilla és a només un punt dels pericos i els de xCoprat hauran de tenir bons resultats dilluns i dimarts per no ser passats abans de dimecres pels sevillans.

 

XBOX

 

A millorar la primera setmana.

 

l’Espanyol d’XBOX no va començar gaire bé la setmana passada la competició a l’aconseguir només 3 punts de 9 possibles. Aquesta setmana te l’oportunitat de millorar les coses començant per dilluns amb el Villarreal.

 

Els pericos reben al Villarreal, els grocs, en un bon estat de forma, són un dels equips de la part alta amb 6 punts i és un dels equips que mou millor la pilota a primera.

 

Els blanc-i-blaus, per això, poden donar un cop sobre la taula si aconsegueixen batre al “submarí groc” i així començar la segona setmana de competició amb bon peu.

 

Dimarts l’Espanyol jugarà amb el Reala VFO, equip que suma els mateixos punts que els pericos (3) i que tampoc va poder demostrar ni un gran joc ni resultats la setmana passada.

 

Partit important pels de Cornellà-El Prat per eixamplar distàncies amb un rival directe ara mateix a la classificació.

 

Dimecres els pericos visiten Vanguard, equip que no va conèixer la derrota la primera setmana de competició (1 victòria, 2 empats) i que voldrà seguir amb aquesta dinàmica també contra l’Espanyol.

 

Tot i així, només es troba a dos punts dels pericos i depèn com vagi aquesta setmana segurament l’Espanyol tindrà l’oportunitat de guanyar i superar-los en la classificació.

 

Castellano

 

Los pericos encaran la segunda semana de competición con todo el optimismo después de conseguir grandes resultados la semana pasada y ser ahora mismo segundo clasificado en la primera división de VFO

 

Lunes, por eso, no lo tendrá nada fácil, ya que se enfrentará con Ramboot, un equipo duro de pelar, con grandes jugadores y que, justamente, se encuentra justo detrás de los blanquiazules en la clasificación.

 

Los de xCoprat, por tanto, tendrán una dura prueba de fuego para demostrar que el de la semana pasada no fue la “suerte del debutante” y confirmar así el gran salto de calidad y el buen momento del Espanyol en esta temporada.

 

El martes, los pericos reciben el Betis, que no ha comenzado con un gran juego pero que siempre es un equipo muy peligroso.

 

El Betis ahora mismo ocupa la novena posición a 3 puntos del Espanyol, por tanto, una victoria perica haría ensanchar distancia con los sevillanos, que buscarán a toda costa los tres puntos.

 

Miércoles, el Espanyol volverá a jugar, esta vez, con el otro equipo de Sevilla, el Sevilla FC.

 

Un Sevilla que empezó muy bien la temporada pero que en la última jornada disputada recibió un duro golpe al perder por 1 a 4 frente a Ramboot, el rival de los blanquiazules el lunes.

 

Aún así, el Sevilla está a sólo un punto de los pericos y los de xCoprat deberán tener buenos resultados lunes y martes para no ser pasados antes del miércoles por los sevillanos.

 

XBOX

 

A mejorar la primera semana.

 

El Espanyol de XBOX no comenzó demasiado bien la semana pasada la competición al conseguir sólo 3 puntos de 9 posibles. Esta semana tiene la oportunidad de mejorar las cosas empezando por el lunes con el Villarreal.

 

Los pericos reciben al Villarreal, los amarillos, en un buen estado de forma, son uno de los equipos de la parte alta con 6 puntos y es uno de los equipos que mueve mejor el balón en primera.

 

Los blanquiazules, por ello, pueden dar un golpe sobre la mesa si consiguen batir al “submarino amarillo” y así comenzar la segunda semana de competición con buen pie.

 

Martes el Espanyol jugará con el Reala VFO, equipo que suma los mismos puntos que los pericos (3) y que tampoco pudo demostrar ni un gran juego ni resultados la semana pasada.

 

Partido importante para los de Cornellà-El Prat para ensanchar distancias con un rival directo ahora mismo en la clasificación.

 

El miércoles los pericos visitan Vanguard, equipo que no conoció la derrota en la primera semana de competición (1 victoria, 2 empates) y que querrá seguir con esta dinámica también contra el Espanyol.

 

Sin embargo, sólo se encuentra a dos puntos de los pericos y depende cómo vaya esta semana seguramente el Espanyol tendrá la oportunidad de ganar y superarlos en la clasificación.

 

 

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *