Setmana curta pel Constantí

Degut a que els tarragonins s’enfronten a un equip desqualificat, tindran un dia de descans

PLG FC i Lion Island seran els únics rivals del Constantí en aquesta segona setmana de competició. Dit d’una altra manera, el quart i el tretzè classificat s’enfronten a un Constantí situat al desè lloc i amb ganes d’aconseguir punts i escalar alguna posició.

Mala fortuna en el començament dels de Sesplu8, tot i això, amb la victòria contundent a la fase prèvia de la copa, afronten aquesta setmana amb la ment enfocada a sumar de tres en tres.

No serà feina fàcil endur-se els punts en aquests partits. PLG FC, uns clàssics en aquesta quarta divisió, van guanyar el seu últim partit per vuit a zero. Lion Island, venen de guanyar sisena divisió amb solament una derrota a les seves esquenes.

 

Castellano

Semana corta para el Constantí

Debido a que los tarraconenses se enfrentan a un equipo descalificado, tendrán un día de descanso

PLG FC y Lion Island serán los únicos rivales del Constantí en esta segunda semana de competición. Dicho de otro modo, el cuarto y el decimotercer clasificado se enfrentan a un Constantí situado en décimo lugar y con ganas de conseguir puntos y escalar alguna posición.

Mala fortuna en el comienzo de los de Sesplu8, sin embargo, con la victoria contundente en la fase previa de la copa, afrontan esta semana con la mente enfocada a sumar de tres en tres.

No será tarea fácil llevarse los puntos en estos partidos. PLG FC, unos clásicos en esta cuarta división, ganaron su último partido por ocho a cero. Lion Island, vienen de ganar sexta división con solo una derrota a sus espaldas.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *