Gran oportunitat pel Lleida per acostar-se a la zona noble de la classificació

Després d’encaixar una golejada en el seu últim partit, els lleidatans s’han refet i encaren amb optimisme aquesta segona setmana

El futur dels de Rekohn pot ser condicionat per dos dels tres partits d’aquesta setmana. Dos d’aquests tres rivals són Lider eSports i Galaxy Team, dos equips que es situen per sobre de l’equip català amb els mateixos punts i un ràtio  de gols similars. Pot ser un bon moment per que el Lleida s’allunyi d’aquestes posicions tan baixes. L’altre partit, que es amb el que obriran la setmana, el juguen contra el Pumas United, els segons classificats del grup i fins ara invictes.

Aquests dos equips anomenats anteriorment, també són novells a la competició. El Lleida, ho ha d’aprofitar i insistir en els punts dèbils de cada rival.

 

Castellano

Gran oportunidad para el Lleida por acercarse a la zona noble de la clasificación

Después de encajar una goleada en su último partido, los leridanos se han rehecho y encaran con optimismo esta segunda semana

El futuro de los de Rekohn puede ser condicionado por dos de los tres partidos de esta semana. Dos de estos tres rivales son Lider eSports y Galaxy Team, dos equipos que se sitúan por encima del equipo catalán con los mismos puntos y una ratio de goles similares. Puede ser un buen momento para que el Lleida se aleje de estas posiciones tan bajas. El otro partido, que es con el que abrirán la semana, lo juegan contra el Pumas United, los segundos clasificados del grupo y hasta ahora invictos.

Estos dos equipos mencionados anteriormente, también son novatos en la competición. El Lleida, lo tiene que aprovechar e insistir en los puntos débiles de cada rival.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *