Relliscada a PS4, a Xbox començen a mirar cap amunt

Després del bon començament la primera jornada de competició, els de xCoprat han patit i tornat a la realitat que això és la primera divisió.

Dilluns els blanc-i-blaus van rascar un empat a 1 amb un dels equips més en forma de la lliga, Ramboot, on va ser un partit igualat i amb ocasions per les dos parts.

Dimarts, l’Espanyol va veure com perdia contra el primer equip sevillà que s’enfrontava a la setmana, el Betis. Els andalusos, en un gran estat de forma, van passar per sobre dels de Cornellà-El Prat i van acabar guanyant per 3 gols a 1.

Dimecres, segon partit contra equip andalús, aquest cop contra el Sevilla de TheRubio i ErMori. Aquest cop, els pericos van portar la batuta del joc, tot i que els sevillans van ser més efectius de cara a porta i van aconseguir una victòria final amb 2 a 1 al marcador.

Després d’aquesta setmana, l’Espanyol baixa fins la 9a posició amb 8 punts respectivament.

 

Els d‘ XBOX miren cap amunt

L’Espanyol a la plataforma d’XBOX ha fet un pas endavant i no ha perdut cap partit en tota la setmana, de fet, els pericos han aconseguit 7 punts de 9 possibles.

Dilluns els blanc-i-blaus s’enfrontaven amb el Villarreal, equip que també està demostrant un gran joc. Un partit carregat de gols i ocasions, que finalment va acabar amb empat a 3 i amb un puntet per cada equip.

Dimarts els pericos van començar a sumar de tres en tres, la víctima, el Reala VFO, que va veure com a l’Espanyol li entrava tot xut realitzat pels seus davanters. Tot i així, els bascos van escurçar distàncies però ja era tard i els pericos van emportar-se el matx per 5 gols a 3.

Dimecres les bones sensacions van seguir pressents i l’Espanyol va aconseguir imposar-se a Vanguard en un partit igualat però amb més ocasions periquitas. El partit va acabar amb 1 a 2 a favor dels de Cornellà-El Prat.

Després d’aquesta gran setmana, els pericos es col·loquen 4rts classificats amb 10 punts i amb un joc on poden ser molt optimistes en les properes jornades.

 

CASTELLANO.

 

Resbalón perico.

 

Tras el buen comienzo la primera jornada de competición, los de xCoprat han sufrido y vuelto a la realidad que esto es la primera división.

 

El lunes los blanquiazules rascaron un empate a 1 con uno de los equipos más en forma de la liga, Ramboot, donde fue un partido igualado y con ocasiones para las dos partes.

 

Martes, el Espanyol vio como perdía contra el primer equipo sevillano que se enfrentaba a la semana, el Betis. Los andaluces, en un gran estado de forma, pasaron por encima de los de Cornellà-El Prat y acabaron ganando por 3 goles a 1.

 

Miércoles, segundo partido contra equipo andaluz, esta vez contra el Sevilla de TheRubio y ErMori. Esta vez, los pericos llevaron la batuta del juego, aunque los sevillanos fueron más efectivos de cara a puerta y lograron una victoria final con 2 a 1 en el marcador.

 

Después de esta semana, el Espanyol baja hasta la 9ª posición con 8 puntos respectivamente.

 

Los de XBOX miran hacia arriba.

 

El Espanyol en la plataforma de XBOX ha dado un paso adelante y no ha perdido ningún partido en toda la semana, de hecho, los pericos han conseguido 7 puntos de 9 posibles.

 

El lunes los blanquiazules se enfrentaban con el Villarreal, equipo que también está demostrando un gran juego. Un partido cargado de goles y ocasiones, que finalmente terminó con empate a 3 y con un puntito para cada equipo.

 

El martes los pericos empezaron a sumar de tres en tres, la víctima, el Reala VFO, que vio como al Espanyol le entraba todo disparo realizado por sus delanteros. Aún así, los vascos acortaron distancias pero ya era tarde y los pericos se llevaron el encuentro por 5 goles a 3.

 

Miércoles, las buenas sensaciones siguieron presentes y el Espanyol logró imponerse a Vanguard en un partido igualado pero con más ocasiones periquitas. El partido terminó con 1 a 2 a favor de los de Cornellà-El Prat.

 

Después de esta gran semana, los pericos se colocan 4rts clasificados con 10 puntos y con un juego donde pueden ser muy optimistas en las próximas jornadas.

 

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *