Punt insuficient

 

El Apa Poble Sec millora el joc però no els resultats.

 

El Poble Sec ha realitzat una millora en el seu joc en aquesta segona setmana de competició però no acaba d’aconseguir els resultats esperats que sí es van veure a la primera ronda de copa.

 

Dilluns, els de Barcelona queien en front Spain Fox Unit per un ajustat 2 a 1 en un partit molt igualat tant en ocasions com en gols. Finalment, el rival va ser més efectiu i va emportar-se els tres punts.

 

Dimarts, els barcelonins tenien una bona oportunitat per emportar-se la victòria davant un Lugo totalment desconegut els últims mesos (Tot i que aquesta setmana ha revifat amb un 9/9). Tot i així, el Lugo va estar més encertat de cara a porteria i tot i que els d’ex Imperium van tenir ocasions, no van poder foradar la porteria gallega. 2 a 0 i una derrota més pels de BCN, que ja començaven a desesperar-se.

 

El “premi”, però, va arribar el dia menys esperat. Dimecres, el Poble Sec s’enfrontava al que fins ara era líder de la categoria, el TSK. En un partit igualadíssim i amb ocasions, els del barri de Barcelona van rascar un empat d’or a 1 front el líder amb regust a victòria. Empat, que com a mínim, donava una alegria als del Poble Sec i deixava sense liderat al TSK.

 

Tot i la millora i el punt, el APA segueix cuer a la classificació amb 1 punt.

 

CASTELLANO.

 

El Apa Poble Sec mejora el juego pero no los resultados.

 

El Poble Sec ha realizado una mejora en su juego en esta segunda semana de competición pero no acaba de conseguir los resultados esperados, que sí se vieron en la primera ronda de copa.

 

El lunes, los de Barcelona caían frente Spain Fox Unit por un ajustado 2 a 1 en un partido muy igualado tanto en ocasiones como en goles. Finalmente, el rival fue más efectivo y se llevó los tres puntos.

 

El martes, los barceloneses tenían una buena oportunidad para llevarse la victoria ante un Lugo totalmente desconocido en los últimos meses (Aunque esta semana ha reavivado con un 9/9). Aún así, el Lugo estuvo más acertado de cara a portería y aunque los de ex Imperium tuvieron ocasiones, no pudieron perforar la portería gallega. 2 a 0 y una derrota más para los de BCN, que ya empezaban a desesperarse.

 

El “premio”, sin embargo, llegó el día menos esperado. El miércoles, el Poble Sec se enfrentaba al que hasta ahora era líder de la categoría, el TSK. En un partido igualadísimo y con ocasiones, los del barrio de Barcelona rascaron un empate de oro a 1 frente al líder con sabor a victoria. Empate, que como mínimo, daba una alegría a los del Poble Sec y dejaba sin liderato al TSK.

 

A pesar de la mejora y el punto, el APA sigue colista en la clasificación con 1 punto.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *