Setmana interessant a les altres categories

 

Els equips catalans comencen aquesta nova setmana amb nous i diferents reptes per complir

 

POBLESEC

Rivals de mitja i baixa taula són els que s’enfronten amb el club d’eSports del Poblesec. Aquests són: Delirium FC, Tres Sesenta FC i Opportunity VF. Situats en desè, dotzè i vuitè lloc respectivament, els barcelonins tenen una gran oportunitat per sortir de l’última posició de la classificació si aconsegueixen una bona puntuació en aquests tres partits. Bon moment per sumar els primers tres punts de la temporada, almenys contra els dos primers rivals. El Delirium FC no veu la victòria des de la primera jornada i el Tres Sesenta FC es troba amb sensacions dolentes després de no obtenir resultats esperats i amb la marxa d’un dels seus capitans.

UESA

Setmana curta però complicada pel Sant Andreu. Degut a la presència d’un “BYE” l’equip català descansarà el dimarts. Dilluns i dimecres tenen partits d’alt nivell entre dos equips que estan lluitant per col·locar-se o fins i tot mantenir-se en les zones de play off d’ascens. Aquests són Mar Menor FC i Spectre Velis FC. Els primers rivals es situen a solament una posició per davant i amb dos punts més que el conjunt català. En canvi, l’Spectre Velis són un dels perseguidors més immediats dels quadribarrats, amb només un punt menys i dos posicions per sota.

CONSTANTÍ

Després d’un mal començament encadenant dues derrotes als primers partits, els tarragonins s’han refet amb tres victòries consecutives i encaren aquesta nova setmana amb optimisme. Davant tindran a rivals assequibles, tots ells situats per darrera en la classificació. Aquests són: Torrewolves FC, Slava i Showtime FC. Gran oportunitat per anar escalant esglaons mentre els altres equips de dalt s’enfronten entre ells.

SANTFELIUENC

Una setmana bona del Santfeliuenc pot deixar bastant ben encarrilada la posició de liderat, almenys fins al final de la primera volta. CSDC Las Portadas, X1 Dragons i LimonFC seran els rivals de l’equip barceloní. Els dos últims estan situats a la quarta i tercera posició, respectivament. Per tant, no hi ha millor opció que guanyar a aquests equips i distanciar-se encara més dels seus rivals més immediats.

LLAGOSTERA

Rivals de mitja taula són els que s’enfronten al Llagostera a PS4. Els gironins, encara invictes, tenen l’objectiu de continuar amb la seva ratxa una nova setmana, per mantenir el liderat. Inter Boqueron FC, Solfamidas FC i Piringalla United seran els seus contrincants.

A XBOX, el Llagostera no té una setmana gens fàcil. Això si, es tracta d’una setmana curta, ja que s’enfronten a un “BYE”. Els rivals del dilluns i dimarts són SummirGaming FC i CD Badajoz eSports, rivals de la part mitja alta de la classificació que de ben segur no posaran les coses fàcils als de “o NeymarJR x11”

PIERA

Varietat de rivals pel Piera, un de cada zona de la classificació. A priori, de menys a més dificultat trobem al Real Villamarín, Whitewolves i Wamedos Gaming, que casualment també estan ordenats per data. Rivals de menys a més complicació són els que es trobaran el Piera en aquesta nova setmana que buscaran sumar tots els punts possibles per no despenjar-se del líder intractable de la seva divisió.

TERRASSA

El Terrassa, situat al mateix grup que el Piera, comparteix dos rivals aquesta setmana. Aquests són Whitewolves i Wamedos Gaming. Això fa que es puguin ajudar mútuament en apartar del camí del play off a aquests dos equips. L’altre equip que s’enfronten el dimecres és el Gamepong FC. Tres rivals, també de zones diferents en la classificació, dels quals et pots fiar de cap en aquesta divisió tan irregular.

DIVINUS

L’equip d’FDC torna als terrenys de joc després de dues victòries consecutives i amb bones sensacions. Situats al novè lloc, no tenen una setmana fàcil, tot i que poden sumar sense problemes. Els rivals setmanals són: Atlètic Wanka, Torre Estrella Verde eSports i FG Team. El primer i l’últim estan situats damunt d’ells en la classificació, fet que no espanta al Divinus ja que han plantat cara al primer i segon classificat.

LLEIDA

Setmana clau pel Lleida. Situats a la novena posició després de guanyar dos dels seus últims tres partits, s’enfronten a tres rivals que estan per sota en la classificació. Una bona setmana dels lleidatans suposaria una possible entrada a les posicions de play off en aquest grup tan ajustat. Tres rivals com són Seugermans FC, Phantomwolves i Canary Stars, encara no han aconseguit més de dos victòries en sis partits, però que regalaran res al Lleida.

 

 

 

 

Nueva semana, nuevos retos

Los equipos catalanes comienzan esta nueva semana con nuevos y diferentes retos para cumplir

 

POBLESEC

Rivales de media y baja tabla son los que se enfrentan con el club de eSports del Poblesec. Estos son: Delirium FC, Tres Sesenta FC y Opportunity VF. Situados en décimo, duodécimo y octavo lugar respectivamente, los barceloneses tienen una gran oportunidad para salir de la última posición de la clasificación si consiguen una buena puntuación en estos tres partidos. Buen momento para sumar los primeros tres puntos de la temporada, al menos contra los dos primeros rivales. El Delirium FC no ve la victoria desde la primera jornada y el Tres Sesenta FC se encuentra con sensaciones malas después de no obtener resultados esperados y con la marcha de uno de sus capitanes.

UESA

Semana corta pero complicada por el Sant Andreu. Debido a la presencia de un “BYE” el equipo catalán descansará el martes. Lunes y miércoles tienen partidos de alto nivel entre dos equipos que están luchando para colocarse o incluso mantenerse en las zonas de play off de ascenso. Estos son Mar Menor FC y Spectre Velis FC. Los primeros rivales se sitúan a sólo una posición por delante y con dos puntos más que el conjunto catalán. En cambio, el Spectre Velis son uno de los perseguidores más inmediatos de los cuadribarrados, con sólo un punto menos y dos posiciones por debajo.

CONSTANTÍ

Después de un mal comienzo encadenando dos derrotas en los primeros partidos, los tarraconenses se han rehecho con tres victorias consecutivas y encaran esta nueva semana con optimismo. Enfrente tendrán a rivales asequibles, todos ellos situados por detrás en la clasificación. Estos son: Torrewolves FC, Slava y Showtime FC. Gran oportunidad para ir escalando peldaños mientras los otros equipos de arriba se enfrentan entre ellos.

SANTFELIUENC

Una semana buena del Santfeliuenc puede dejar bastante bien encarrilada la posición de liderazgo, al menos hasta el final de la primera vuelta. CSDC Las Portadas, X1 Dragones y LimonFC serán los rivales del equipo barcelonés. Los dos últimos están situados en la cuarta y tercera posición, respectivamente. Por lo tanto, no hay mejor opción que ganar a estos equipos y distanciarse aún más de sus rivales más inmediatos.

LLAGOSTERA

Rivales de media tabla son los que se enfrentan al Llagostera a PS4. Los gerundenses, aun invictos, tienen el objetivo de continuar con su racha una nueva semana, para mantener el liderato. Inter Boqueron FC, Solfamidas FC y piringalla United serán sus contrincantes.

A XBOX, el Llagostera no tiene una semana nada fácil. Eso sí, se trata de una semana corta, ya que se enfrentan a un “BYE”. Los rivales del lunes y martes son SummirGaming FC y CD Badajoz eSports, rivales de la parte media alta de la clasificación que seguro no pondrán las cosas fáciles a los de “o NeymarJR x11″

PIERA

Variedad de rivales para el Piera, uno de cada zona de la clasificación. A priori, de menor a mayor dificultad encontramos al Real Villamarín, Whitewolves y Wamedos Gaming, que casualmente también están ordenados por fecha. Rivales de menos a más complicación son los que se encontrarán el Piera en esta nueva semana que buscarán sumar todos los puntos posibles para no descolgarse del líder intratable de su división.

TERRASSA

El Terrassa, situado en el mismo grupo que el Piera, comparte dos rivales esta semana. Estos son Whitewolves y Wamedos Gaming. Esto hace que se puedan ayudar mutuamente en apartar del camino del play off a estos dos equipos. El otro equipo que se enfrentan el miércoles es el Gamepong FC. Tres rivales, también de zonas diferentes en la clasificación, de los cuales no te puedes fiar de ninguno en esta división tan irregular.

Divinus

El equipo de FDC vuelve a los terrenos de juego después de dos victorias consecutivas y con buenas sensaciones. Situados en el noveno lugar, no tienen una semana fácil, aunque pueden sumar sin problemas. Los rivales semanales son: Atlètic Wanka, Torre Estrella Verde eSports y FG Team. El primer y el último están situados encima de ellos en la clasificación, hecho que no asusta al Divinus ya que han plantado cara al primer y segundo clasificado.

LLEIDA

Semana clave para el Lleida. Situados en la novena posición tras ganar dos de sus últimos tres partidos, se enfrentan a tres rivales que están por debajo en la clasificación. Una buena semana de los leridanos supondría una posible entrada a las posiciones de play off en este grupo tan ajustado. Tres rivales como son Seugermans FC, Phantomwolves y Canary Stars, aún no han conseguido más de dos victorias en seis partidos, pero que regalaran nada al Lleida.

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *