L’Espanyol signa una bona setmana a les dues plataformes

L’Espanyol ha tingut una setmana que podríem considerar bona al no haver perdut cap partit, cert és que només s’ha pogut guanyar un i les sensacions donen per intentar sumar algun puntet més.

 

Dilluns els pericos s’enfrontaven a Lenovo, equip que segueix molt la tònica dels blanc-i-blaus i que, amb un empat, van confirmar la trajectòria similar. Un empat a 3 amb moltes ocasions i gols i amb un bon espectacle per part dels dos equips.

 

Dimarts els de xCoprat van reafirmar vist el dilluns derrotant a un històric i equip en bona forma com Philips, on, a més, va aconseguir mantindra la porteria a 0 (1-0)

 

Dimecres els de Cornellà-El Prat van tornar a empatar, aquest cop a 1 a Ipurua contra l’Eibar, actual cuer de primera divisió. Els pericos podrien haver marcat algun gol més però no tenien la punteria fina i se’ls hi van escapar dos punts importants.

 

Els de xCoprat, malgrat no perdre cap partit, segueixen encallats a la part mitjana-baixa de la classificació, desens amb 13 punts.

 

CASTELLANO.

 

El Espanyol ha tenido una semana que podríamos considerar buena al no haber perdido ningún partido, cierto es que sólo se ha podido ganar uno y las sensaciones dan para intentar sumar algún puntito más.

 

El lunes los pericos se enfrentaban a Lenovo, equipo que sigue mucho la tónica de los blanquiazules y que, con un empate, confirmaron la trayectoria similar. Un empate a 3 con muchas ocasiones y goles y con un buen espectáculo por parte de ambos equipos.

 

El martes los de xCoprat reafirmaron lo visto el lunes derrotando a un histórico y equipo en buena forma como Philips, donde, además, consiguió mantener la portería a 0 (1-0)

 

El miércoles los de Cornellà-El Prat volvieron a empatar, esta vez a 1 en Ipurua contra el Eibar, actual colista de primera división. Los pericos podrían haber marcado algún gol más pero no tenían la puntería fina y se les escaparon dos puntos importantes.

 

Los de xCoprat, pese a no perder ningún partido, siguen varados en la parte media-baja de la clasificación, décimos con 13 puntos.

 

XBOX

 

L’equip d’XBOX mira cap amunt.

 

L’Espanyol està sent una dels equips més complicats a batre i un dels més efectius. A més, ocupa ja les primeres places de primera divisió demostrant un gran joc i efectivitat.

 

Dilluns, però, no va començar gaire bé la setmana, ja que els pericos van perdre davant el Llevant per 1 a 2 en un partit molt igualat que al final es va decantar pels granotes.

 

Dimarts va tornar la bona tònica de joc i resultats i els blanc-i-blaus van emportar-se els tres punts guanyant per 1 a 0 al Leganés, mantenint la porteria a 0 i aprofitant bé les ocasions.

 

Dimecres el camí va ser molt més fàcil i els de Cornellà-El Prat van passar per sobre de l’Sporting, cuer de la categoria, per 0 gols a 4 amb una exhibició atacant i defensiva de tot l’equip.

 

Els pericos ara mateix són tercers amb 16 punts, els mateixos que Philips, el segon, i a quatre del líder, el Cadis.

 

CASTELLANO.

 

El equipo de XBOX mira hacia arriba.

 

El Espanyol está siendo uno de los equipos más complicados a batir y uno de los más efectivos. Además, ocupa ya las primeras plazas de primera división demostrando un gran juego y efectividad.

 

Lunes, sin embargo, no comenzó demasiado bien la semana, ya que los pericos perdieron ante el Levante por 1 a 2 en un partido muy igualado que al final se decantó para los “granotas”.

 

Martes volvió la buena tónica de juego y resultados y los blanquiazules se llevaron los tres puntos ganando por 1 a 0 al Leganés, manteniendo la portería a 0 y aprovechando bien las ocasiones.

 

El miércoles el camino fue mucho más fácil y los de Cornellà-El Prat pasaron por encima del Sporting, colista de la categoría, por 0 a 4 con una exhibición atacante y defensiva de todo el equipo.

 

Los pericos ahora mismo son terceros con 16 puntos, los mismos que Philips, el segundo, y a cuatro del líder, el Cádiz.

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *