De menys a més a PS4; a passar pàgina a XBOX

 

Setmana de menys a més pels groguets.

 

El Villarreal ha tingut una setmana de menys a més que li permet estar a la part alta de la classificació amb un bon joc i efectivitat.

 

Dilluns no començava amb gaire bon peu, el rival tampoc era l’indicat, el líder, Golden Hawks, que va tombar amb 4 gols la porteria grogueta i tot hi intentar-ho amb dos gols, el Villarreal no va poder remuntar en cap moment el partit.

 

Dimarts visitava El Madrigal Lenovo, equip irregular però que va fer un bon partit i va aprofitar les seves ocasions per empatar el partit a 2 i emportar-se un puntet. El partit va estar dominat pel Villarreal que va tindre ocasions de marcar el tercer però aquest no va arribar.

 

Dimecres però, els Castellonencs van aconseguir la victòria davant Mayango, un dels cuers de la categoria però que va posar les xoses difícils al ”submarí groc” que ja va donar la sorpresa la jornada del dimarts al derrotar al líder, Golden Hawks. Tot i així, el Villarreal va ser més efectiu i els 3 punts es van quedar a El Madrigal.

 

Ara mateix els groguets són sisens a la classificació de primera amb 14 punts.

 

CASTELLANO.

 

Semana de menos a más para los amarillos.

 

El Villarreal ha tenido una semana de menos a más que le permite estar en la parte alta de la clasificación con un buen juego y efectividad.

 

Lunes no empezaba con muy buen pie, el rival tampoco era el indicado, el líder, Golden Hawks, que tumbó con 4 goles la portería amarilla y todo e intentarlo con dos goles, el Villarreal no pudo remontar en ningún momento el partido.

 

Martes visitaba El Madrigal Lenovo, equipo irregular pero que hizo un buen partido y aprovechó sus ocasiones para empatar el partido a 2 y llevarse un puntito. El partido estuvo dominado por el Villarreal que tuvo ocasiones de marcar el tercero, pero éste no llegó.

 

Miércoles sin embargo, los Castellonencs lograron la victoria ante Mayango, uno de los colistas de la categoría pero que puso las cosas difíciles al “submarino amarillo” que ya dio la sorpresa la jornada del martes al derrotar al líder, Golden Hawks. Aún así, el Villarreal fue más efectivo y los 3 puntos se quedaron en El Madrigal.

 

Ahora mismo los amarillos son sextos en la clasificación de primera con 14 puntos.

 

XBOX

 

Mala setmana pel submarí groc.

 

A XBOX els groguets no han tingut una setmana gaire afortunada al no guanyar cap partit i només aconseguir 2 punts de 9 possibles.

 

Dilluns el Ceuta visitava El Madrigal en un partit de bojos i atractiu. Un partit amb molts gols i que la sort i efectivitat del Ceuta va fer decantar el partit i els 3 punts pels visitants. El Villarreal ho va intentar de totes totes però no va poder igualar el marcador (3-4).

 

Dimarts el groguets visitaven Vanguard, un equip, com el Ceuta, amb estadístiques molt semblants a les del Villarreal. En un partit amb poques ocasions i un pel travat, el Villarreal va aconseguir treure un empat a 1.

 

Dimecres es repetiria el repartiment de punts, aquest cop amb empat a 0 i encara amb menys ocasions que en la jornada de dimarts. Repartiment de punts contra un rival, Loyal, més en forma que els groguets.

 

El submarí groc ara mateix és onzè amb 12 punts respectivament.

 

CASTELLANO.

 

Mala semana para el submarino amarillo.

 

En XBOX los amarillos no han tenido una semana muy afortunada al no ganar ningún partido y sólo consiguir 2 puntos de 9 posibles.

 

El lunes el Ceuta visitaba El Madrigal en un partido de locos y atractivo. Un partido con muchos goles y que la suerte y efectividad del Ceuta hizo decantar el partido y los 3 puntos para los visitantes. El Villarreal lo intentó a toda costa pero no pudo igualar el marcador (3-4).

 

El martes los amarillos visitaban Vanguard, un equipo, como el Ceuta, con estadísticas muy parecidas a las del Villarreal. En un partido con pocas ocasiones y trabado, el Villarreal logró sacar un empate a 1.

 

El miércoles se repetiría el reparto de puntos, esta vez con empate a 0 y aún con menos ocasiones que en la jornada del martes. Reparto de puntos contra un rival, Loyal, más en forma que los amarillos.

 

El submarino amarillo ahora mismo es undécimo con 12 puntos respectivamente.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *