Setmana quasi perfecta pels de Cornellà

Els del Llobregat han aconseguit un 7 de 9 amb victòries de prestigi i que donen aire per sortir de la zona baixa.

 

Dilluns el Cornellà s’enfrontava amb un equip dur com Reds Gaming, en un partit igualat, amb ocasions i amb gols, van ser els del Llobregat els que van estar més encertats de cara a porta i es van emportar els tres punts (4-3).

 

Dimarts el Cornellà aconseguia una victòria de prestigi en front un dels equips més en forma de segona divisió, l’Sporting, segon classificat, que no va poder marcar cap gol al Cornellà gràcies a que la defensa visitant va anul·lar totalment als atacants asturians i van aprofitar les seves ocasions per marcar sos gols que aconseguien 3 punts, una victòria de prestigi i molta moral.

 

Dimecres, tot i fer un bon partit contra l’equip del “Chiringuito“, només van poder sumar un punt en un partit amb menys ocasions que en les jornades anteriors.

 

El 7 de 9 d’aquesta setmana permet agafar aire al Cornellà, sortir de la zona baixa i agafar confiança per la propera setmana. Ara mateix són desens amb 12 punts.

 

CASTELLANO.

 

El Cornellà toma aire con una semana casi perfecta.

 

Los del Llobregat han conseguido un 7 de 9 con victorias de prestigio y que dan aire para salir de la zona baja.

 

El lunes el Cornellà se enfrentaba con un equipo duro como Reds Gaming, en un partido igualado, con ocasiones y con goles, fueron los del Llobregat los que estuvieron más acertados de cara a puerta y se llevaron los tres puntos (4- 3).

 

El martes el Cornellà conseguía una victoria de prestigio en frente uno de los equipos más en forma de segunda división, el Sporting, segundo clasificado, que no pudo marcar ningún gol al Cornellà gracias a que la defensa visitante anuló totalmente a los atacantes asturianos y aprovecharon sus ocasiones para marcar dos goles que conseguían 3 puntos, una victoria de prestigio y mucha moral.

 

Miércoles, a pesar de hacer un buen partido contra el equipo del “Chiringuito”, sólo pudieron sumar un punto en un partido con menos ocasiones que en las jornadas anteriores.

 

El 7 de 9 de esta semana permite coger aire al Cornellà, salir de la zona baja y coger confianza para la próxima semana. Ahora mismo son décimos con 12 puntos.

Banner de presentació de la UE Cornellà eSports

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *