Tercera setmana atípica pels catalans

Els que s’han mostrat més forts fins ara, perden punts. En canvi, els més necessitats, els guanyen

 

POBLESEC

Primers tres punts de la temporada els que van aconseguir el dimecres contra l’Opportunity VF. Els barcelonins acaben la setmana sumant quatre punts i es distancien de l’última posició de la classificació estant més a prop dels llocs de salvació. Tot i que els seus registres golejadors són dels més baixos de la categoria, aquesta setmana han fet una bona feina defensiva encaixant solament dos gols en tres partits.

UESA

Mala setmana pel Sant Andreu. Aquesta setmana els quadribarrats han encadenat dues derrotes en dos partits possibles. Fent memòria, es podria dir que es tracta d’una de les pitjors setmanes dels barcelonins des de la seva creació. Dos derrotes contra Mar Menor i Spectre Velis allunyen una mica al Sant Andreu de les posicions de play off col·locant-lo en cinquena posició amb disset punts.

CONSTANTÍ

Dolça setmana pel Constantí. Els de Sesplu8 han aconseguit un ple de punts, tres victòries i, per tant, nou punts de nou possibles. Amb vuit gols a favor i solament dos en contra, els tarragonins escalen posicions a la quarta divisió i es col·loquen quarts a dos punts del primer. Ja van sis victòries consecutives a la lliga després de les dues primeres derrotes, i es posicionen com un clar candidat a l’ascens.

SANTFELIUENC

Llàstima del inoportú empat a zero del Santfeliuenc contra X1 Dragons que fa que perdin la ratxa de victòries. Tot i això, han fet una setmana espectacular, sobretot defensivament. Han aconseguit mantenir la porteria a zero en aquests tres últims partits setmanals, una fita desitjable per qualsevol equip. Les altres dues victòries per dos i tres a zero contra CSDC Las Portadas i LimonFc, respectivament, fan que l’equip català no perdi el liderat i tingui els segons a cinc punts.

LLAGOSTERA

Els resultats del Llagostera aquesta setmana recorden als fantasmes del passat. Amb un total de tretze gols a favor i vuit en contra en aquests tres partits setmanals ,els gironins estan lluny del nivell que van mostrar en els primers partits de la temporada. Tot començava bé amb un clar 0-6 contra Inter Boqueron, però es va retorçar amb una derrota i un empat en els dos partits següents. Això fa que el Llagostera perdi el liderat i es situa a la quarta posició amb un partit menys.

 

PIERA

Ensopegada del Piera amb dues derrotes i un empat. Setmana amarga pels d’Anoia que veuen com cauen a la sisena posició. Tot plegat una mica inesperat per les bones sensacions que havia mostrat el Piera des de l’inici. La setmana ha estat marcada pel grapat de gols en contra que els pierencs han encaixat contra els seus rivals, que han estat Wamedos Gaming, Whitewolves i Real Villmarín

TERRASSA

Després d’aconseguir una victòria la primera setmana i tres la segona, en aquesta tercera el Terrassa n’ha aconseguit dues. Tot i això, el partit que inaugurava aquesta nova setmana el van perdre per 3-1. Tot seguit, van guanyar els dos següents enfrontaments mantenint la porteria invicte. Els resultats van ser de dos a zero i zero a un contra Wamedos Gaming i Gamopong Fc, respectivament.

LLEIDA

El Lleida guanya dos partits i aconsegueix la seva millor marca setmanal amb sis de nou punts possibles. Tot i que segueix estancat en les posicions mitges de la classificació, sembla que les sensacions milloren. Van començar la setmana amb una derrota però van saber reaccionar i van guanyar els altres dos enfrontaments a la mínima, contra Phantomwolves i Canary Stars; dos rivals que ja ha deixat enrere amb vuit punts de diferència.

DIVINUS

Setmana perfecta pel Divinus. Resultats amb victòries clares i aixafant cada rival que passava pel seu camí. Onze gols a favor i solament un en contra. Una diferència de gols que es podria atribuir-se fàcilment a qualsevol equip experimentat, fet que hauria d’alegrar a cadascun dels catorze membres de la plantilla. A solament dos punts de les posicions d’ascens i a quatre del segon classificat, l’equip d’FDC somia en colar-se en aquestes posicions d’ascens

 

Castellano

Semana atípica para los equipos catalanes

Los que se han mostrado más fuertes hasta ahora, pierden puntos. En cambio, los más necesitados, los ganan

 

Poblesec

Primeros tres puntos de la temporada los que lograron el miércoles contra el Opportunity VF. Los barceloneses acaban la semana sumando cuatro puntos y se distancian de la última posición de la clasificación estando más cerca de los puestos de salvación. Aunque sus registros goleadores son de los más bajos de la categoría, esta semana han hecho un buen trabajo defensivo encajando sólo dos goles en tres partidos.

UESA

Mala semana para el Sant Andreu. Esta semana los cuadribarrados han encadenado dos derrotas en dos partidos posibles. Haciendo memoria, se podría decir que se trata de una de las peores semanas de los barceloneses desde su creación. Dos derrotas contra Mar Menor y Spectre Velis alejan un poco al Sant Andreu de las posiciones de play off colocándolo en quinta posición con diecisiete puntos.

CONSTANTÍ

Dulce semana para el Constantí. Los de Sesplu8 han conseguido un pleno de puntos, tres victorias y, por tanto, nueve puntos de nueve posibles. Con ocho goles a favor y sólo dos en contra, los tarraconenses escalan posiciones en la cuarta división y se colocan cuartos a dos puntos del primero. Ya van seis victorias consecutivas en la liga después de las dos primeras derrotas, y se posicionan como un claro candidato al ascenso.

SANTFELIUENC

Lástima del inoportuno empate a cero del Santfeliuenc contra X1 Dragons que hace que pierdan la racha de victorias. Sin embargo, han hecho una semana espectacular, sobre todo defensivamente. Han conseguido mantener la portería a cero en estos tres últimos partidos semanales, un hito deseable para cualquier equipo. Las otras dos victorias por dos y tres a cero contra CSDC Las Portadas y LimonFc, respectivamente, hacen que el equipo catalán no pierda el liderato y tenga los segundos a cinco puntos.

LLAGOSTERA

Los resultados del Llagostera esta semana recuerdan a los fantasmas del pasado. Con un total de trece goles a favor y ocho en contra en estos tres partidos semanales, los gerundenses están lejos del nivel que mostraron en los primeros partidos de la temporada. Todo empezaba bien con un claro 0-6 contra Inter Boqueron, pero se retorció con una derrota y un empate en los dos partidos siguientes. Esto hace que el Llagostera pierda el liderato y se sitúa en la cuarta posición con un partido menos.

PIERA

Tropiezo del Piera con dos derrotas y un empate. Semana amarga por los de Anoia que ven como caen a la sexta posición. Todo ello algo inesperado por las buenas sensaciones que había mostrado Piera desde el inicio. La semana ha estado marcada por el puñado de goles en contra que los pierenses han encajado contra sus rivales, que han sido Wamedos Gaming, Whitewolves y Real Villmarín

TERRASSA

Después de conseguir una victoria la primera semana y tres la segunda, en esta tercera el Terrassa ha conseguido dos. Sin embargo, el partido que inauguraba esta nueva semana lo perdieron por 3-1. A continuación, ganaron los dos siguientes enfrentamientos manteniendo la portería invicta. Los resultados fueron de dos a cero y cero a uno contra Wamedos Gaming y Gamopong Fc, respectivamente.

LLEIDA

El Lleida gana dos partidos y consigue su mejor marca semanal con seis de nueve puntos posibles. Aunque sigue estancado en las posiciones medias de la clasificación, parece que las sensaciones mejoran. Empezaron la semana con una derrota, pero supieron reaccionar y ganaron los otros dos enfrentamientos a la mínima, contra Phantomwolves y Canary Stars; dos rivales que ya ha dejado atrás con ocho puntos de diferencia.

DIVINUS

Semana perfecta para el Divinus. Resultados con victorias claras y aplastando cada rival que pasaba por su camino. Once goles a favor y sólo uno en contra. Una diferencia de goles que podría atribuirse fácilmente a cualquier equipo experimentado, lo que debería alegrar a cada uno de los catorce miembros de la plantilla. A sólo dos puntos de las posiciones de ascenso y a cuatro del segundo clasificado, el equipo de FDC sueña en colarse en estas posiciones de ascenso.

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *