A recuperar les bones sensacions

L’Espanyol encara la setmana del pont de maig amb l’obligació de sumar 6 punts als dos partits que es disputaran aquesta setmana per intentar sortir de la zona baixa de la classificació.

 

Dilluns els de xCoprat, s’enfronten al Llevant, equip que només té un punt més que els blanc-i-blaus i, per tant, una victòria davant dels “granotes” seria segur pujar a la classificació i allunyar-se de la zona baixa.

 

Dimarts-DESCANS

 

Dimecres els de Cornellà-El Prat tindran una prova de foc davant l’actual campió de la VFO, X6tence, que actualment és el tercer classificat amb 15 punts, només dos més que els pericos. Una victòria davant els campions catapultaria als de xCoprat a la zona alta de primera.

 

CASTELLANO.

 

El Espanyol a recuperar las buenas sensaciones.

 

El Espanyol encara la semana del puente de mayo con la obligación de sumar 6 puntos en los dos partidos que se disputarán esta semana para intentar salir de la zona baja de la clasificación.

 

El lunes los de xCoprat, se enfrentan al Levante, equipo que sólo tiene un punto más que los blanquiazules y, por tanto, una victoria ante los “granotas” sería seguro subir en la clasificación y alejarse de la zona baja.

 

Martes-DESCANSO

 

El miércoles los de Cornellà-El Prat tendrán una prueba de fuego ante el actual campeón de la VFO, X6tence, que actualmente es el tercer clasificado con 15 puntos, sólo dos más que los pericos. Una victoria ante los campeones catapultaría a los de xCoprat en la zona alta de primera.

 

XBOX.

 

Els pericos volen seguir a la part alta.

 

L’Espanyol d’XBOX va demostrar la setmana passada que és un dels candidats a lluitar pel títol de primera després del gran començament de lliga. Actualment és tercer a només 4 punts del líder, el Cadis.

 

Dilluns els pericos s’enfronten a Black Arrow, un dels cuers a la classificació amb només 5 punts. Oportunitat d’or pels de Cornellà-El Prat per escorçar distancies amb el líder.

 

Dimarts-DESCANS.

 

Dimecres els blanc-i-blaus reben el Betis, setè classificat a només dos punts dels pericos, per tant, partit trampa en front un equip que fa bon futbol i no es vol despenjar de la zona alta de primera.

 

CASTELLANO.

 

Los pericos quieren seguir en la parte alta.

 

El Espanyol de XBOX demostró la semana pasada que es uno de los candidatos a luchar por el título de primera tras el gran comienzo de liga. Actualmente es tercero a sólo 4 puntos del líder, el Cádiz.

 

 

El lunes los pericos enfrentan a Black Arrow, uno de los colistas en la clasificación con sólo 5 puntos. Oportunidad de oro para los de Cornellà-El Prat para acortar la distancia con el líder.

 

Martes-DESCANSO.

 

El miércoles los blanquiazules reciben al Betis, séptimo clasificado a sólo dos puntos de los pericos, por tanto, partido trampa en frente un equipo que hace buen fútbol y no se quiere descolgar de la zona alta de primera.

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *