El Cornellà busca aspirar a més

Els del Llobregat han millorat el joc de l’equip i mica en mica van aconseguint resultats com vam veure la setmana passada.

 

Dilluns el Cornellà s’enfronta a Tempest Esports, equip amb els mateixos punts que els de Ponsi, i rival directe per intentar escalar posicions. Partit clau el d’aquest dilluns amb l’objectiu de confirmar la bona dinàmica de la setmana passada.

 

Dimarts-DESCANS.

 

Dimecres els de Ponsi reben a Cornellà a un dels equips més en forma de segona divisió, el Cadis, que ara mateix és tercer classificat i està fent un molt bon futbol. Partit complicat pels del Llobregat però no impossible de guanyar si el Cornellà continua amb el bon jo desplegat últimament.

 

CASTELLANO.

 

El Cornellà a seguir con las buenas sensaciones.

 

Los del Llobregat han mejorado el juego del equipo y poco a poco van consiguiendo resultados como vimos la semana pasada.

 

El lunes el Cornellà se enfrenta a Tempest Esports, equipo con los mismos puntos que los de Ponsi y rival directo para intentar escalar posiciones. Partido clave el de este lunes con el objetivo de confirmar la buena dinámica de la semana pasada.

 

Martes-DESCANSO.

 

El miércoles los de Ponsi reciben en Cornellà a uno de los equipos más en forma de segunda división, el Cádiz, que ahora mismo es tercer clasificado y está haciendo un muy buen fútbol. Partido complicado para los del Llobregat pero no imposible de ganar si el Cornellà continúa con el buen juego desplegado últimamente.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *