El Cornellà busca aspirar a més

Els del Llobregat han millorat el joc de l’equip i mica en mica van aconseguint resultats com vam veure la setmana passada.

 

Dilluns el Cornellà s’enfronta a Tempest Esports, equip amb els mateixos punts que els de Ponsi, i rival directe per intentar escalar posicions. Partit clau el d’aquest dilluns amb l’objectiu de confirmar la bona dinàmica de la setmana passada.

 

Dimarts-DESCANS.

 

Dimecres els de Ponsi reben a Cornellà a un dels equips més en forma de segona divisió, el Cadis, que ara mateix és tercer classificat i està fent un molt bon futbol. Partit complicat pels del Llobregat però no impossible de guanyar si el Cornellà continua amb el bon jo desplegat últimament.

 

CASTELLANO.

 

El Cornellà a seguir con las buenas sensaciones.

 

Los del Llobregat han mejorado el juego del equipo y poco a poco van consiguiendo resultados como vimos la semana pasada.

 

El lunes el Cornellà se enfrenta a Tempest Esports, equipo con los mismos puntos que los de Ponsi y rival directo para intentar escalar posiciones. Partido clave el de este lunes con el objetivo de confirmar la buena dinámica de la semana pasada.

 

Martes-DESCANSO.

 

El miércoles los de Ponsi reciben en Cornellà a uno de los equipos más en forma de segunda división, el Cádiz, que ahora mismo es tercer clasificado y está haciendo un muy buen fútbol. Partido complicado para los del Llobregat pero no imposible de ganar si el Cornellà continúa con el buen juego desplegado últimamente.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *