Els groguets cerquen seguir demostrant el seu bon nivell

El submarí groc encara aquesta setmana de pont amb ganes de seguir amb la bona dinàmica de les últimes jornades i seguir escalant posicions a la classificació.

 

Dilluns els groguets tenen una bona oportunitat davant del Saragossa, un dels cuers de la categoria amb només 4 punts. Bona oportunitat pel Villarreal davant un equip a priori més dèbil i que amb una victòria permetria als castellonencs estar a la part alta de la classificació de primera.

 

Dimarts-DESCANS.

 

Dimecres visita El Madrigal el segon classificat i un dels equips més en forma de primera, Ramboot, que supera als groguets per només 3 punts. Una victòria a priori, esperant que passi la jornada de dilluns, faria que el Villarreal atrapés Ramboot i el submarí groc es col·locaria com un dels capdavanters de primera divisió.

 

CASTELLANO.

 

El Villarreal a seguir con la buena dinámica.

 

El submarino amarillo encara esta semana de puente con ganas de seguir con la buena dinámica de las últimas jornadas y seguir escalando posiciones en la clasificación.

 

Lunes los amarillos tienen una buena oportunidad ante el Zaragoza, uno de los colistas de la categoría con sólo 4 puntos. Buena oportunidad para el Villarreal ante un equipo a priori más débil y que con una victoria permitiría a los castellonenses estar en la parte alta de la clasificación de primera.

 

Martes-DESCANSO.

 

Miércoles visita El Madrigal el segundo clasificado y uno de los equipos más en forma de primera, Ramboot, que supera los amarillos por sólo 3 puntos. Una victoria a priori, esperando que pase la jornada del lunes, haría que el Villarreal atrapara Ramboot y el submarino amarillo se colocaría como uno de los líderes de primera división.

 

XBOX

 

Jornada complicada pels groguets.

 

El Villarreal per la plataforma d’XBOX està obligat a intentar tornar a guanyar un partit després que la setmana passada no va poder sumar cap jornada els 3 punts. Aquesta setmana ho tindrà difícil amb dos equips en forma.

 

Dilluns el submarí groc s’enfronta al Llevant en un dels derbis valencians. Els granotes són un dels equips més en forma i no està lluny dels primers classificats. Guanyar seria important pels del Madrigal per intentar sortir de la zona baixa i començar a escalar posicions.

 

Dimarts-DESCANS.

 

Dimecres els groguets encara tindran un os més dur davant que en la jornada de dilluns, reben la visita del segon classificat, Philips, que està demostrant un gran joc i resultats. Partit complicat pels castellonencs que depèn de la jornada de dilluns podrien optar a atrapar a Philips en la classificació.

 

CASTELLANO.

 

Jornada complicada para los amarillos.

 

El Villarreal por la plataforma de XBOX está obligado a intentar volver a ganar un partido después de que la semana pasada no pudo sumar ningúna jornada los 3 puntos. Esta semana lo tendrá difícil con dos equipos en forma.

 

El lunes el submarino amarillo se enfrenta al Levante en uno de los derbis valencianos. Los granotas son uno de los equipos más en forma y no están lejos de los primeros clasificados. Ganar sería importante para los del Madrigal para intentar salir de la zona baja y empezar a escalar posiciones.

 

Martes-DESCANSO.

 

Miércoles los amarillos todavía tendrán un hueso más duro que en la jornada del lunes, reciben la visita del segundo clasificado, Philips, que está demostrando un gran juego y resultados. Partido complicado para los castellonenses que depende de la jornada del lunes podrían optar a atrapar a Philips en la clasificación.

 

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *