Setmana curta però igual d’intensa pels equips catalans

La VFO també fa el Pont de maig i aquesta setmana només es jugaran dos partits lliguers

 

POBLESEC

Després de guanyar l’anterior partit, que suposava la primera victòria de la temporada, l’APA Poblesec fa front a una nova setmana contra rivals de mitja taula. Bon moment pels barcelonins per retallar distàncies i per començar a veure una mica de llum al final del túnel. GGSystem i Moose Gaming són els seus contrincants. Estan a la novena i desena posició amb no més de cinc punts de diferència de l’equip català.

UESA

Rivals d’alçada els que s’enfronten amb el Sant Andreu aquesta setmana. Venen d’encaixar dues derrotes la setmana passada i no es poden permetre el luxe de tornar-ho a fer per no perdre’s el camí de l’ascens. Avui reben la visita de l’Explode, un equip que es situa a la setena posició amb solament un punt menys. El dia dos de maig, en l’últim partit de lliga setmanal, l’equip català visita el líder, Rayo Mahadahonda, el conjunt que ha aconseguit més victòries i gols a favor de la categoria.

CONSTANTÍ

Els tarragonins enceten una nova setmana amb l’objectiu d’allargar aquesta ratxa de victòries que arrosseguen des de la segona jornada. Ni més ni menys que vint-i-un punts de vint-i-un possibles en aquesta tan ajustada divisió. Per tal de complir aquest objectiu hauran de derrotar a Elit Legends FC i Mambo FC. Aquests últims, uns rivals molt perillosos, que van aconseguir l’ascens la temporada anterior.

SANTFELIUENC

Un dels pocs equips invictes a Regional és el Santfeliuenc. Set porteries invictes, vuit derrotes i un empat situen als de Sant Feliu de Llobregat al capdamunt de la classificació amb una avantatge considerable respecte als seus perseguidors. En aquesta quarta setmana de competició s’enfronten a dos rivals de mitja taula: TocaitosFC i La Yusi CF. A priori, dos rivals que, seguint la dinàmica guanyadora, no haurien de suposar cap problema per l’equip català.

LLAGOSTERA

Si aquesta setmana ja era curta de per si, els gironins la tenen més encara. Dels dos partits que havien de disputar, un ja no es jugarà per descomposició de l’equip rival. Per tant, el Llagostera jugarà el dia dos de maig el seu únic partit setmanal. Davant, però es trobaran ni més ni menys que Lea Gamers, els tercers classificats. Els de BeltryHD venen de dos partits sense conèixer la victòria i tenen l’objectiu de contrarestar aquesta situació guanyant un dels seus rivals directes.

TERRASSA

Oportunitat d’or pel Terrassa d’escalar posicions. S’enfronten a dos rivals de la mitja-baixa taula i veuen com alguns dels seus rivals directes es veuen les cares. Per tant, bon moment per acabar la primera volta en posicions de podi. Els seus rivals són CICB FC i UD Antibet. Aquests dos equips tenen uns registres golejadors pobres, per tant, a part d’aconseguir l victòria el Terrassa podria ampliar les quatre porteries invictes que té a dia d’avui.

PIERA

Tot i el prometedor inici del Piera, ara estan immersos en una crisi de joc. Dels últims quatre partits, només han sumat un punt. Tot i això, encara estan enganxats a les posicions més pròximes d’entrar al play off. Aquesta setmana es veuran les cares amb dos dels tres equips més fluixos de la lliga. Aquests són: Gamepong FC i CICB FC, amb només sis punts al seu casiller.

LLEIDA

Setmana complicada pel Lleida. En els dos partits anteriors, els de Rekohn van aconseguir la totalitat de sis punts i aquesta nova setmana l’encaren amb optimisme. Tot i això, no es trobaran contra rivals gens fàcils. Es tracten de MoriskosVFO i AT Villalba. Aquests últims amb experiència a la categoria i situats a la quarta posició. Per tant, els lleidatans lluitaran un altre cop per acostar-se cada cop més a les posicions d’ascens.

DIVINUS

El club d’eSports d’FDC farà front a una de les setmanes més complicades des de la seva creació. Tot i això, després de les descomunals victòries, passen a ser temibles per qualsevol equip de la divisió. El3tiempo i FamilyFriends seran els seus rivals. FamilyFriends són els líders de la divisió, amb dos punts per sobre i amb un partit menys que els segons. Sens dubte es veurà un gran partit entre dos conjunts amb molt bona forma.

 

 

 

Castellano

Semana corta pero igual de intensa para los equipos catalanes

La VFO también hace el puente de mayo y esta semana sólo se jugarán dos partidos ligueros

 

POBLESEC

Después de ganar el anterior partido, que suponía la primera victoria de la temporada, la APA Poblesec hace frente a una nueva semana contra rivales de media tabla. Buen momento para los barceloneses para recortar distancias y para empezar a ver un poco de luz al final del túnel. GGSystem y Moose Gaming son sus contrincantes. Están en la novena y décima posición con no más de cinco puntos de diferencia del equipo catalán.

UESA

Rivales de altura los que se enfrentan con el Sant Andreu esta semana. Vienen de encajar dos derrotas la semana pasada y no se pueden permitir el lujo de volver a hacerlo para no perderse el camino del ascenso. Hoy reciben la visita del Explode, un equipo que se sitúa en la séptima posición con sólo un punto menos. El día dos de mayo, en el último partido de liga semanal, el equipo catalán visita el líder, Rayo Mahadahonda, el conjunto que ha conseguido más victorias y goles a favor de la categoría.

CONSTANTÍ

Los tarraconenses empiezan una nueva semana con el objetivo de alargar esta racha de victorias que arrastran desde la segunda jornada. Nada menos que veintiún puntos de veintiún posibles en esta tan ajustada división. Para cumplir este objetivo deberán derrotar a Elite Legends FC y Mambo FC. Estos últimos, unos rivales muy peligrosos, que lograron el ascenso la temporada anterior.

SANTFELIUENC

Uno de los pocos equipos invictos en Regional es el Santfeliuenc. Siete porterías invictas, ocho derrotas y un empate sitúan los de Sant Feliu de Llobregat en lo alto de la clasificación con una ventaja considerable respecto a sus perseguidores. En esta cuarta semana de competición se enfrentan a dos rivales de media tabla: TocaitosFC y La Yusi CF. A priori, dos rivales que, siguiendo la dinámica ganadora, no deberían suponer ningún problema para el equipo catalán.

LLAGOSTERA

Si esta semana ya era corta de por sí, los gerundenses la tienen más todavía. De los dos partidos que debían disputar, uno ya no se jugará por descomposición del equipo rival. Por lo tanto, el Llagostera jugará el día dos de mayo su único partido semanal. Ante ellos, se encontrarán nada menos que Lea Gamers, los terceros clasificados. Los de BeltryHD vienen de dos partidos sin conocer la victoria y tienen el objetivo de contrarrestar esta situación ganando uno de sus rivales directos.

 

TERRASSA

Oportunidad de oro para el Terrassa de escalar posiciones. Se enfrentan a dos rivales de la media-baja tabla y ven como algunos de sus rivales directos se ven las caras. Por lo tanto, buen momento para terminar la primera vuelta en posiciones de podio. Sus rivales son CICB FC y UD Antibet. Estos dos equipos tienen unos registros goleadores pobres, por lo tanto, aparte de conseguir la victoria el Terrassa podría ampliar las cuatro porterías invictas que tiene a día de hoy.

PIERA

Pese al prometedor inicio del Piera, ahora están inmersos en una crisis de juego. De los últimos cuatro partidos, sólo han sumado un punto. Sin embargo, todavía están pegados a las posiciones más cercanas de entrar en el play off. Esta semana se verán las caras con dos de los tres equipos más flojos de la liga. Estos son: Gamepong FC y CICB FC, con sólo seis puntos a su casillero.

LLEIDA

Semana complicada para el Lleida. En los dos partidos anteriores, los de Rekohn lograron la totalidad de seis puntos y esta nueva semana la encaran con optimismo. Sin embargo, no se encontrarán contra rivales fáciles. Se tratan de MoriskosVFO y AT Villalba. Estos últimos con experiencia en la categoría y situados en la cuarta posición. Por lo tanto, los leridanos lucharán de nuevo para acercarse cada vez más a las posiciones de ascenso.

DIVINUS

El club de eSports de FDC hará frente a una de las semanas más complicadas desde su creación. Sin embargo, tras las descomunales victorias, pasan a ser temibles para cualquier equipo de la división. El3tiempo y FamilyFriends serán sus rivales. FamilyFriends son los líderes de la división, con dos puntos por encima y con un partido menos que los segundos. Sin duda se verá un gran partido entre dos conjuntos con muy buena forma.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *