Setmana desafortunada pel Cornellà

Aquesta setmana no ha estat la millor per un Cornellà que necessita sumar punts per sortir de la zona baixa. 1 punt de 6 possibles.

Dimarts els de Ponsi van esgarrapar un empat amb Tempest Esports, un empat sense gols i amb poques ocasions per part dels dos equips, que tot hi intentar-ho no van poder foradar cap porteria.

Dimecrea va ser un dia per obligar pels del Llobregat, que es van veure superats totalment per un Cadis que va atropellar sense pietat al Cornellà. Van dominar totalment el joc i també les ocasions, de fet, el resultat podria haver sigut més ampli si no fos pel porter local.

Amb aquests resultats els de Ponsi segueixen amb 13 punts i onzè classificat.

 

CASTELLANO.

 

Semana agridulce por el Cornellà.

 

Esta semana no ha sido la mejor para un Cornellà que necesita sumar puntos para salir de la zona baja. Esta semana 1 punto de 6 posibles.

 

El martes los de Ponsi arañaron un empate con Tempest Esports, un empate sin goles y con pocas ocasiones por parte de ambos equipos, que todo e intentarlo no pudieron taladrar ninguna portería.

 

El miércoles fue un día para olvidar para los del Llobregat, que se vieron superados totalmente por un Cádiz que arrolló sin piedad al Cornellà. Dominaron totalmente el juego y también las ocasiones, de hecho, el resultado podría haber sido más amplio si no fuera por el portero local.

Con estos resultados los de Ponsi siguen con 13 puntos y undécimos clasificados.

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *