Relaxació inoportuna en una setmana curta

No ha estat una bona setmana pels equips catalans. De fet, només dos conjunts han aconseguit tots els sis punts en joc.

 

POBLESEC

Els barcelonins surten de la zona de descens tímidament, però els resultats bons no acaben d’arribar. Una derrota i un empat són els resultats que han aconseguit els de MonkeyMauri contra dos rivals que estan situats a les dos posicions per sobre d’ells. Actualment, el Poblesec es col·loca a l’onzena posició amb sis punts, a dos punts de l’últim i a tres del desè.

UESA

El Sant Andreu continua en la seva lluita per l’ascens i aconsegueix dos resultats bastant bons tenint en compte la posició dels rivals. En el primer partit setmanal s’enfrontaven amb l’Explode i el resultat va ser d’empat a dos. En el segon, visitaven el camp dels líders, Rayo Mahadahonda. Degut a la excel·lent segona part, van aconseguir els tres punts, que els situen a la sisena posició.

CONSTANTÍ

El Constantí, un altre clar candidat a l’ascens realitza una setmana correcte. Suma el primer empat de la temporada i hi afegeix una victòria. L’empat, 1-1 contra el Mambo FC i la victòria, 0-5 contra Elit Legends. Aquesta victòria tan consistent fa que Sesplu8 i Braveitor10 apareguin al TOP d’assistències i gols del seu grup.

SANTFELIUENC

Arriba la primera derrota del Santfeliuenc després de deu jornades. Els de Sant Feliu cauen per 2-0 contra els cinquens classificats, La Yusi CF. Tot i això segueixen encapçalant el grup T de Regional amb dos punts d’avantatge amb el segon. En l’altre partit de la setmana, els de gilinhoJR7 i pezzke van guanyar per un ajustat 1-2 contra Tocaitos FC.

LLAGOSTERA

El Llagostera a PS4 només havia de jugar un partit aquesta setmana degut a la desaparició d’un equip rival. Aquest únic partit el jugaven contra Lea Gamers, un altre clar aspirant a l’ascens. El resultat final va ser d’empat a un, un pèl insuficient pels interessos de l’equip gironí, que es va merèixer més.

A Xbox, el Llagostera completa una setmana molt notable: manté la segona posició de tercera divisió i retalla punts al líder al guanyar-los per 2-1. En l’altre partit també van aconseguir una victòria consistent, amb un resultat de 1-4. D’aquests quatre gols, PiG x Borjinov en va regalar un, fet que li permet col·locar-se com a màxim assistent de la categoria.

TERRASSA

El Terrassa és l’altre equip que ha aconseguit el ple de punts, oferint un nivell molt superior al dels seus rivals. Els resultats ho corroboren: 5-1 contra CICB FC i 0-4 contra UD Antibet. Els de Kekio09 ja es situen a la quarta posició amb vint-i-quatre punts, a solament sis del líder i deixant al primer equip fora de regional a cinc punts. Sens dubte, victòries d’or dels del Vallès Occidental.

PIERA

El Piera treu tres punts de sis possibles. Un partit de cada manera del Piera que veu com els cinc primers classificats es comencen a escapar. Van aconseguir la victòria en el primer partit setmanal, per 1-0 contra GamepongFC. Tot i això van encaixar la seva derrota en el partit del dimecres, contra CICB FC, per 3-2.

LLEIDA

El Lleida queda 3-0 en els seus dos partits setmanals. Tot i això, un va ser a favor i l’altre en contra. El guanyat, contra un equip de la zona baixa de la taula. El perdut, contra els actuals líders l’AT Villalba. Els lleidatans acaben la setmana tal i com la van començar, al novè lloc, tot i que amb tres punts més.

DIVINUS

L’equip d’FDC arribava aquesta setmana amb molt bones sensacions després de completar una quasi bé perfecta setmana anterior. Aquesta setmana visitaven al líder i a un equip de la zona baixa. Malauradament només van poder guanyar a aquests últims tot i que van estar a punt de donar la sorpresa contra els líders. El Divinus queda posicionat al sisè lloc a només un punt d’entrar a la zona de play off d’ascens.

 

Castellano

 

Relajación inoportuna en una semana corta

No ha sido una buena semana para los equipos catalanes. De hecho, sólo dos conjuntos han conseguido todos los seis puntos en juego.

 

POBLESEC

Los barceloneses salen de la zona de descenso tímidamente, pero los resultados buenos no acaban de llegar. Una derrota y un empate son los resultados que han conseguido los de MonkeyMauri contra dos rivales que están situados en las dos posiciones por encima de ellos. Actualmente, el Poblesec se coloca en la undécima posición con seis puntos, a dos puntos del último y a tres del décimo.

UESA

El San Andreu continúa en su lucha por el ascenso y consigue dos resultados bastante buenos teniendo en cuenta la posición de los rivales. En el primer partido semanal se enfrentaban a Explode y el resultado fue de empate a dos. En el segundo, visitaban el campo de los líderes, Rayo Mahadahonda. Debido a la excelente segunda parte, consiguieron los tres puntos, que los sitúan en la sexta posición.

CONSTANTÍ

El Constantí, otro claro candidato al ascenso realiza una semana correcta. Suma el primer empate de la temporada y añade una victoria. El empate, 1-1 contra el Mambo FC y la victoria, 0-5 contra Elite Legends. Esta victoria tan consistente hace que Sesplu8 y Braveitor10 aparezcan en el TOP de asistencias y goles de su grupo.

SANTFELIUENC

Llega la primera derrota del Santfeliuenc tras diez jornadas. Los de Sant Feliu caen por 2-0 contra los quintos clasificados, La Yusi CF. Sin embargo, siguen encabezando el grupo T de Regional con dos puntos de ventaja con el segundo. En el otro partido de la semana, los de gilinhoJR7 y pezzke ganaron por un ajustado 1-2 contra Tocaitos FC.

LLAGOSTERA

El Llagostera a PS4 sólo tenía que jugar un partido esta semana debido a la desaparición de un equipo rival. Este único partido lo jugaban contra Lea Gamers, otro claro aspirante al ascenso. El resultado final fue de empate a uno, algo insuficiente para los intereses del equipo gerundense, que mereció más.

A Xbox, el Llagostera completa una semana muy notable: mantiene la segunda posición de tercera división y recorta puntos al líder al ganarles por 2-1. En el otro partido también lograron una victoria consistente, con un resultado de 1-4. De estos cuatro goles, PyG x Borjinov regaló uno, lo que le permite colocarse como máximo asistente de la categoría.

TERRASSA

El Terrassa es el otro equipo que ha conseguido el pleno de puntos, ofreciendo un nivel muy superior al de sus rivales. Los resultados lo corroboran: 5-1 contra CICB FC y 0-4 contra UD Antibet. Los de Kekio09 ya se sitúan en la cuarta posición con veintidós cuatro puntos, a sólo seis del líder y dejando al primer equipo fuera de regional a cinco puntos. Sin duda, victorias de oro de los del Vallès Occidental.

PIERA

El Piera saca tres puntos de seis posibles. Un partido de cada del Piera que ve como los cinco primeros clasificados se empiezan a escapar. Consiguieron la victoria en el primer partido semanal, por 1-0 contra GamepongFC. Sin embargo, encajaron su derrota en el partido del miércoles, contra CICB FC, por 3-2.

LLEIDA

El Lleida queda 3-0 en sus dos partidos semanales. Sin embargo, uno fue a favor y otro en contra. El ganado, contra un equipo de la zona baja de la tabla. El perdido, contra los actuales líderes del AT Villalba. Los leridanos terminan la semana tal y como la empezaron, al noveno lugar, aunque con tres puntos más.

 DIVINUS

El equipo de FDC llegaba esta semana con muy buenas sensaciones tras completar una casi perfecta semana anterior. Esta semana visitaban al líder y en un equipo de la zona baja. Desgraciadamente sólo pudieron ganar a estos últimos, aunque estuvieron a punto de dar la sorpresa contra los líderes. Divinus queda posicionado en el sexto lugar a sólo un punto de entrar en la zona de play off de ascenso.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *