Setmana clau per l’Espanyol abans de l’aturada

Aquesta setmana els de xCoprat necessiten treure bons resultats per anar a l’aturada del mercat amb bones sensacions i més tranquils a la classificació. No ho tindran fàcil amb els rivals que s’hi enfrontaran.

Dilluns els blanc-i-blaus s’enfrontaran a un València que ara mateix es troba a mitja taula i ve de no poder guanyar cap partit la setmana passada. Tot i que cap dels dos equips juga malament i els dos són equips ofensius, els últims resultats i joc d’aquesta última setmana no ha estat gens bo per part de cap dels dos equips. L’Espanyol, guanyant, superaria als ratpenats a la classificació.

Dimarts l’Espanyol té el pitjor rival possible just abans de l’aturada. Els pericos visiten “El Nido” de Golden Hawks, líder indiscutible de la categoria amb 7 punts de diferència amb el segon classificat. Golden Hawks, a part d’aconseguir resultats, juga d’una manera molt ofensiva i ordenada i, per tant, els de xCoprat hauran de fer un partit perfecte per batre als líders de primera divisió.

 

Després d’aquestes dos jornades, hi haurà l’aturada del mercat d’”hivern” fins el 21 de maig en el que es refereix a la lliga.

 

CASTELLANO.

 

Semana clave para los pericos antes del parón.

 

Esta semana los de xCoprat necesitan sacar buenos resultados para ir a la parón del mercado con buenas sensaciones y más tranquilos en la clasificación. No lo tendrán fácil con los rivales que se enfrentarán.

 

El lunes los blanquiazules se enfrentarán a un Valencia que ahora mismo se encuentra a media tabla y viene de no ganar un partido la semana pasada. Aunque ninguno de los dos equipos juega mal y los dos son equipos ofensivos, los últimos resultados y juego de esta última semana no han sido nada buenos por parte de ninguno de los dos equipos. El Espanyol, ganando, superaría los murciélagos en la clasificación.

 

Martes el Espanyol tiene el peor rival posible justo antes del parón. Los pericos visitan “El Nido” de Golden Hawks, líder indiscutible de la categoría con 7 puntos de diferencia con el segundo clasificado. Golden Hawks, aparte de conseguir resultados, juega de una manera muy ofensiva y ordenada y, por tanto, los de xCoprat deberán hacer un partido perfecto para batir a los líderes de primera división.

 

Después de estas dos jornadas, habrá el parón del mercado de “invierno” hasta el 21 de mayo en lo que se refiere a la liga.

 

XBOX

 

L’Espanyol, a pel liderat.

 

L’Espanyol en XBOX va com una bala cap el liderat de primera divisió. Els de Pupen són tercers empatats amb el segon (Cadis) i a un sol punt del líder (Llevant), per tant, els pericos depèn el que facin aquesta setmana podrien anar-se’n líders a l’aturada del mercat.

 

Dilluns els blanc-i-blaus visiten al Ceuta, equip de mitja taula que es troba a cinc punts dels pericos i que necessita com respirar una victòria. L’Espanyol tindrà la primera oportunitat de col·locar-se líder depenent el que faci el Llevant.

 

Dimarts visita Cornellà-El Prat Loyal, que com el Ceuta, és equip de mitja taula, en el seu cas amb 16 punts i a 4 dels pericos. A priori en aquest partit els de Pupen també parteixen com a favorits per emportar-se els tres punts i tindran una nova oportunitat per col·locar-se líders de primera divisió sempre depenent del que facin els “granotes”.

 

Recordem que després d’aquests dos partits hi haurà aturada de lliga fins el proper 21 de maig.

 

CASTELLANO.

 

El Espanyol, a por el liderato.

 

El Espanyol en XBOX va como una bala hacia el liderato de primera división. Los de Pupen son terceros empatados con el segundo (Cádiz) y a un solo punto del líder (Levante), por tanto, los pericos depende lo que hagan esta semana podrían irse líderes al parón del mercado.

 

El lunes los blanquiazules visitan al Ceuta, equipo de media tabla que se encuentra a cinco puntos de los pericos y que necesita como respirar una victoria. El Espanyol tendrá la primera oportunidad de colocarse líder dependiendo de lo que haga el Levante.

 

Martes visita Cornellà-El Prat Loyal, que como el Ceuta, es equipo de media tabla, en su caso con 16 puntos a 4 de los pericos. A priori en este partido los de Pupen también parten como favoritos para llevarse los tres puntos y tendrán una nueva oportunidad para colocarse líderes de primera división siempre dependiendo de lo que hagan los “granotas”.

 

Recordemos que después de estos dos partidos habrá parón liguero hasta el próximo 21 de mayo.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *