Última setmana dels equips catalans abans d’acabar la primera volta

POBLESEC

Partits importantíssims pel conjunt barceloní. S’enfronten a dos dels seus màxims rivals per la permanència que podrien anar encarrilant si fan un bon paper aquesta setmana. De la mateixa manera que els de MonkeyMauri, el CPF Idea i El Niupi FC només han aconseguit una victòria. Tot i això, aquests dos rivals es situen en posicions inferiors, específicament a la última i antepenúltima.

UESA

Setmana llarga pel Sant Andreu. Degut a la reestructuració de nous equips, tots els grups de quarta divisió comptaven amb un equip més per grup, per tant, una jornada més per disputar-se. El Sant Andreu, col·locat a la sisena posició s’enfronta a rivals variats, de zones diferents de la classificació, i de major a menor pel que fa al nivell. El dilluns tenen el duel més dur, contra el Fc DragonBall i el dimarts tenen doble partit, contra el EFM Gaming Club i Athletic Reds. Aquests últims, tot i ser els cuers, són la bèstia negre dels catalans ja que han guanyat en tots els seus enfrontaments.

CONSTANTÍ

Nova setmana d’un Constantí en ratxa. Els de Sesplu8 també tenen tres partits de lliga setmanal per disputar. El segon d’ells és el que a priori sembla més complicat. Es tracta de Wolves City FC, el quart classificat amb solament un punt menys que els tarragonins. Els altres partits els juguen amb rivals de menys nivell que hauran de guanyar per seguir optant a l’objectiu. Aquests són: Zafra United i Benemérita Team.

SANTFELIUENC

El Santfeliuenc pot provocar un punt d’inflexió en les aspiracions dels seus rivals. S’enfronta ni més ni menys que a Black Eagles CF, els segons classificats. Una victòria suposaria un pas enorme cap a l’assoliment dels objectius. L’altre rival que els catalans es trobaran pel camí és el Death Star Team, un equip que tractarà de donar la sorpresa contra els de Sant Feliu de Llobregat.

LLAGOSTERA

Un dels punts decisius de la temporada pels gironins a PS4. Molts equips situats a la part noble de la classificació s’enfronten entre ells. Per tant, els de BeltryHD es troben en una situació immillorable per aconseguir el liderat en aquest mig tram de temporada. El Llagostera també té un duel trepidant contra un dels seus màxims rivals, el Team La Élite, situat a la cinquena posició. El partit del dimecres el juguen contra el Merceiyos FC, els últims classificats.

A Xbox, el Llagostera segueix amb el seu pas ferm i decidit en direcció a l’ascens. Tenen uns enfrontaments setmanals que segons la dinàmica oferta fins a dia d’avui no haurien de suposar cap problema pels gironins. Els seus duels són contra Arles Winkinson CF i Spanish Bulls, dos equips de la zona mitja baixa de la classificació.

TERRASSA

Diferència abismal entre el nivell dels dos rivals que s’enfronta el Terrassa aquesta setmana. Es tracten dels primers i últims classificats, Virtual Team i Golden Promises FC, respectivament. Els rivals del dilluns són un dels rivals a batre, líders indiscutibles amb solament una derrota. Tot i això, els de Kekio_09 porten un total de vuit partits sense perdre, oferint una millora de joc respecte al principi i molt bones actuacions tant en lliga com en copa.

PIERA

El Piera s’enfronta a rivals complicats les dos últimes jornades abans l’aturada. Precisament al líder Virtual Team i a l’equip que els hi va robar la imbatibilitat, l’UD Antibet. Es tracten de dos rivals potents que els de trujillofermin45 hauran de suar de valent per aconseguir bons resultats. Actualment el Piera es situa a la sisena posició i lluitarà per no distanciar-se i apropar-se cada vegada més a les posicions d’ascens.

LLEIDA

El Lleida és l’únic equip català de Regional que disputa tres partits aquesta setmana lliguera. Abans d’acabar la primera volta, els lleidatans visiten a dos rivals de la zona baixa de la classificació, La Magia DRM i FormaFut, i reben al seu camp als segons classificats, Deportiva Piloñesa. Els de Rekohn tenen una gran oportunitat de deixar enrere aquesta novena posició que els persegueix i anar escalant posicions.

DIVINUS

L’Equip de FDC es troba immers en una bona ratxa tot i la recent ensopegada contra els líders de la seva divisió. Es troben a la sisena posició i disposen d’una gran oportunitat per trepitjar per primera vegada les zones d’ascens. S’enfronten a rivals col·locats en zones més baixes de la classificació, exactament en la desena i onzena plaça. VFC Gaming i ARESXLOZ_VFO seran els rivals que posaran a prova el Divinus en aquesta última setmana abans de l’aturada.

 

 

 

 

Última semana de los equipos catalanes antes de terminar la primera vuelta

 

POBLESEC

Partidos importantísimos para el conjunto barcelonés. Se enfrentan a dos de sus máximos rivales por la permanencia que podrían ir encauzando si hacen un buen papel esta semana. Del mismo modo que los de MonkeyMauri, el CPF Idea y El Niupi FC sólo han conseguido una victoria. Sin embargo, estos dos rivales se sitúan en posiciones inferiores, específicamente a la última y antepenúltima.

 UESA

Semana larga para el Sant Andreu. Debido a la reestructuración de nuevos equipos, todos los grupos de cuarta división contaban con un equipo más por grupo, por tanto, una jornada más por disputarse. El Sant Andreu, colocado en la sexta posición se enfrenta a rivales variados, de zonas diferentes de la clasificación, y de mayor a menor en cuanto al nivel. El lunes tienen el duelo más duro, contra el Fc DragonBall y el martes tienen doble partido, contra el EFM Gaming Club y Athletic Reds. Estos últimos, a pesar de ser los colistas, son la bestia negra de los catalanes ya que han ganado en todos sus enfrentamientos.

CONSTANTÍ

Nueva semana de un Constantí en racha. Los de Sesplu8 también tienen tres partidos de liga semanal por disputar. El segundo de ellos es el que a priori parece más complicado. Se trata de Wolves City FC, el cuarto clasificado con solo un punto menos que los tarraconenses. Los otros partidos los juegan con rivales de menor nivel que deberán ganar para seguir optando al objetivo. Estos son: Zafra United y Benemérita Team.

SANTFELIUENC

El Santfeliuenc puede provocar un punto de inflexión en las aspiraciones de sus rivales. Se enfrenta nada menos que a Black Eagles CF, los segundos clasificados. Una victoria supondría un paso enorme hacia la consecución de los objetivos. El otro rival que los catalanes se encontrarán por el camino es el Death Star Team, un equipo que tratará de dar la sorpresa contra los de Sant Feliu de Llobregat.

LLAGOSTERA

Uno de los puntos decisivos de la temporada para los gerundenses a PS4. Muchos equipos situados en la parte noble de la clasificación se enfrentan entre ellos. Por lo tanto, los de BeltryHD se encuentran en una situación inmejorable para conseguir el liderato en este medio tramo de temporada. El Llagostera también tiene un duelo trepidante contra uno de sus máximos rivales, Team La Élite, situado en la quinta posición. El partido del miércoles lo juegan contra Merceiyos FC, los últimos clasificados.

En Xbox, el Llagostera sigue con su paso firme y decidido en dirección al ascenso. Tienen unos enfrentamientos semanales que según la dinámica ofrecida hasta el día de hoy no deberían suponer ningún problema para los gerundenses. Sus duelos son contra Arles Winkinson CF y Spanish Bulls, dos equipos de la zona media baja de la clasificación.

TERRASSA

Diferencia abismal entre el nivel de los dos rivales que enfrenta el Terrassa esta semana. Se tratan de los primeros y últimos clasificados, Virtual Team y Golden Promises FC, respectivamente. Los rivales del lunes son uno de los rivales a batir, líderes indiscutibles con solo una derrota. Sin embargo, los de Kekio_09 llevan un total de ocho partidos sin perder, ofreciendo una mejora de juego respecto al principio y muy buenas actuaciones tanto en liga como en copa.

PIERA

El Piera se enfrenta a rivales complicados las dosúltimas jornadas antes del parón. Precisamente al líder Virtual Team y al equipo que les robó la imbatibilidad, la UD Antibet. Se tratan de dos rivales potentes con los que los de trujillofermin45 deberán sudar para conseguir buenos resultados. Actualmente el Piera se sitúa en la sexta posición y luchará por no distanciarse y acercarse cada vez más a las posiciones de ascenso.

LLEIDA

El Lleida es el único equipo catalán de Regional que disputa tres partidos esta semana liguera. Antes de terminar la primera vuelta, los leridanos visitan a dos rivales de la zona baja de la clasificación, La Magia DRM y FormaFut, y reciben en su campo a los segundos clasificados, Deportiva Piloñesa. Los de Rekohn tienen una gran oportunidad de dejar atrás esta novena posición que los persigue y seguir escalando posiciones.

DIVINUS

El Equipo de FDC se encuentra inmerso en una buena racha a pesar del reciente tropiezo contra los líderes de su división. Se encuentran en la sexta posición y disponen de una gran oportunidad para pisar por primera vez las zonas de ascenso. Se enfrentan a rivales colocados en zonas más bajas de la clasificación, exactamente en la décima y undécima plaza. VFC Gaming y ARESXLOZ_VFO serán los rivales que pondrán a prueba el Divinus en esta última semana antes del parón.

 

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *