Llums a Xbox, ombres a PS4

Els de xCoprat no aconsegueixen cap dels 6 punts possibles abans de l’aturada de la lliga i segueixen coquetejant amb les places de descens

Els pericos dilluns s’enfrontaven al València, un equip amb millor dinàmica dels pericos, on ara és quart a només un punt del tercer classificat, el Villarreal. La diferència en la classificació també es va veure sobre el terreny de joc i els ”ratpenats” van tenir més ocasions i les van aprofitar marcant dos gols i mantenint la porteria defensada per Fran Reina imbatuda.

Dimarts els blanc-i-blaus s’enfrontaven als líders indiscutibles de la categoria, Golden Hawks. Els pericos ho van intentar tot i que la superioritat dels ”del Nido” es va fer patent durant gairebé tot el partit. Un gol de MiguelCheca va fer tenir algun tipus d’esperança de remuntar als de Cornellà-El Prat però un gran gol de Jowy Guerrero va fer tornar a la realitat als de xCoprat i va acabar de sentenciar el partit a favor del campió d’hivern.

Ara mateix amb l’aturada fins el dia 21 de maig l’Espanyol és quart per la cua, exactament onzè classificat amb 14 punts i el segueix molt d’aprop Mayango amb 12.

XBOX.

Els pericos manen a XBOX.

L’Espanyol de Pupen, després d’aquesta setmana abans de l’aturada, s’ha col·locat líder de primera divisió després de les dos victòries que han reafirmat el bon moment dels pericos en les últimes setmanes i que ha acabar fent que els blanc-i-blaus siguin els líders de la categoria reina de la VFO.

Dilluns els de Pupen es desfeien del Ceuta en un partit amb poques ocasions i que l’Espanyol va saber portar al seu terreny. En una de les poques ocasions el que va acabar decidint el partit va ser el mateix capità dels pericos, Pupen, que amb el seu gol van aconseguir 3 punts que els acostava al liderat.

Dimarts als de Cornellà-El Prat els va costar molt guanyar davant Loyal, en un partit amb més ocasions però que l’Espanyol va saber aprofitar els seus atacs i poder marcar gràcies als gols de Pupen i Borjita.

Els pericos arriben a l’aturada de la primera volta amb uns números excel·lents i que els permet ser, momentàniament, el millor equip de la plataforma d’XBOX.

 

Castellano

Los de xCoprat no consiguen ninguno de los 6 puntos posibles antes del parón de la liga y siguen coqueteando con las plazas de descenso

Los pericos el lunes se enfrentaban al Valencia, un equipo con mejor dinámica de los pericos, donde ahora es cuarto a sólo un punto del tercer clasificado, el Villarreal. La diferencia en la clasificación también se vio sobre el terreno de juego y los “murciélagos” tuvieron más ocasiones y las aprovecharon marcando dos goles y manteniendo la portería defendida por Fran Reina imbatida.

El martes los blanquiazules se enfrentaban a los líderes indiscutibles de la categoría, Golden Hawks. Los pericos lo intentaron aunque la superioridad de los “del Nido” se hizo patente durante casi todo el partido. Un gol de MiguelCheca hizo tener algún tipo de esperanza de remontar a los de Cornellà-El Prat pero un gran gol de Jowy Guerrero hizo volver a la realidad a los de xCoprat y terminó de sentenciar el partido a favor del campeón de invierno .

Ahora mismo con el parón hasta el día 21 de mayo, el Espanyol es cuarto por la cola, exactamente undécimo clasificado con 14 puntos y le sigue muy de cerca Mayango con 12.

XBOX.

Los pericos mandan XBOX.

El Espanyol de Pupen, después de esta semana antes del parón, se ha colocado líder de primera división tras las dos victorias que han reafirmado el buen momento de los pericos en las últimas semanas y que ha acabado haciendo que los blanquiazules sean los líderes de la categoría reina de la VFO.

El lunes los de Pupen se deshacían del Ceuta en un partido con pocas ocasiones y que el Espanyol supo llevar a su terreno. En una de las pocas ocasiones que acabó decidiendo el partido fue el mismo capitán de los pericos, Pupen, que con su gol lograron 3 puntos que les acercaba al liderato.

Martes a los de Cornellà-El Prat les costó mucho ganar ante Loyal, en un partido con más ocasiones pero que el Espanyol supo aprovechar sus ataques y poder marcar gracias a los goles de Pupen y Borjita.

Los pericos llegan al parón de la primera vuelta con unos números excelentes y que les permite ser, momentáneamente, el mejor equipo de la plataforma de XBOX.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *