El Cornellà acaba la primera volta guanyant i amb bones sensacions

El Cornellà ha anat de menys a més la primera volta de la temporada i després d’aquesta setmana arriba a l’aturada de la lliga a mitja taula i amb els deures fets.

Dilluns els del Llobregat tenien una prova de foc davant el líder de segona divisió, EMonkeyz i de fet, els de Ponsi van estar molt a prop de treure algun puntet. Tot i així i malgrat el gol de The-Boss, els líders van fer valer la seva condició i es van acabar imposant per 2 gols a 1.

Dimarts el Cornellà es va retrobar amb la victòria, en aquest cas davant de Neverback. Malgrat que els rivals van poder marcar, els de Ponsi van sentenciar el partit amb dos gols de Plaqueitor i es van assegurar acabar la primera volta amb una victòria.

El Cornellà acaba la primera volta vuitè amb 16 punts i millorant molt tant la imatge com els resultats del començament de la temporada.

 

Castellano

El Cornellà acaba la primera vuelta ganando y con buenas sensaciones

El Cornellà ha ido de menos a más la primera vuelta de la temporada y después de esta semana llega al parón de la liga a media tabla y con los deberes hechos.

El lunes los del Llobregat tenían una prueba de fuego ante el líder de segunda división, EMonkeyz y de hecho, los de Ponsi estuvieron muy cerca de sacar algún puntito. Sin embargo y a pesar del gol de The-Boss, los líderes hicieron valer su condición y se acabaron imponiendo por 2 goles a 1.

El martes el Cornellà se reencontró con la victoria, en este caso ante Neverback. A pesar de que los rivales pudieron marcar, los de Ponsi sentenciaron el partido con dos goles de Plaqueitor y se aseguraron terminar la primera vuelta con una victoria.

El Cornellà acaba la primera vuelta octavo con 16 puntos y mejorando mucho tanto la imagen como los resultados del comienzo de la temporada.

 

Banner de presentació de la UE Cornellà eSports

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *