El Villarreal es consolida a la zona alta

El Villarreal de Leo arriba a l’aturada de la primera volta amb bones sensacions i amb una posició totalment merescuda. Ara mateix els groguets són tercers amb 23 punts, només a un punt dels segons, x6tence

Dilluns el Villarreal aconseguia batre al Betis, que ara mateix ocupa la zona baixa. El partit va estar igualat però amb un domini més clar dels de Leo que es van emportar els tres punts del Benito Villamarin amb gola de Spoky i Hufego.

Dimarts el Villarreal no va tenir la sort de cara i tot i fer un bon partit els groguets van caure davant el Sevilla de TheRubio, que va aconseguir mantenir la seva porteria a 0. L’únic gol va arribar de botes sevillistes mitjançant Bojan i el partit va acabar amb 1 gol a 0.

Malgrat l’ensopegada en l’última jornada el Villarreal s’envà a l’aturada amb una molt bona tercera posició i amb bones sensacions de cara a la segona volta de la lliga a partir del 21 de maig.

XBOX

Setmana perfecte pel Villarreal.

El Villarreal de la plataforma d’XBOX ha completat una setmana perfecte abans de l’aturada de ma competició aconseguint 6 punts de 6 i mantenint en els dos partits la seva porteria a 0.

Dilluns els groguets van guanyar per la mínima al Leganés en un partit on les ocasions no van faltar però si la falta de punteria per part dels atacants i les bones accions dels porters de cada equip. Un 1 a 0 amb gol del ”killer” groguet RMM va fer quedar els tres punts a El Madrigal.

Dimarts els de Castelló van demostrar més que mai la seva part ofensiva i van oferir un autèntic recital de gols davant un Reus totalment desconegut. Un Villarrral totalment bolcat en atac i que va aconseguir sis gols, tres d’ells del seu pichichi RMM i també va aconseguir mantenir la porteria a 0.

Amb aquests resultats el Villarreal acaba la primera volta amb una injecció de moral i amb tot l’optimisme en el retor de la competició en dos setmanes.

 

CASTELLANO

El Villarreal se consolida en la zona alta.

El Villarreal de Leo llega al parón de la primera vuelta con buenas sensaciones y con una posición totalmente merecida. Ahora mismo los amarillos son terceros con 23 puntos, sólo a un punto de los segundos, x6tence

El lunes el Villarreal conseguía batir al Betis, que ahora mismo ocupa la zona baja. El partido estuvo igualado pero con un dominio más claro de los de Leo que se llevaron los tres puntos del Benito Villamarin con goles de Spoky y Hufego.

El martes el Villarreal no tuvo la suerte de cara y todo y hacer un buen partido los amarillos cayeron ante el Sevilla de TheRubio, que logró mantener su portería a 0. El único gol llegó de botas sevillistas mediante Bojan y el partido terminó con 1 gol a 0.

A pesar del tropiezo en la última jornada el Villarreal llega al parón con una muy buena tercera posición y con buenas sensaciones de cara a la segunda vuelta de la liga a partir del 21 de mayo.

XBOX

Semana perfecta para el Villarreal.

El Villarreal de la plataforma de XBOX ha completado una semana perfecta antes de la parada de la competición consiguiendo 6 puntos de 6 y manteniendo en los dos partidos su portería a 0.

Lunes los amarillos ganaron por la mínima en Leganés en un partido donde las ocasiones no faltaron pero si la falta de puntería por parte de los atacantes y las buenas acciones de los porteros de cada equipo. Un 1 a 0 con gol del “killer” amarillo RMM hizo quedar los tres puntos en El Madrigal.

El martes los de Castellón demostraron más que nunca su parte ofensiva y ofrecieron un auténtico recital de goles ante un Reus totalmente desconocido. Un Villarreal totalmente volcado en ataque y que consiguió seis goles, tres de ellos de su pichichi RMM y también consiguió mantener la portería a 0.

Con estos resultados el Villarreal acaba la primera vuelta con una inyección de moral y con todo el optimismo en la vuelta de la competición en dos semanas.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *