S’acaba la primera volta amb bons resultats

Tots els conjunts han millorat o han mantingut la seva posició en la classificació respecte la setmana passada

 

POBLESEC

Una de les marques setmanals del Poblesec més bones. Aconsegueixen una victòria i un empat que l’allunyen de les posicions més baixes. Eren partits contra rivals directes i en van treure una bona puntuació. Els resultats van ser de victòria per 0-1 contra CPF Idea i empat per 2-2 contra El Niupi FC. Amb aquests quatre punts més, l’equip barceloní es treu pressió del damunt i aspira a continuar escalant llocs.

UESA

El Sant Andreu aconsegueix tres victòries importantíssimes que el situen a la quarta posició a només un punt del líder i amb una distància de quatre punts respecte el cinquè classificat. Victòries marcades per una gran efectivitat atacant i una brillant actuació defensiva, aconseguint marcar nou gols a favor i només un en contra en aquests tres partits. FC Dragonball, Athletic Reds i EFM Gaming Club van ser les víctimes.

CONSTANTÍ

Setmana perfecta pel Constantí. L’equip tarragoní ha guanyat tots els seus tres enfrontaments contra Zafra United, Benemérita Team i Wolves City deixant la porteria a zero i amb alts registres golejadors. A dia d’avui es troben a la segona posició a tan sols dos punts del líder, que en el seu últim partit van pinxar en forma d’empat. Els de Sesplu8 continuen en posicions de play off i amb un gran estat de forma.

SANTFELIUENC

El Santfeliuenc segueix a dalt i segueix guanyant. A la primera posició de la classificació, els de Sant Feliu veuen com jornada rere jornada van eixamplant la distància entre els seus perseguidors. No afluixen, segueixen imparables i només hi ha un equip que els pot fer sombra, els segons classificats, a dos punts. Els partits setmanals van acabar amb victòries per  0-4 i 2-0 contra Death Star Team i Black Eagles, respectivament.

LLAGOSTERA

El Llagostera a PS4 aconsegueix el liderat a la última jornada abans de la parada. La victòria contra Team La Elite va ser la clau que va obrir les portes a l’equip gironí cap a la primera posició. En l’altre partit es van imposar per 3-2 a Merceiyos FC.

A Xbox, el Llagostera segueix enganxat a la segona posició de tercera divisió. Tot i això, van deixar de sumar dos punts en el seu empat contra Spanglish Bulls. Ara mateix, la distància amb el líder és de tres punts.

Els gironins en les dues plataformes acaben la primera volta amb resultats molt positius.

TERRASSA

El Terrassa segueix acumulant victòries, va escalant posicions i pressiona al primer i segon classificat. Els de Kekio_09 han sumat dues victòries aquesta setmana que els situen a la tercera posició a només tres punts dels primers classificats. Les victòries van ser per 2-3 i 1-0 contra Golden Promises FC i Virtual Team, els primers classificats.

LLEIDA

Setmana acceptable pel Lleida. Els de Rekohn guanyen dos dels seus tres partits i escalen un lloc a la classificació. Tot i això, en l’últim partit van encaixar un 0-4 en contra molt dolorós. El Lleida arriba al ben mig de la classificació a la parada i té l’objectiu d’arribar a les posicions d’ascens amb els últims fitxatges d’alt nivell anunciats.

DIVINUS

L’equip de FDC aconsegueix la cinquena posició i tanca la primera volta com a equip d’ascens. Aquestes dues victòries han portat al Divinus en aquesta tan valuosa posició. Amb deu victòries i quatre derrotes estan a cinc punts, tant del líder com del sisè classificat. Les victòries van ser per 2-3 i 1-0 contra VFC Gaming i Areszloz, respectivament.

 

 

Castellano

 

Última y muy buena semana para el resto de los equipos catalanes

Todos los conjuntos han mejorado o han mantenido su posición en la clasificación respecto la semana pasada

 

POBLESEC

Una de las mehores marcas semanales del Poblesec. Consiguen una victoria y un empate que lo alejan de las posiciones más bajas. Eran partidos contra rivales directos y sacaron una buena puntuación. Los resultados fueron de victoria por 0-1 contra CPF Idea y empate por 2-2 contra El Niupi FC. Con estos cuatro puntos más, el equipo barcelonés se quita presión de encima y aspira a seguir escalando puestos.

UESA

El Sant Andreu consigue tres victorias importantísimas que lo sitúan en la cuarta posición a sólo un punto del líder y con una distancia de cuatro puntos respecto al quinto clasificado. Victorias marcadas por una gran efectividad atacante y una brillante actuación defensiva, consiguiendo marcar nueve goles a favor y sólo uno en contra en estos tres partidos. FC Dragonball, Athletic Reds y EFM Gaming Club fueron las víctimas.

CONSTANTÍ

Semana perfecta para el Constantí. El equipo tarraconense ha ganado todos sus tres enfrentamientos contra Zafra United, Benemérita Team y Wolves City dejando la portería a cero y con altos registros goleadores. A data de hoy se encuentran en la segunda posición a tan sólo dos puntos del líder, que en su último partido pincharon en forma de empate. Los de Sesplu8 continúan en posiciones de play off y con un gran estado de forma.

SANTFELIUENC

El Santfeliuenc sigue arriba y sigue ganando. En la primera posición de la clasificación, los de Sant Feliu ven como jornada tras jornada van ensanchando la distancia entre sus perseguidores. No aflojan, siguen imparables y sólo hay un equipo que les puede hacer sombra, los segundos clasificados, a dos puntos. Los partidos semanales terminaron con victorias por 0-4 y 2-0 contra Death Star Team y Black Eagles, respectivamente.

LLAGOSTERA

El Llagostera a PS4 consigue el liderato en la última jornada antes del parón. La victoria contra Team Elite fue la llave que abrió las puertas al equipo gerundense hacia la primera posición. En el otro partido se impusieron por 3-2 a Merceiyos FC.

A Xbox, el Llagostera sigue pegado a la segunda posición de tercera división. Sin embargo, dejaron de sumar dos puntos en su empate contra Spanglish Bulls. Ahora mismo, la distancia con el líder es de tres puntos.

Los gerundenses en las dos plataformas acaban la primera vuelta con resultados muy positivos.

TERRASSA

El Terrassa sigue acumulando victorias, va escalando posiciones y presiona al primer y segundo clasificado. Los de Kekio_09 han sumado dos victorias esta semana que los sitúan en la tercera posición a sólo tres puntos de los primeros clasificados. Las victorias fueron por 2-3 y 1-0 contra Golden Promises FC y Virtual Team, los primeros clasificados.

LLEIDA

Semana aceptable para el Lleida. Los de Rekohn ganan dos de sus tres partidos y escalan un puesto en la clasificación. Sin embargo, en el último partido encajaron un 0-4 en contra muy doloroso. El Lleida llega en medio de la clasificación en el parón y tiene el objetivo de llegar a las posiciones de ascenso con los últimos fichajes de alto nivel anunciados.

DIVINUS

El equipo de FDC consigue la quinta posición y cierra la primera vuelta como equipo de ascenso. Estas dos victorias han llevado al Divinus en esta tan valiosa posición. Con diez victorias y cuatro derrotas están a cinco puntos, tanto del líder como del sexto clasificado. Las victorias fueron por 2-3 y 1-0 contra VFC Gaming y Areszloz, respectivamente.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *