L’Espanyol encara la segona volta

Els de xCoprat tornen de l’aturada de lliga amb ganes de recuperar les sensacions de principis de temporada i marcar distàncies amb els últims classificats. 

Dilluns els pericos no ho tindran fàcil ja que jugaran contra un dels equips més en forma de la primera volta, el Villarreal, que actualment és el tercer classificat, a només un punt del segon. Partit complicat però amb sempre opcions pels periquitos.

Dimarts els blanc-i-blaus disputen un partit importantíssim davant un equip també de la zona baixa, Mayango, que actualment només es troba a dos punts dels pericos. Mayango va començar molt malament la temporada però en els últims partits avanç de l’aturada ha aconseguit grans resultats, entre ells una victòria contra tot pronòstic davant del líder Golden Hawks.

Dimecres els de xCoprat tornen a jugar amb un equip de la zona baixa, el Saragossa, que a diferència de Mayango es troba a més distància dels de Cornellà-El Prat però que una victòria faria agafar aire als pericos de cara a un dels rivals directes de la zona baixa.

L’Espanyol encara aquesta setmana d’una manera clau per intentar començar bé la segona volta i espera també que els

nous fixatges del mercat d’”hivern” els acabin de donar el “plus” que necessiten.

XBOX.

Els de Pupen i Kawa volen seguir manant a XBOX.

L’Espanyol d’XBOX va tancar la primera volta de la millor manera possible, guanyant i col·locant-se líders de primera divisió. La dinàmica de l’equip és molt bona i encaren la segona volta amb ganes de fer-ho igual o millor.

Dilluns els pericos s’enfronten a Philips, equip que també va fer els deures a la primera volta i està a només tres punts dels blanc-i-blaus. Partit complicat entre dos equips de la zona alta i que, a més, juguen d’una manera ordenada i ofensiva.

Dimarts els de Cornellà-El Prat s’enfronten al Reus, equip que no ha estat regular i que es troba a la zona mitja de la classificació. Tot i així, els reusencs només estan a cinc punts dels pericos. Partit on els de Pupen han de marcar qui és el líder.

Dimecres la situació és semblant a la de dimarts, els pericos s’enfronten al Cadis, equip amb els mateixos punts que el Reus i que aspira a aquesta setmana escorçar distàncies amb els pericos.

Després de l’aturada, veurem si l’Espanyol segueix imparable, líder i si els nous fixatges responen a les expectatives.

CASTELLANO.

El Espanyol a recuperar buenas sensaciones.

Los de xCoprat vuelven del parón de liga con ganas de recuperar las sensaciones de principios de temporada y marcar distancias con los últimos clasificados.

El lunes los pericos no lo tendrán fácil ya que jugarán contra uno de los equipos más en forma de la primera vuelta, el Villarreal, que actualmente es el tercer clasificado, a sólo un punto del segundo. Partido complicado pero con siempre opciones para los periquitos.

El martes los blanquiazules disputan un partido importantísimo ante un equipo también de la zona baja, Mayango, que actualmente sólo se encuentra a dos puntos de los pericos. Mayango comenzó muy mal la temporada pero en los últimos partidos antes del parón ha conseguido grandes resultados, entre ellos una victoria contra todo pronóstico ante el líder Golden Hawks.

El miércoles los de xCoprat vuelven a jugar con un equipo de la zona baja, el Zaragoza, que a diferencia de Mayango, se encuentra a mayor distancia de los de Cornellà-El Prat pero que una victoria haría coger aire a los pericos de cara a uno de los rivales directos de la zona baja.

El Espanyol encara esta semana de una manera clave para intentar empezar bien la segunda vuelta y espera también que los nuevos fichajes del mercado de “invierno” les acaben de dar el “plus” que necesitan.

XBOX.

Los de Pupen y Kawa quieren seguir mandando en XBOX.

El Espanyol de XBOX cerró la primera vuelta de la mejor manera posible, ganando y colocándose líderes de primera división. La dinámica del equipo es muy buena y encaran la segunda vuelta con ganas de hacerlo igual o mejor.

El lunes los pericos se enfrentan a Philips, equipo que también hizo los deberes en la primera vuelta y está a sólo tres puntos de los blanquiazules. Partido complicado entre dos equipos de la zona alta y que, además, juegan de una manera ordenada y ofensiva.

El martes los de Cornellà-El Prat se enfrentan al Reus, equipo que no ha sido regular y que se encuentra en la zona media de la clasificación. Aún así, los reusenses sólo están a cinco puntos de los pericos. Partido donde los de Pupen deben marcar quién es el líder.

El miércoles la situación es similar a la del martes, los pericos se enfrentan al Cádiz, equipo con los mismos puntos que el Reus y que aspira esta semana a acortar distancias con los pericos.

Después de la parón , veremos si el Espanyol sigue imparable, líder y si los nuevos fichajes responden a las expectativas.

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *