El Cornellà, a marcar distància amb la zona baixa

Els de Ponsi encaren la segona volta amb l’objectiu de tirar sorra pel mig amb els últims classificats i mirar cap a la part mitja-alta de la lliga.

Dilluns el Cornellà rep a Hammers United, equip que ha anat de menys a més i és dels que aspira a estar a la zona alta. Els de Ponsi amb una victòria s’acostarien al seu rival a la classificació.

Dimarts els del Llobregat s’enfronten a Gaineko, equip que es troba just per sobre del Cornellà amb quatre punts més. Si els de Ponsi aconsegueixen una victòria, seria un punt d’inflexió amb un rival directe.

Dimecres el Cornellà s’enfronta amb l’Alabès, el penúltim classificat. Tot i a priori ser superiors, el Cornellà haurà de fer un partit seriós i aprofitar les mancances del rival. L’Alabès s’ha reforçat bé al mercat i pot donar sorpreses aquesta segona volta.

Els del Llobregat tindran el “plus” aquesta segona volta amb el fixatge “estrella” d‘ Alberpelayos, procedent del campió x6tence i que segur ajudarà moltíssim al Cornellà.

CASTELLANO.

El Cornellà a marcar distancias con la zona baja.

Los de Ponsi encaran la segunda vuelta con el objetivo de tirar arena de por medio con los últimos clasificados y mirar hacia la parte media-alta de la liga.

El lunes el Cornellà recibe a Hammers United, equipo que ha ido de menos a más y es de los que aspira a estar en la zona alta. Los de Ponsi con una victoria se acercarían a su rival en la clasificación.

Martes los del Llobregat se enfrentan a Gaineko, equipo que se encuentra justo por encima del Cornellà con cuatro puntos más. Si los de Ponsi logran una victoria, sería un punto de inflexión con un rival directo.

El miércoles el Cornellà se enfrenta con el Alavés, el penúltimo clasificado. Aunque a priori son superiores, el Cornellà tendrá que hacer un partido serio y aprovechar las carencias del rival. El Alavés se ha reforzado bien en el mercado y puede dar sorpresas esta segunda vuelta.

Los del Llobregat tendrán el “plus” esta segunda vuelta con el fichaje “estrella” de Alberpelayos, procedente del campeón x6tence y que seguro ayudará muchísimo al Cornellà.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *