El Vila-Real aspira a tot

Els de Leo van acabar la primera volta amb molt bons resultats i ara mateix són tercers classificats amb 23 punts, només a un del segon, x6tence i a 9 del líder, Golden Hawks.

Dilluns els groguets s’enfronten a l’Espanyol, equip que la primera volta va ser irregular i que necessita començar bé la segona volta. No ho tindrà gens fàcil el Villarreal tot i que si juga com sap és clar favorit per emportar-se els tres punts.

Dimarts tindrem un autèntic partidàs, el Villarreal visita Philips, que només es troba a dos punts del submarí groc i que vol enganxar-se a la zona alta de primera. Els campions de la primera i segona temporada de VFO seran un rival dur i complicat per un Villarreal que si aconsegueix guanyar ficarà sorra pel mig amb un rival directe.

Dimecres els groguets s’enfronten a l’Eibar, el cuer de primera que només ha pogut sumar 3 punts en 13 jornades. A priori i si no passa res, el Villarreal no hauria de tenir problemes per desfer-se del cuer.

Els groguets confien en afiançar-se a la zona alta i donar guerra, també, aquesta segona volta.

XBOX.

El Villarreal vol seguir a la zona mitja-alta.

Els groguets són setens amb 21 punts i es troben en una bona situació per encarar la segona volta de la competició. A més, aquesta setmana pot aprofitar, ja que s’enfronta als dos últims classificats.

Dilluns el submarí groc s’enfronta a l’Sporting, el cuer de la categoria i que només ha pogut sumar 2 punts en tota la primera volta. Oportunitat clara pel Villarreal per seguir mirant amunt.

Dimarts la cosa es complica, els groguets s’enfronten al Cadis, que té els mateixos punts que els del Madrigal i és un rival directe per lluitar per estar a la zona alta de primera. Amb una victòria, els groguets marcarien distàncies amb un rival directe.

Dimecres el Villarreal s’enfronta al penúltim classificat, Black Arrow, que ha sumat només 8 punts i només ha pogut superar a l’Sporting en la classificació. Els groguets, si fan els deures, no haurien de tenir problema per emportar-se els tres punts.

El Villarreal té una bona setmana per intentar escalar posicions i col·locar-se a la zona alta de la classificació.

CASTELLANO.

El Villarreal aspira a todo.

Los de Leo terminaron la primera vuelta con muy buenos resultados y ahora mismo son terceros clasificados con 23 puntos, sólo a uno del segundo, x6tence y a 9 del líder, Golden Hawks.

Lunes los amarillos se enfrentan al Espanyol, equipo que la primera vuelta fue irregular y que necesita empezar bien la segunda vuelta. No lo tendrá nada fácil el Villarreal aunque si juega como sabe es claro favorito para llevarse los tres puntos.

Martes tendremos un auténtico partidazo, el Villarreal visita Philips, que sólo se encuentra a dos puntos del submarino amarillo y que quiere engancharse a la zona alta de primera. Los campeones de la primera y segunda temporada de VFO serán un rival duro y complicado para un Villarreal que si consigue ganar meterá arena de por medio con un rival directo.

Miércoles los amarillos se enfrentan al Eibar, el colista de primera que sólo ha podido sumar 3 puntos en 13 jornadas. A priori y si no pasa nada, el Villarreal no debería tener problemas para deshacerse del colista.

Los amarillos confían en afianzarse en la zona alta y dar guerra, también, esta segunda vuelta.

XBOX.

El Villarreal quiere seguir en la zona media-alta.

Los amarillos son séptimos con 21 puntos y se encuentran en una buena situación para encarar la segunda vuelta de la competición. Además, esta semana puede aprovechar, ya que se enfrenta a los dos últimos clasificados.

El lunes el submarino amarillo se enfrenta al Sporting, el colista de la categoría y que sólo ha podido sumar 2 puntos en toda la primera vuelta. Oportunidad clara por el Villarreal para seguir mirando arriba.

El martes la cosa se complica, los amarillos se enfrentan al Cádiz, que tiene los mismos puntos que los del Madrigal y es un rival directo para luchar por estar en la zona alta de primera. Con una victoria, los amarillos marcarían distancias con un rival directo.

El miércoles el Villarreal se enfrenta al penúltimo clasificado, Black Arrow, que ha sumado sólo 8 puntos y sólo ha podido superar al Sporting en la clasificación. Los amarillos, si hacen los deberes, no deberían tener problema para llevarse los tres puntos.

El Villarreal tiene una buena semana para intentar escalar posiciones y colocarse en la zona alta de la clasificación.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *