Torna la competició, tornen les emocions pels catalans

Els equips catalans reprenen la competició després de dos setmanes de descans

 

POBLESEC

L’equip barceloní arranca la segona volta enfrontant-se a tres equips de la part alta de la taula. Aquests són: Vikings SAD, Losdemarras FC i Team Galaxyzz. Tots els punts possibles seran benvinguts per part dels de MonkeyMauri contra aquests rivals tan potents. El Poblesec es situa a l’onzè lloc de la classificació i aspira a seguir escalant llocs i allunyar-se de la zona de descens.

UESA

Els dos equips de quarta tenen una setmana llarga, de fins quatre partits de lliga. Rivals de tots colors pel Sant Andreu, d’alta, mitja i baixa taula. La part alta està molt ajustada, amb molts equips lluitant-hi. Un d’ells és l’AE eSports Club, un dels rivals setmanals de l’equip català. Els altres enfrontaments els juguen contra Besollita FC, Klus Gaming i Futbol Lindo.

CONSTANTÍ

Setmana llarga i complicada per l’equip tarragoní. El rival setmanal pitjor posicionat es troba a la vuitena posició. Per tant, duels a mort els que tindrà el Constantí per defensar aquesta segona posició o, fins i tot per optar a la primera. Almansa eSports, Kange eSports, Córdoba eSports i Arise FC seran els rivals dels de Sesplu8. Dos d’ells, rivals directes.

SANTFELIUENC

Setmana relativament fàcil pel Santfeliuenc. Amb solament una derrota i un empat al seu casiller, els de Sant Feliu s’enfronten aquesta setmana a tres equips de la part baixa de la classificació. Potangos FC, Los Melvas City i Showdown  Matez són els rivals, que a priori no haurien de fer suar massa a l’equip català per aconseguir els nou punts.

LLAGOSTERA

A PS4, El Llagostera tan sols té dos partits de lliga per disputar degut a l’abandonament d’un dels equips. No es tracten de rivals perillosos però els gironins no es poden despistar per seguir optant al títol de lliga. Els seus rivals seran CD Lyon eSports i Citizens SPL, dos equips que va superar amb escreix a la primera volta.

A Xbox, El Llagostera està a la segona posició a només tres punts del líder. Aquesta setmana té enfrontaments complicats, dos d’ells contra perseguidors no molt llunyans. Aquests són contra Guidaris VFO i Legends One. A part, el dimecres s’enfronten a l’equip de la marca d’eSports electrònics, Reds Gaming, situats a la novena posició.

TERRASSA

El Terrassa també té una setmana curta, de només dos partits de lliga. Dos partits a priori assequibles pels de Kekio_09 que estan immersos en una ratxa de sis partits aconseguint la victòria i situats a només tres punts del líder. Els seus rivals seran de la part baixa de la taula, específicament Ruxicans i TheSquad3.

LLEIDA

Bon moment pel Lleida per escalar posicions. Els seus rivals estan situats a una posició semblant a la seva, per tant, el nivell serà semblant. L’equip lleidatà s’ha reforçat en aquest mercat de fitxatges i de ben segur que la seva dinàmica de resultats millorarà. Els seus rivals setmanals són: Jokers Team, Asprokiko i CD New Wave.

DIVINUS

L’equip de FDC té al davant una setmana complicada, s’enfronta a equips molt potents i de la part alta de la classificació, més concretament, contra el primer, segon i sisè classificats. Tot i això, el Divinus eSports es posiciona a la quarta posició amb ganes de plantar cara i donar la sorpresa contra aquests rivals, que són: Bigboys FC, FC Compitruenos i Handicap FC.

 

 

 

Vuelve la competición, vuelven las emociones

Los equipos catalanes retoman la competición después de dos semanas de descanso

 

POBLESEC

El equipo barcelonés arranca la segunda vuelta enfrentándose a tres equipos de la parte alta de la tabla. Estos son: Vikings SAD, Losdemarras FC y Team Galaxyzz. Todos los puntos posibles serán bienvenidos por parte de los de MonkeyMauri contra estos rivales tan potentes. El Poblesec se sitúa en el onceavo lugar de la clasificación y aspira a seguir escalando puestos y alejarse de la zona de descenso.

UESA

Los dos equipos de cuarta tienen una semana larga, de hasta cuatro partidos de liga. Rivales de todos colores para el Sant Andreu, de alta, media y baja tabla. La parte alta está muy ajustada, con muchos equipos luchando en ella. Uno de ellos es el AE eSports Club, uno de los rivales semanales del equipo catalán. Los otros enfrentamientos los juegan contra Besollita FC, Klus Gaming y Fútbol Lindo.

CONSTANTÍ

Semana larga y complicada para el equipo tarraconense. El rival semanal peor posicionado se encuentra en la octava posición. Por lo tanto, duelos a muerte los que tendrá el Constantí para defender esta segunda posición o, incluso para optar a la primera. Almansa eSports, Kange eSports, Córdoba eSports y Arise FC serán los rivales de los de Sesplu8. Dos de ellos, rivales directos.

SANTFELIUENC

Semana relativamente fácil para el Santfeliuenc. Con sólo una derrota y un empate en su casilla, los de Sant Feliu se enfrentan esta semana a tres equipos de la parte baja de la clasificación. Potangos FC, Los Melvas City y Showdown Matez son los rivales, que a priori no deberían hacer sudar demasiado al equipo catalán para conseguir los nueve puntos.

LLAGOSTERA

A PS4, El Llagostera sólo tiene dos partidos de liga para disputar debido al abandono de uno de los equipos. No se tratan de rivales peligrosos pero los gerundenses no se pueden despistar para seguir optando al título de liga. Sus rivales serán CD Lyon eSports y Citizens SPL, dos equipos que superó con creces en la primera vuelta.

En Xbox, El Llagostera está en la segunda posición a sólo tres puntos del líder. Esta semana tiene enfrentamientos complicados, dos de ellos contra perseguidores no muy lejanos. Estos son contra Guidaris VFO y Legends One. Aparte, el miércoles se enfrentan al equipo de la marca de eSports electrónicos, Reds Gaming, situados en la novena posición.

TERRASSA

El Terrassa también tiene una semana corta, de sólo dos partidos de liga. Dos partidos a priori asequibles para los de Kekio_09 que están inmersos en una racha de seis partidos consiguiendo la victoria y situados a sólo tres puntos del líder. Sus rivales serán de la parte baja de la tabla, específicamente Ruxicans y TheSquad3.

LLEIDA

Buen momento para el Lleida para escalar posiciones. Sus rivales están situados en una posición similar a la suya, por lo tanto, el nivel será similar. El equipo leridano se ha reforzado en este mercado de fichajes y seguro que su dinámica de resultados mejorará. Sus rivales semanales son: Jokers Team, Asprokiko y CD New Wave.

DIVINUS

El equipo de FDC tiene por delante una semana complicada, se enfrenta a equipos muy potentes y de la parte alta de la clasificación, más concretamente, contra el primero, segundo y sexto clasificados. Sin embargo, Divinus eSports se posiciona en la cuarta posición con ganas de plantar cara y dar la sorpresa contra estos rivales, que son: Bigboys FC, FC Compitruenos y Handicap FC.

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *