El Villarreal apreta ben fort a les dues plataformes

Els de Leo han aconseguit una setmana invicte i segueixen apretant als primers classificats

Dilluns els groguets s’enfrontaven a un Espanyol que ha millorat en joc i resultats aquesta setmana i tot que Hufego va poder donar els tres punts als de Leo, l’Espanyol va poder empatar mitjançant el seu capità xCoprat i el partit va acabar amb empat a 1.

Dimarts el submarí groc s’enfrontava amb un rival directe a la part alta, Philips, i els de Leo van respondre amb un joc molt ofensiu i aconseguint tres gols que van fer inútil el gol marcat per l’equip de la marca d’electrònic i els punts se’ls va quedar el Villarreal.

Dimecres els groguets s’enfrontaven al cuer de la categoria, l’Eibar. El bascos van plantejar un partit seriós i el Villarreal no va poder aconseguir més d’un punt a l’acabar el partit amb empat a 1 on el Villarreal tampoc va estar fi de cara a porta.

Amb aquesta setmana invicte els groguets segueixen tercers classificats amb 28 punts.

XBOX.

Bona setmana pels groguets.

El Villarreal fa un 6 de 9 aquesta setmana després de l’aturada i és col·loca a la part alta de la classificació.

Dilluns els castellonencs van disputar un partit igualadíssim davant l’Sporting que va acabar amb 3 gols a 4. Festival de gols on els davanters van ser els protagonistes i que tot i que al final els asturians van poder empatar el partit el resultat ja no es va moure i va acabar amb els tres punts pel submarí groc.

Dimarts vam tornar a veure un festival de gols, tot i que en aquest cas el Villarreal va ser el perjudicat en el marcador i va acabar perdent per 4 gols a 2 davant el Cadis malgrat el doblet del MCO Dybukk.

Dimecres els groguets no volien més sorpreses ni més anades i tornades i van tancar el partit rapidament amb 3 gols i defensant la porteria d’una manera brillant, cosa que va fer mantenir la porteria a 0 davant Black Arrow.

Amb aquests resultats el Villarreal es troba quart classificat amb 27 punts.

 

Castellano

El Villarreal sigue apretando

Los de Leo han conseguido una semana invicta y siguen apretando a los primeros clasificados.

Lunes los amarillos se enfrentaban a un Espanyol que ha mejorado en juego y resultados esta semana y todo que Hufego ​​pudo dar los tres puntos a los de Leo, el Espanyol pudo empatar mediante su capitán xCoprat y el partido acabó con empate a 1.

El martes el submarino amarillo se enfrentaba con un rival directo en la parte alta, Philips, y los de Leo respondieron con un juego muy ofensivo y consiguiendo tres goles que hicieron inútil el gol marcado por el equipo de la marca de electrónica y los puntos se los quedó el Villarreal.

Miércoles los amarillos se enfrentaban al colista de la categoría, el Eibar. Los vascos plantearon un partido serio y el Villarreal no pudo conseguir más de un punto al terminar el partido con empate a 1 donde el Villarreal tampoco estuvo fino de cara a puerta.

Con esta semana invicta los amarillos siguen terceros clasificados con 28 puntos.

XBOX.

Buena semana para los amarillos.

El Villarreal hace un 6 de 9 esta semana después del parón y es coloca en la parte alta de la clasificación.

El lunes los castellonenses disputaron un partido igualadísimo ante el Sporting que terminó con 3 goles a 4. Festival de goles donde los delanteros fueron los protagonistas y que a pesar de que al final los asturianos pudieron empatar el partido el resultado ya no se movió y terminó con los tres puntos por el submarino amarillo.

Martes volvimos a ver un festival de goles, aunque en este caso el Villarreal fue el perjudicado en el marcador y terminó perdiendo por 4 goles a 2 ante el Cádiz a pesar del doblete del MCO Dybukk.

Miércoles los amarillos no querían más sorpresas ni más idas y vueltas y cerraron el partido rápidamente con 3 goles y defendiendo la portería de una manera brillante, lo que hizo mantener la portería a 0 ante Black Arrow.

Con estos resultados el Villarreal se encuentra cuarto clasificado con 27 puntos.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *