La dinàmica dels equips catalans no varia, tot i que hi ha excepcions

A regional, ja tenim tots els equips catalans situats en zona d’ascens

 

POBLESEC

No ha estat una bona setmana pel Poblesec. Tot i que s’enfrontava a rivals molt difícils i situats en les zones altes de la classificació no han aconseguit esgarrapar ni un sol punt en els tres partits setmanals. Han estat tres partits on l’absència de gol ha estat evident, sobretot en els dos primers. L’equip barceloní acaba en la catorzena i última posició de tercera divisió amb solament deu punts, els mateixos que la setmana passada.

UESA

El Sant Andreu goleja en les victòries però deixa escapar cinc punts que els distancien de la zona de play off. Les golejades per 0-7 i 5-1 han estat insuficients pels interessos de l’equip barceloní ja que també han encaixat un empat i una derrota contra AE eSports Club i Futbol Lindo, respectivament. Tot i que l’empat és un bon resultat, la derrota contra el novè classificat provoca una baixada de llocs en la classificació. Tot i això es situen a tan sols tres punts d’entrar-hi de nou.

CONSTANTÍ

Desafortunada derrota del Constantí en el tercer partit de la setmana. Els tarragonins no van poder evitar la seva tercera derrota davant del sisè classificat. Tot i això, van empatar contra els actuals primers i segons classificats. En el partit restant, els de Sesplu8 van aconseguir una victòria amb golejada i doblet inclòs de dos dels seus davanters. El Constantí segueix una setmana més a zones de play off tot i que veu com la distància entre els líders s’eixampla cada vegada més.

SANTFELIUENC

El Santfeliuenc continua amb pas ferm i no dóna opcions als seus rivals. De nou, l’equip de Sant Feliu fa un ple de punts en tots els seus enfrontaments setmanals. Molt superior el Santfeliuenc en els seus dos únics encontres setmanals, amb victòries per 3-0 i 1-3, que fan que continuïn somiant amb el liderat del seu grup a regional.

LLAGOSTERA

A PS4, el Llagostera només ha conegut un resultat, el 0-2. No obstant, un ha acabat en victòria i l’altre en derrota. Dos partits en què l’efectivitat i la sort no van anar de la mà dels gironins. Aquesta última derrota no canvia res i els de BeltryHD segueixen colíders, però amb un partit menys.

A Xbox, el Llagostera no perd, però deixa escapar quatre punts molt valuosos. Dos empats i una victòria han estat els resultats dels gironins en aquest grup de tercera divisió. Tampoc varia la posició del Llagostera en aquesta plataforma i segueixen situats a la segona posició a tres punts dels líders.

TERRASSA

El Terrassa es despista, deixa anar cinc punts que el distancien amb el líder i veu perillar la zona d’ascens. En resum, els de Kekio_09 no han estat a l’altura del què ens havien mostrat setmanes anteriors i redueixen la distància amb els seus perseguidors més propers. A part, s’emporten una golejada a la Copa TOTTO. Sens dubte una setmana per oblidar i reflexionar.

LLEIDA

S’ha notat el plus del Lleida amb les noves incorporacions. Tot i que la dinàmica d’anotar i encaixar molts gols segueix, l’esperit guanyador dels lleidatans ha despertat. Els de Rekohn han aconseguit un ple de punts que provoca un pas gegant pel que fa a les seves aspiracions. Per primer cop des de la seva creació, el Lleida ja trepitja les zones d’ascens i es situa a la quarta posició.

DIVINUS

Setmana acceptable per l’equip de FDC. Dos victòries i una derrota han estat els resultats del Divinus aquesta setmana. Ha estat una bona jornada en el fet que una de les victòries ha estat contra els sisens classificats. Per tant, amplien a cinc punts la distància amb el primer equip fora del play off. Hi ha hagut un jugador destacat aquesta setmana, que a part d’anotar cinc gols i sortir a l’onze ideal, ha estat nomenat jugador de la setmana pel diari El Vallenc: chechigamertec97.

 

 

 

Castellano

 

La dinámica de los equipos catalanes no varía, aunque hay excepciones

A regional, ya tenemos todos los equipos catalanes situados en zona de ascenso

 

POBLESEC

No ha sido una buena semana para el Poblesec. Aunque se enfrentaba a rivales muy difíciles y situados en las zonas altas de la clasificación no han conseguido arañar ni un solo punto en los tres partidos semanales. Han sido tres partidos donde la ausencia de gol ha sido evidente, sobre todo en los dos primeros. El equipo barcelonés acaba en la decimocuarta y última posición de tercera división con sólo diez puntos, los mismos que la semana pasada.

UESA

El San Andreu golea en las victorias, pero deja escapar cinco puntos que los distancian de la zona de play off. Las goleadas por 0-7 y 5-1 han sido insuficientes para los intereses del equipo barcelonés ya que también han encajado un empate y una derrota contra AE eSports Club y Fútbol Lindo, respectivamente. Aunque el empate es un buen resultado, la derrota contra el noveno clasificado provoca una bajada de puestos en la clasificación. Sin embargo, se sitúan a tan sólo tres puntos de entrar de nuevo.

CONSTANTÍ

Desafortunada derrota del Constantí en el tercer partido de la semana. Los tarraconenses no pudieron evitar su tercera derrota ante el sexto clasificado. Sin embargo, empataron contra los actuales primeros y segundos clasificados. En el partido restante, los de Sesplu8 lograron una victoria con goleada y doblete incluido de dos de sus delanteros. El Constantí sigue una semana más en zonas de play off, aunque ve como la distancia entre los líderes se ensancha cada vez más.

SANTFELIUENC

El Santfeliuenc continúa con paso firme y no da opciones a sus rivales. De nuevo, el equipo de Sant Feliu hace un pleno de puntos en todos sus enfrentamientos semanales. Muy superior el Santfeliuenc en sus dos únicos encuentros semanales, con victorias por 3-0 y 1-3 que hacen que continúen soñando con el liderato de su grupo en regional.

LLAGOSTERA

A PS4, el Llagostera sólo ha conocido un resultado, el 0-2. No obstante, uno ha acabado en victoria y el otro en derrota. Dos partidos en los que la efectividad y la suerte no fueron de la mano de los gerundenses. Esta última derrota no cambia nada y los de BeltryHD siguen colíderes, pero con un partido menos.

A Xbox, el Llagostera no pierde, pero deja escapar cuatro puntos muy valiosos. Dos empates y una victoria han sido los resultados de los gerundenses en este grupo de tercera división. Tampoco varía la posición del Llagostera en esta plataforma y siguen situados en la segunda posición a tres puntos de los líderes.

TERRASSA

El Terrassa se despista, deja ir cinco puntos que le distancian con el líder y ve peligrar la zona de ascenso. En resumen, los de Kekio_09 no han estado a la altura de lo que nos habían mostrado semanas anteriores y reducen la distancia con sus perseguidores más cercanos. Aparte, se llevan una goleada en la Copa TOTTO. Sin duda una semana para olvidar y reflexionar.

LLEIDA

Se ha notado el plus del Lleida con las nuevas incorporaciones. Aunque la dinámica de anotar y encajar muchos goles sigue, el espíritu ganador de los leridanos ha despertado. Los de Rekohn han conseguido un pleno de puntos que provoca un paso gigante en cuanto a sus aspiraciones. Por primera vez desde su creación, el Lleida ya pisa las zonas de ascenso y se sitúa en la cuarta posición.

DIVINUS

Semana aceptable para el equipo de FDC. Dos victorias y una derrota han sido los resultados del Divinus esta semana. Ha sido una buena jornada en el hecho que una de las victorias ha sido contra los sextos clasificados. Por lo tanto, amplían a cinco puntos la distancia con el primer equipo fuera del play off. Ha habido un jugador destacado esta semana, que aparte de anotar cinco goles y salir en el once ideal, ha sido nombrado jugador de la semana por el diario El Vallenc: chechigamertec97.

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *