Setmana clau amb derbis valencians

El Villarreal encara una setmana important per veure on vol arribar l’equip. Juguen davant el segon classificat i tenen doble derbi valencià.

Dilluns els de Leo encaren el primer dels dos derbis valencians de la setmana, el primer, davant el Llevant, equip que a part de tenir gran rivalitat amb els castellonencs, és ara mateix empatat a punts amb els groguets i està just per sota. Per tant, partit importantíssim pels dos equips.

Dimarts, el partit del Villarreal és encara més important que el de dilluns. Els de Leo s’enfronten al segon classificat, x6tence, que només treu dos punts als groguets i els tenen a tocar ja fa vàries jornades.

Dimecres acabarà la setmana a la lliga amb un altre derbi valencià, el submarí groc s’enfrontarà a un València que últimament està jugant molt bé i aconseguint resultats que ara per ara li permetem estar a la sisena posició.

Després d’aquesta jornada veurem si el Villarreal aspira a complicar-li el campionat a Golden Hawks o es despenjarà de la zona de privilegi.

XBOX.

El Villarreal a seguir estrenyent a dalt.

Els groguets volen seguir estrenyent a la part alta de primera i aquesta setmana tenen una bona oportunitat per fer-ho.

Dilluns els groguets s’enfronten a l’Espanyol, equip que la setmana passada va fer una davallada important després d’arribar a ser líder de primera.

Dimarts el submarí groc visita al Betis en un partit que es presenta estar molt igualat entre dos equips de la part alta només separats per un punt a la classificació.

Dimecres el Villarreal s’enfrontarà a Reala, equip que posa les coses molt difícils sempre als rivals i que normalment es fa fort a casa.

Veurem si després d’aquesta setmana els groguets segueixen aspirant a la part alta.

 

Castellano

El Villarreal encara una semana importante para ver dónde quiere llegar el equipo. Juegan ante el segundo clasificado y tienen doble derbi valenciano.

El lunes los de Leo encaran el primero de los dos derbis valencianos de la semana, el primero, ante el Levante, equipo que aparte de tener gran rivalidad con los castellonenses, es ahora mismo empatado a puntos con los amarillos y está justo por debajo. Por lo tanto, partido importantísimo para los dos equipos.

El martes, el partido del Villarreal es aún más importante que el del lunes. Los de Leo se enfrentan al segundo clasificado, x6tence, que sólo saca dos puntos a los amarillos y los tienen a tocar ya hace varias jornadas.

Miércoles acabará la semana en la liga con otro derbi valenciano, el submarino amarillo se enfrentará a un Valencia que últimamente está jugando muy bien y consiguiendo resultados que hoy por hoy le permite estar en la sexta posición.

Después de esta jornada veremos si el Villarreal aspira a complicarle el campeonato a Golden Hawks o se descolgará de la zona de privilegio.

XBOX.

El Villarreal a seguir apretando arriba.

Los amarillos quieren seguir apretando en la parte alta de primera y esta semana tienen una buena oportunidad para hacerlo.

Lunes los amarillos se enfrentan al Espanyol, equipo que la semana pasada hizo un descenso importante después de llegar a ser líder de primera.

El martes el submarino amarillo visita al Betis en un partido que se presenta muy igualado entre dos equipos de la parte alta sólo separados por un punto en la clasificación.

El miércoles el Villarreal se enfrentará a Reala, equipo que pone las cosas muy difíciles siempre a los rivales y que normalmente se hace fuerte en casa.

Veremos si después de esta semana los amarillos siguen aspirando a la parte alta.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *