L’hora de la veritat pel projecte de la UE Cornellà

Després del salt qualitatiu dels del Llobregat, els de Ponsi encaren una setmana amb rivals de nivell i que marcarà a que aspira l’equip aquesta temporada.

Dilluns el Cornellà s’enfrontarà al líder, Ferrol Hotspur, del pichichi Baptistao, en un partit complicat però amb les ganes posades a intentar treure algun punt al líder.

Dimarts els del Llobregat de nou tindran un partit complicat davant un equip de la part alta, el Reus, que ara mateix és tercer i és un dels equips que millor futbol fa de la categoria.

Dimecres els de Ponsi tenen el partit a priori més assequible de la setmana. S’enfronten a Gentlman, equip de la part baixa però que només està 4 punts per sota del Cornellà.

Veurem si els de Ponsi planten cara a dos dels millors equips de segona divisió.

 

Castellano

Semana con rivales complicados para el Cornellà

Tras el salto cualitativo de los del Llobregat, los de Ponsi encaran una semana con rivales de nivel y que marcará a que aspira el equipo esta temporada.

El lunes el Cornellà se enfrentará al líder, Ferrol Hotspur, del pichichi Baptistao, en un partido complicado pero con las ganas puestas a intentar sacar algún punto al líder.

Martes los del Llobregat de nuevo tendrán un partido complicado ante un equipo de la parte alta, el Reus, que ahora mismo es tercero y es uno de los equipos que mejor fútbol hace de la categoría.

El miércoles los de Ponsi tienen el partido a priori más asequible de la semana. Se enfrentan a Gentlman, equipo de la parte baja pero que sólo está 4 puntos por debajo del Cornellà.

Veremos si los de Ponsi hacen frente a dos de los mejores equipos de segunda división.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *