Nova setmana, mateixes aspiracions

Els equips catalans fan front a l’última setmana de març pensant amb el final de temporada

 

POBLESEC

Després dels complicats partits de la setmana passada, que van acabar sent dolorosos pel que fa als resultats, el Poblesec torna a enfrontar-se a rivals complicats de superar. Aquests són: Spain Fox Unit, CD Lugo eSports i TSK eSports. Tots tres, dins del Top 6 a la classificació. A la primera volta, els barcelonins només van aconseguir un punt d’aquests tres enfrontaments. Els de MonkeyMauri tenen un repte majúscul per tal de sortir de la zona de descens.

UESA

Torna la doble jornada de dimarts a la quarta divisió. El Sant Andreu té una oportunitat d’or d’acostar-se a les zones de play off. Els seus tres primers rivals de la setmana haurien de ser assequibles tenint en compte la seva posició a la classificació. Es tracten de ATM Old School, CD Badajoz eSports i Xerez CD eSports. A més, tenen un duel a mort contra Mar Menor, situat a una posició per sobre dels andreuencs.

CONSTANTÍ

El grup del Constantí també té quatre partits aquesta setmana. Tot i això, els tarragonins descansen en un d’ells. Aquests tres partits no podrien ser atribuïts com a fàcils, tot i això, aquests rivals es situen a posicions inferiors a la dels catalans. Aquests són: PLG FC, Lion Island VFO i Torrewolves FC. El Constantí haurà de fer un bon paper per seguir en aquesta posició tan valuosa.

SANTFELIUENC

Setmana curta en la qual el Santfeliuenc només disputarà dos partits. Aquests seran contra FDPS4 i Fenomenos VFO, situats a la novena i sisena posició respectivament. Tenint en compte la dinàmica guanyadora i golejadora dels de Sant Feliu, s’haurien d’imposar amb facilitat. Tot i això, a la primera volta van tenir dificultat amb aquests últims. El resultat va ser d’un 3-4 molt just.

LLAGOSTERA

A PS4, el Llagostera fa front a una setmana bastant complicada. Es podria fer un símil amb el Tourmalet; últims esforços contra rivals forts futbolísticament. Els de BeltryHD hauran de suar per complir l’objectiu de seguir líders. Tot i que el partit del dilluns podria ser el més assequible, els rivals, vells coneguts, mai han posat les coses fàcils als gironins. Els altres enfrontaments i els complicats són contra els segons i cinquens classificats.

A Xbox, rivals de tots colors pel Llagostera. El més difícil, el duel contra Fortaleza Roja, situats una posició per sota dels gironins. A la primera volta, els de “o NeymarJR x11” van guanyar sense masses dificultats contra tots aquests rivals. Repetiran la gesta?

TERRASSA

La Costa, DV Raptors i Real Villamarín seran els rivals del Terrassa aquesta setmana. Els de Kekio_09 van aconseguir els nou punts en aquests mateixos enfrontaments a la primera volta. Actualment, DV Raptors es situen a la segona posició amb dos punts més que els terrassencs. Pot ser una bona oportunitat pel Terrassa per capgirar aquesta dinàmica negativa que han mostrat últimament i tornar a escalar posicions.

LLEIDA

Després de la millor setmana d’aquesta primera temporada del Lleida, els de Rekohn es tornen a posar les botes. Aquesta vegada disputen tres partits contra rivals forts. Un d’ells es tracta del lider eSports, situats a la segona posició. Veurem com reacciona el Lleida contra aquests tipus de rivals. A la primera volta en van perdre dos d’aquests tres partits. Milloraran la marca aquesta setmana?

DIVINUS

L’equip de FDC també té una setmana curta, de solament dos partits. Aquests són contra Kamikaze i Peloteros, situats a la setena i tretzena posició, respectivament. Aquests últims encara no han aconseguit cap victòria i han encaixat setanta-sis gols en contra. Per tant, bon moment per incrementar l’estadística de gols a favor del Divinus. Per altra banda, Kamikaze es situen a nou punts, però no va ser un rival fàcil a la primera volta.

 

 

Castellano

Nueva semana, mismas aspiraciones

Los equipos catalanes hacen frente a la última semana de marzo pensando en el final de temporada

 

POBLESEC

Tras los complicados partidos de la semana pasada, que terminaron siendo dolorosos en cuanto a los resultados, el Poblesec vuelve a enfrentarse a rivales complicados de superar. Estos son: Spain Fox Unit, CD Lugo eSports y TSK eSports. Los tres, dentro del Top 6 a la clasificación. En la primera vuelta, los barceloneses sólo consiguieron un punto de estos tres enfrentamientos. Los de MonkeyMauri tienen un reto mayúsculo para salir de la zona de descenso.

UESA

Vuelve la doble jornada del martes en cuarta división. El Sant Andreu tiene una oportunidad de oro de acercarse a las zonas de play off. Sus tres primeros rivales de la semana deberían ser asequibles teniendo en cuenta su posición en la clasificación. Se tratan de ATM Old School, CD Badajoz eSports y Xerez CD eSports. Además, tienen un duelo a muerte contra Mar Menor, situado en una posición por encima de los andreuences.

CONSTANTÍ

El grupo del Constantí también tiene cuatro partidos esta semana. Sin embargo, los tarraconenses descansan en uno de ellos. Estos tres partidos no podrían ser atribuidos como fáciles, sin embargo, estos rivales se sitúan en posiciones inferiores a la de los catalanes. Estos son: PLG FC, Lion Island VFO y Torrewolves FC. El Constantí deberá hacer un buen papel para seguir en esta posición tan valiosa.

SANTFELIUENC

Semana corta en la que el Santfeliuenc sólo disputará dos partidos. Estos serán contra FDPS4 y Fenomenos VFO, situados en la novena y sexta posición respectivamente. Teniendo en cuenta la dinámica ganadora y goleadora de los de Sant Feliu, se deberían imponer con facilidad. Sin embargo, en la primera vuelta tuvieron dificultad con estos últimos. El resultado fue de un 3-4 muy justo.

LLAGOSTERA

A PS4, el Llagostera hace frente a una semana bastante complicada. Se podría hacer un símil con el Tourmalet; últimos esfuerzos contra rivales fuertes futbolísticamente. Los de BeltryHD tendrán que sudar para cumplir el objetivo de seguir líderes. Aunque el partido del lunes podría ser el más asequible, los rivales, viejos conocidos, nunca han puesto las cosas fáciles a los gerundenses. Los otros enfrentamientos y los complicados son contra los segundos y quintos clasificados.

A Xbox, rivales de todos colores para el Llagostera. El más difícil, el duelo contra Fortaleza Roja, situados una posición por debajo de los gerundenses. En la primera vuelta, los de “o NeymarJR x11” ganaron sin demasiadas dificultades contra todos estos rivales. ¿Repetirán la hazaña?

TERRASSA

La Costa, DV Raptors y Real Villamarín serán los rivales del Terrassa esta semana. Los de Kekio_09 alcanzaron los nueve puntos en estos mismos enfrentamientos en la primera vuelta. Actualmente, DV Raptors se sitúan en la segunda posición con dos puntos más que los egarenses. Puede ser una buena oportunidad para el Terrassa para invertir esta dinámica negativa que han mostrado últimamente y volver a escalar posiciones.

LLEIDA

Después de la mejor semana de esta primera temporada del Lleida, los de Rekohn se vuelven a poner las botas. Esta vez disputan tres partidos contra rivales fuertes. Uno de ellos se trata del líder eSports, situados en la segunda posición. Veremos cómo reacciona el Lleida contra estos tipos de rivales. En la primera vuelta en perdieron dos de estos tres partidos. ¿Mejorarán la marca esta semana?

DIVINUS

El equipo de FDC también tiene una semana corta, de sólo dos partidos. Estos son contra Kamikaze y Peloteros, situados en la séptima y decimotercera posición, respectivamente. Estos últimos aún no han conseguido ninguna victoria y han encajado setenta y seis goles en contra. Por lo tanto, buen momento para incrementar la estadística de goles a favor del Divinus. Por otra parte, Kamikaze se sitúan a nueve puntos, pero no fue un rival fácil en la primera vuelta.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *