Setmana desafortunada pel Cornellà

Després d’una bona arrencada després de l’aturada de la lliga la setmana passada, aquesta setmana no li ha sentat tan bé als del Llobregat, que només han pogut sumar un punt de nou possibles. Tot, s’ha de dir, amb rivals de la part alta i molt complicats.

Dilluns els de Ponsi tenien duel contra el líder de la categoria, Ferrol Hotspur i malgrat que en teoria els del “pichichi” Baptistao (que va fer dos gols) eren clara favorits, el Cornellà va posar les coses molt dificils al líder fins el final i només els va separar un gol de diferència, amb 2-3 al marcador final.

Dimarts, de nou, el Cornellà tenia un rival complicat, el Reus de Monobabu. De nou els de Ponsi van lluitar fins el final i de nou només van perdre per un gol, donant la cara amb un equip reusenc molt favorit a les apostes. Finalment, 2-1 pels de Monobabu.

Dimecres els del Llobregat van poder sumar l’únic punt de la setmana davant Gentlman, amb gol de Plaqueitor, els de Ponsi van ser molt superiors però no van poder superar el rival malgrat fer un molt bon partit.

Després d’aquesta setmana el Cornellà és desè amb 24 punts.

 

 

Castellano

Mala semana para el Cornellà.

Tras un buen arranque tras el parón de la liga la semana pasada, esta semana no le ha sentado tan bien a los del Llobregat, que sólo han podido sumar un punto de nueve posibles. Todo, hay que decirlo, con rivales de la parte alta y muy complicados.

El lunes los de Ponsi tenían duelo contra el líder de la categoría, Ferrol Hotspur y aunque en teoría los del “pichichi” Baptistao (que hizo dos goles) eran claros favoritos, el Cornellà puso las cosas muy difíciles al líder hasta el final y sólo los separó un gol de diferencia, con 2-3 en el marcador final.

Martes, de nuevo, el Cornellà tenía un rival complicado, el Reus de Monobabu. De nuevo los de Ponsi lucharon hasta el final y de nuevo sólo perdieron por un gol, dando la cara con un equipo reusense muy favorito en las apuestas. Finalmente, 2-1 para los de Monobabu.

El miércoles los del Llobregat pudieron sumar el único punto de la semana ante Gentlman, con gol de Plaqueitor, los de Ponsi fueron muy superiores pero no pudieron superar al rival pese a hacer un muy buen partido.

Después de esta semana el Cornellà es décimo con 24 puntos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *