Els pericos alcen el vol

L’Espanyol ha fet una setmana gairebé perfecta contra equips potents i marca distància amb els equips de la part baixa.

Dilluns els de xCoprat s’enfrontaven a un dels equips més en forma de la categoria, Ramboot. En un partir molt igualat, els blanc-i-blaus van jugar de tu a tu al rival i va aprofitar les ocasions de Vampirotorero i Gabri per emportar-se els 3 punts remarcant també l’actuació del porter Pan Podrido.

Dimarts el Betis i l’Espanyol van signar taules a 1 en un partit marcat per les ocasions però amb manca d’encert per part dels dos equips. Gabri, una jornada més va marcar pels periquitos.

Dimecres es va viure un partidas entre pericos i sevillans en el segon partit de la setmana on els de xCoprat s’enfrontaven a un equip de la capital andalusa. Vam veure ocasions per les dos parts i que va ser l’Espanyol el que va aprofitar més les rematades de Lukeku i Gabri per no fer bo el gol sevillista de Juio. El partit va acabar amb 2 a 1 pels pericos.

Després d’aquesta setmana els de Cornellà-El Prat són setens amb 26 punts.

XBOX.

Els de Pupen i Kawa passen per sobre dels seus rivals.

L’Espanyol d’XBOX s’ha recuperat totalment de les ensopegades de la setmana passada i de quina manera, ha passat per sobre de tots els rivals i torna a ficar-se en la lluita pel títol de primera divisió. A més, destaquem sobretot l’actuació de Pupen, clar protagonista de la setmana.

Dilluns els pericos van passar per sobre d’un combatiu Villarreal, que tot i no fer mal partit els blanc-i-blaus van aprofitar les seves ocasions amb doblet de Pupen i un altre gol de Kilian.

Dimarts els de Cornellà-El Prat van guanyar per 0-2 a Reala, on els pericos van fer un partit molt complet i de nou Pupen feia bo el seu doblet (segon en dos partits) per emportar-se els punts a casa.

Dimecres els pericos vam ser una piconadora i van passar per sobre de Vanguard. De nou, els blanc-i-blaus van tenir de protagonista a Pupen, però no per fer un doblet com les anteriors jornades, sinó amb 4 gols, un d’ells totalment fantàstic, que feien embogir els aficionats. Kilian amb el seu golet feia el cinquè i el partit acabava amb un 5 a 1.

L’Espanyol, després de les tres victòries i els 8 gols de Pupen, són quarts amb 36 punts, només a 3 del líder, el Llevant.

 

 

 

Castellano

Los pericos levantan el vuelo.

El Espanyol ha hecho una semana casi perfecta contra equipos potentes y marca distancia con los equipos de la parte baja.

El lunes los de xCoprat se enfrentaban a uno de los equipos más en forma de la categoría, Ramboot. En un partido muy igualado, los blanquiazules jugaron de tú a tú al rival y aprovechó las ocasiones de Vampirotorero y Gabri para llevarse los 3 puntos remarcando también la actuación del portero Pan Podrido.

Martes Betis y Espanyol firmaron tablas a 1 en un partido marcado por las ocasiones pero con falta de acierto por parte de ambos equipos. Gabri, una jornada más marcó por los periquitos.

El miércoles se vivió un partidazo entre pericos y sevillanos en el segundo partido de la semana donde los de xCoprat se enfrentaban a un equipo de la capital andaluza. Vimos ocasiones por las dos partes y que fue el Espanyol el que aprovechó más los remates de Lukeku y Gabri para no hacer bueno el gol sevillista de Juio. El partido terminó con 2 a 1 para los pericos.

Después de esta semana los de Cornellà-El Prat son séptimos con 26 puntos.

XBOX.

Los de Pupen y Kawa pasan por encima de sus rivales.

El Espanyol de XBOX se ha recuperado totalmente de los tropiezos de la semana pasada y de qué manera, ha pasado por encima de todos los rivales y vuelve a meterse en la lucha por el título de primera división. Además, destacamos sobre todo la actuación de Pupen, claro protagonista de la semana.

El lunes los pericos pasaron por encima de un combativo Villarreal, que a pesar de no hacer mal partido los blanquiazules aprovecharon sus ocasiones con doblete de Pupen y otro gol de Kilian.

El martes los de Cornellà-El Prat ganaron por 0-2 a Reala, donde los pericos hicieron un partido muy completo y de nuevo Pupen hacía bueno su doblete (segundo en dos partidos) para llevarse los puntos en casa.

El miércoles los pericos fueron una apisonadora y pasaron por encima de Vanguard. De nuevo, los blanquiazules tuvieron de protagonista a Pupen, pero no para hacer un doblete como las anteriores jornadas, sino con 4 goles, uno de ellos totalmente fantástico, que hacían enloquecer a los aficionados. Kilian con su golito hacía el quinto y el partido terminaba con un 5 a 1.

El Espanyol, tras las tres victorias y los 8 goles de Pupen, son cuartos con 36 puntos, sólo a 3 del líder, el Levante.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *