Els equips catalans fallen poc i segueixen vius per assolir els seus objectius

Especial èmfasi en que no hi va haver cap derrota dels equips catalans en l’última jornada d’aquesta setmana

POBLESEC

Esperança pels de MonkeyMauri. No es tractava d’una setmana gens fàcil per l’equip barceloní. Tot i això, han aconseguit sis punts importantíssims per la lluita per evitar el descens. Victòries contra els actuals segons i setens classificats que els allunyen de l’última posició i els situen a tan sols tres punts d’evitar, també, la promoció de descens.

UESA

El Sant Andreu completa una setmana llarga amb deu punts de dotze possibles. Per tant, bona setmana per continuar optant a l’ascens. En els tres primers partits, els santandreuencs van destrossar els seus rivals aconseguint un total d’onze gols a favor. En canvi, en l’últim només van poder treure un empat contra Mar Menor. Actualment es posicionen al quart lloc separats per tres punts tant dels segons com dels quarts.

CONSTANTÍ

De menys a més ha anat el Constantí aquesta setmana. Els de Sesplu8 van patir una ensopegada en forma de derrota al primer partit contra PLG FC. Tot i això, no es despengen de la zona de play off. Ara per ara, els tarragonins es troben a la quarta posició empatats a punts amb els segons. Tot i que la primera posició sembla ja inaccessible estan a un pas i mig de poder disputar els corresponents play off.

SANTFELIUENC

De nou, ple de punts pel Santfeliuenc en aquesta nova setmana de lliga a regional. Es tractava d’una setmana curta pels del Baix Llobregat, però l’han finalitzat amb èxit, amb victòries clares per 0-2 i 3-1 contra FDPS4 i Fenomenos VFO, respectivament. Amb dos partits de desavantatge, el Santfeliuenc es situa a la segona posició a solament dos punts dels líders.

LLAGOSTERA

Llums i ombres pel Llagostera a PS4. Una derrota inesperada a domicili i un empat amb regust a derrota, fan que els gironins perdin la primera plaça. Lluny de les victòries aclaparadores amb una solvència defensiva que es van veure a l’inici de la temporada, torna aquell Llagostera amb resultats voluminosos amb molts gols tant a favor com en contra.

A Xbox, els gironins van molt ben encarrilats per aconseguir l’ascens o, si més no, disputar els Playoffs per intentar assolir aquesta fita. Ple de punts pels de “o NeymarJR x11” amb una victòria importantíssima per 6-4 contra Fortaleza Roja, els tercers classificats, que ara mateix estan a cinc punts per sota.

TERRASSA

El Terrassa podria ser líder els pròxims dies. Els de Kekio_09 es situen a la segona plaça a tan sols dos punts dels líders. Això sí, amb un partit disputat menys. Gràcies a les tres victòries aclaparadores dels terrassencs, la pròxima setmana podrien dormir líders si continuen amb aquesta dinàmica guanyadora. Ja van cinc partits sense conèixer la derrota i tenen l’objectiu d’ampliar aquesta ratxa amb un sol objectiu en ment.

LLEIDA

Amb tan sols dos setmanes, el Lleida arriba a les zones de play off i s’hi consolida. Quatre victòries més, que sumades a les quatre anteriors, ja n’acumulen vuit des de l’aturada pel mercat de fitxatges. Sembla que els nous fitxatges han respòs bé a l’equip. El clar exemple és el partit contra Seugermans. D’una derrota per 1-3 ala primera volta a una victòria clara per 1-5 en aquest últim partit setmanal.

DIVINUS

També es tractava d’una setmana curta pel Divinus, que l’han solucionat de la millor forma: dos partits, dos victòries. Una d’elles per un clar 9-1 amb dos hat-tricks inclosos. L’equip de FDC ja te mig assegurada la seva participació al play off d’ascens en la seva primera temporada a la competició. Tot i això, es troben a només cinc punts d’atrapar els líders. Un nou repte pels de Sergiodieg23, elmenda999 i xXCoNeeXx

 

 

 

Castellano

 

Los equipos catalanes fallan poco y siguen vivos para alcanzar sus objetivos

Especial énfasis en que no hubo ninguna derrota de los equipos catalanes en la última jornada de esta semana

POBLESEC

Esperanza para los de MonkeyMauri. No se trataba de una semana nada fácil para el equipo barcelonés. Sin embargo, han conseguido seis puntos importantísimos para la lucha por evitar el descenso. Victorias contra los actuales segundos y séptimos clasificados que los alejan de la última posición y los sitúan a tan sólo tres puntos de evitar, también, la promoción de descenso.

UESA

El Sant Andreu completa una semana larga con diez puntos de doce posibles. Por lo tanto, buena semana para seguir optando al ascenso. En los tres primeros partidos, los santandreuenses destrozaron sus rivales consiguiendo un total de once goles a favor. En cambio, en el último sólo pudieron sacar un empate contra Mar Menor. Actualmente se posicionan en el cuarto lugar separados por tres puntos tanto de los segundos como los cuartos.

CONSTANTÍ

De menos a más ha ido el Constantí esta semana. Los de Sesplu8 sufrieron un tropiezo en forma de derrota en el primer partido contra PLG FC. Sin embargo, no se descuelgan de la zona de play off. Hoy por hoy, los tarraconenses se encuentran en la cuarta posición empatados a puntos con los segundos. Aunque la primera posición parece ya inaccesible, están a un paso y medio de poder disputar los correspondientes Playoffs.

SANTFELIUENC

De nuevo, pleno de puntos para el Santfeliuenc en esta nueva semana de liga en regional. Se trataba de una semana corta para los del Baix Llobregat, pero la han finalizado con éxito, con victorias claras por 0-2 y 3-1 contra FDPS4 y Fenomenos VFO, respectivamente. Con dos partidos de desventaja, el Santfeliuenc se sitúa en la segunda posición a sólo dos puntos de los líderes.

LLAGOSTERA

Luces y sombras para el Llagostera a PS4. Una derrota inesperada a domicilio y un empate con sabor a derrota, hacen que los gerundenses pierdan la primera plaza. Lejos de las victorias abrumadoras con una solvencia defensiva que se vieron al inicio de la temporada, vuelve aquel Llagostera con resultados voluminosos con muchos goles tanto a favor como en contra.

A Xbox, los gerundenses van muy bien encarrilados para conseguir el ascenso o, al menos, disputar los Playoffs para intentar alcanzar esta meta. Pleno de puntos para los de “o NeymarJR x11” con una victoria importantísima por 6-4 contra Fortaleza Roja, los terceros clasificados, que ahora mismo están a cinco puntos por debajo.

TERRASSA

El Terrassa podría ser líder en los próximos días. Los de Kekio_09 se sitúan en la segunda plaza a tan sólo dos puntos de los líderes. Eso sí, con un partido disputado menos. Gracias a las tres victorias abrumadoras de los tarrasenses, la próxima semana podrían dormir líderes si continúan con esta dinámica ganadora. Ya van cinco partidos sin conocer la derrota y tienen el objetivo de ampliar esta racha con un solo objetivo en mente.

LLEIDA

Con tan sólo dos semanas, el Lleida llega a las zonas de play off y se consolida. Cuatro victorias más, que sumadas a las cuatro anteriores, ya acumulan ocho desde el parón por el mercado de fichajes. Parece que los nuevos fichajes han respondido bien al equipo. El claro ejemplo es el partido contra Seugermans. De una derrota por 1-3 en la primera vuelta a una victoria clara por 1-5 en este último partido semanal.

DIVINUS

También se trataba de una semana corta para el Divinus, que lo han solucionado de la mejor forma: dos partidos, dos victorias. Una de ellas por un claro 9-1 con dos hat-tricks incluidos. El equipo de FDC ya tiene medio asegurada su participación en el play off de ascenso en su primera temporada en la competición. Sin embargo, se encuentran a sólo cinco puntos de atrapar a los líderes. Un nuevo reto para los de Sergiodieg23, elmenda999 y xXCoNeeXx.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *