El Cornellà vol revifar

Els de Ponsi necessiten recuperar-se dels mals resultats de la setmana passada i tornar a col·locar-se a la zona mitja-alta de la classificació.

Dilluns els del Llobregat s’enfronten a Reds Gaming, equip que està just per sota dels verds a tan sols dos punts. Es fa obligada la victòria pels verds de Ponsi per no ser superats.

Dimarts rival complicat pel Cornellà, reben l’Sporting, equip de la zona alta i que juga molt bé. L’equip haurà de fer un partit perfecte per intentar batre als asturians.

Dimecres els de Ponsi s’enfronten al Chiringuito, que tot hi intentar-ho no acaba de sortir de la zona baixa. Igualment sempre és un equip perillós i els verds no poden confiar-se i menys a aquestes alçades.

Veurem si aquesta setmana li serveix al Cornellà per tornar a una zona tranquil·la i inclús tornar a estar entre els set primers.

 

 

Castellano

El Cornellà quiere reavivarse

Los de Ponsi necesitan recuperarse de los malos resultados de la semana pasada y volver a colocarse en la zona media-alta de la clasificación.

El lunes los del Llobregat se enfrentan a Reds Gaming, equipo que está justo por debajo de los verdes a tan sólo dos puntos. Se hace obligada la victoria para los verdes de Ponsi para no ser superados.

Martes rival complicado por el Cornellà, reciben el Sporting, equipo de la zona alta y que juega muy bien. El equipo tendrá que hacer un partido perfecto para intentar batir a los asturianos.

El miércoles los de Ponsi se enfrentan con el Chiringuito, que todo e intentarlo no acaba de salir de la zona baja. Igualmente siempre es un equipo peligroso y los verdes no pueden confiarse y menos a estas alturas.

Veremos si esta semana le sirve al Cornellà para volver a una zona tranquila e incluso volver a estar entre los siete primeros.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *