Ultims partits de la temporada i objectius a tocar

Nova setmana amb partits complicats pels equips catalans.

 

POBLESEC

Tres rivals de la part mitja de la classificació són els que s’enfrontaran al Poblesec en aquesta antepenúltima setmana de lliga. Aquests són: Delirium FC, Opportunity VF i Tres Sesenta FC. No van ser del tot dolents els resultats que va aconseguir l’equip barceloní contra aquests mateixos equips a la primera volta. Els de MonkeyMauri necessiten sumar punts en el poc temps que els queda per anant-se allunyant d’aquesta zona tan perillosa.

UESA

Setmana complicadíssima pel Sant Andreu. El primer, segon i setè classificats seran els rivals dels catalans aquesta setmana. Els andreuencs es situen a tres punts d’entrar al play off d’ascens i aquesta setmana podria ser la definitiva si no aconsegueixen els resultats esperats. Tots sabem del que són capaços els d’animal734 i de la seva fortalesa davant d’aquestes situacions.

CONSTANTÍ

Tres rivals assequibles i un de molt difícil pel Constantí. No haurien de suposar cap problema els primers tres rivals amb els que s’enfronten els tarragonins en aquesta penúltima setmana de competició. Tot i això, el partit de dimecres l’hauran de suar de valent. Aquest últim rival és el Mambo FC, un dels màxims rivals dels de Sesplu8 amb els que comparteixen un objectiu comú.

SANTFELIUENC

Amb la participació del Santfeliuenc assegurada pels Playoffs, els de Sant Feliu aniran a per totes per aconseguir el títol del grup T de regional. Per aconseguir-ho quasi bé matemàticament, primer hauran de derrotar X1 Dragons, situats a la primera posició amb dos partits disputats més. A part, CSDC Las Portadas i LimonFC seran els altres rivals de la setmana del Santfeliuenc.

LLAGOSTERA

El Llagostera a PS4 es posiciona a la segona posició. Tot i això, encara no té assegurada la participació als Playoffs. Aquesta setmana s’enfronta a dos rivals que li van posar les coses molt difícils a la primera volta. Tant és així que només van aconseguir un punt en els dos partits. Aquests rivals són: Solfamidas FC i Piringalla United.

A Xbox, el Llagostera s’enfronta a dos equips de mitja taula. Actualment es situa a la segona posició a tres punts dels líders. Amb el primer dels rivals d’aquesta setmana, Summirgaming, a l’anada van encaixar una derrota i des d’aquell moment han sumat punts en totes les disputes. Serà el final d’aquesta ratxa o l’inici d’un nou somni pels de “o NeymarJR x11”?

TERRASSA

El Terrassa també té una setmana curta, de només dos enfrontaments. Aquests són contra Whitewolves i Wamedos Gaming, situats a la quarta i cinquena posició, respectivament. Els de Kekio_09 volen seguir amb aquesta ratxa tan positiva que els ha portat fins a la segona posició. Són tan sols dos punts els que distancien el Terrassa amb el liderat i els egarencs lluitaran a mort per aconseguir-lo.

LLEIDA

Nous reptes pel Lleida davant una setmana amb quatre partits per disputar. Tres dels seus quatre rivals estan situats a la zona mitja de la classificació. No hagués estat una setmana difícil si no tinguessin l’últim partit contra els líders actuals del grup A de Regional. L’ATVillalba va golejar 0-3 al Lleida a la primera volta i no serà un partit gens assequible pels de Rekohn.

DIVINUS

L’equip d’FDC té un partit importantíssim contra l’Atlètic Wanka, en un enfrontament entre dos equips catalans. Els dos equips són candidats al play off i no volen regalar res per si hi ha l’opció d’optar a alguna cosa més. Els altres partits els juguen contra Torre Estrella Verde eSports i FG TEAM.

 

 

 

 

Se acerca el final de la competición y los nuestros tienen los objetivos a tocar

Nueva y antepenúltima semana con partidos complicados para los equipos catalanes.

 

POBLESEC

Tres rivales de la parte media de la clasificación son los que se enfrentarán al Poblesec en esta antepenúltima semana de liga. Estos son: Delirium FC, Opportunity VF y Tres Sesenta FC. No fueron del todo malos los resultados que consiguió el equipo barcelonés contra estos mismos equipos en la primera vuelta. Los de MonkeyMauri necesitan sumar puntos en el poco tiempo que les queda para irse alejando de esta zona tan peligrosa.

UESA

Semana complicadísima para el Sant Andreu. El primer, segundo y séptimo clasificados serán los rivales de los catalanes esta semana. Los andreuenses se sitúan a tres puntos de entrar en el play off de ascenso y esta semana podría ser la definitiva si no consiguen los resultados esperados. Todos sabemos de lo que son capaces los de animal734 y de su fortaleza ante estas situaciones.

CONSTANTÍ

Tres rivales asequibles y uno muy difícil para el Constantí. No deberían suponer ningún problema los primeros tres rivales con los que se enfrentan los tarraconenses en esta penúltima semana de competición. Sin embargo, en el partido del miércoles tendrán que sudar la gota gorda. Este último rival es Mambo FC, uno de los máximos rivales de los de Sesplu8 con los que comparten un objetivo común.

SANTFELIUENC

Con la participación del Santfeliuenc asegurada por los Playoffs, los de Sant Feliu irán a por todas para conseguir el título del grupo T de regional. Para lograrlo casi matemáticamente, primero deberán derrotar a X1 Dragons, situados en la primera posición con dos partidos disputados más. Aparte, CSDC Las Portadas y LimonFC serán los otros rivales de la semana del Santfeliuenc.

LLAGOSTERA

El Llagostera a PS4 se posiciona en la segunda posición. Sin embargo, aún no tiene asegurada la participación en los Playoffs. Esta semana se enfrenta a dos rivales que le pusieron las cosas muy difíciles en la primera vuelta. Tanto es así que sólo lograron un punto en los dos partidos. Estos rivales son: Solfamidas FC y Piringalla United.

A Xbox, el Llagostera se enfrenta a dos equipos de media tabla. Actualmente se sitúa en la segunda posición a tres puntos de los líderes. Con el primero de los rivales de esta semana, Summirgaming, en la ida encajaron una derrota y desde ese momento han sumado puntos en todas las disputas. ¿Será el final de esta racha o el inicio de un nuevo sueño para los de “o NeymarJR x11”?

TERRASSA

El Terrassa también tiene una semana corta, de sólo dos enfrentamientos. Estos son contra Whitewolves y Wamedos Gaming, situados en la cuarta y quinta posición, respectivamente. Los de Kekio_09 quieren seguir con esta racha tan positiva que los ha llevado hasta la segunda posición. Son tan sólo dos puntos los que distancian el Terrassa con el liderato y los egarenses lucharán a muerte por conseguirlo.

LLEIDA

Nuevos retos para el Lleida ante una semana con cuatro partidos por disputar. Tres de sus cuatro rivales están situados en la zona media de la clasificación. No hubiera sido una semana difícil si no tuvieran el último partido contra los líderes actuales del grupo A de Regional. El ATVillalba goleó 0-3 al Lleida en la primera vuelta y no será un partido nada asequible para los de Rekohn.

DIVINUS

El equipo de FDC tiene un partido importantísimo contra el Atlético Wanka, en un enfrentamiento entre dos equipos catalanes. Ambos equipos son candidatos al play off y no quieren regalar nada por si existe la opción de optar a algo más. Los otros partidos los juegan contra Torre Estrella Verde eSports y FG TEAM.

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *