El Cornellà fa bona una setmana irregular

Els de Ponsi han aconseguit 4 de 9 punts, que tot i poder millorar-ho, els resultats dels rivals fan aquests 4 punts bona i es mantenen a la zona mitja de la classificació.

Dilluns els del Llobregat van aconseguir una victòria important davant Reds Gaming, que també ho va intentar i va posar les coses difícils als verds. Tot i així, els gols de Reymar i Plaqueitor van servir per sumar tres punts vitals.

Dimarts el Cornellà va treure un empat davant un rival sempre complicat, l’Sporting. El partit va estar igualat i ple d’ocasions pels dos equips, que es van repartir els punts amb un empat a 2. Els gols dels verds van venir amb un doblet del golejador Plaqueitor.

Dimecres va arribar una derrota per 3 a 1 en front un dels equips d’abaix, el Chiringuito. El partit no va estar gens desequilibrat però sí que el Chiringuito va estar més efectiu de cara a porta. El gol dels verds el va tornar a fer Plaqueitor.

Després d’aquesta setmana els de Ponsi segueixen a la zona mitja de la classificació, vuitens amb 28 punts.

CASTELLANO.

El Cornellà hace buena la semana.

Los de Ponsi han conseguido 4 de 9 puntos, que a pesar de poder mejorarlo, los resultados de los rivales hacen que estos 4 puntos sean buenos y se mantengan en la zona media de la clasificación.

El lunes los del Llobregat consiguieron una victoria importante ante Reds Gaming, que también lo intentó y puso las cosas difíciles a los verdes. Aún así, los goles de Reymar y Plaqueitor sirvieron para sumar tres puntos vitales.

El martes el Cornellà sacó un empate ante un rival siempre complicado, el Sporting. El partido estuvo igualado y lleno de ocasiones para ambos equipos, que se repartieron los puntos con un empate a 2. Los goles de los verdes vinieron con un doblete del goleador Plaqueitor.

Miércoles llegó una derrota por 3 a 1 en frente uno de los equipos de abajo, el Chiringuito. El partido no estuvo nada desequilibrado pero sí el Chiringuito estuvo más efectivo de cara a puerta. El gol de los verdes lo volvió a hacer Plaqueitor.

Después de esta semana los de Ponsi siguen en la zona media de la clasificación, octavos con 28 puntos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *