El Cornellà fa bona una setmana irregular

Els de Ponsi han aconseguit 4 de 9 punts, que tot i poder millorar-ho, els resultats dels rivals fan aquests 4 punts bona i es mantenen a la zona mitja de la classificació.

Dilluns els del Llobregat van aconseguir una victòria important davant Reds Gaming, que també ho va intentar i va posar les coses difícils als verds. Tot i així, els gols de Reymar i Plaqueitor van servir per sumar tres punts vitals.

Dimarts el Cornellà va treure un empat davant un rival sempre complicat, l’Sporting. El partit va estar igualat i ple d’ocasions pels dos equips, que es van repartir els punts amb un empat a 2. Els gols dels verds van venir amb un doblet del golejador Plaqueitor.

Dimecres va arribar una derrota per 3 a 1 en front un dels equips d’abaix, el Chiringuito. El partit no va estar gens desequilibrat però sí que el Chiringuito va estar més efectiu de cara a porta. El gol dels verds el va tornar a fer Plaqueitor.

Després d’aquesta setmana els de Ponsi segueixen a la zona mitja de la classificació, vuitens amb 28 punts.

CASTELLANO.

El Cornellà hace buena la semana.

Los de Ponsi han conseguido 4 de 9 puntos, que a pesar de poder mejorarlo, los resultados de los rivales hacen que estos 4 puntos sean buenos y se mantengan en la zona media de la clasificación.

El lunes los del Llobregat consiguieron una victoria importante ante Reds Gaming, que también lo intentó y puso las cosas difíciles a los verdes. Aún así, los goles de Reymar y Plaqueitor sirvieron para sumar tres puntos vitales.

El martes el Cornellà sacó un empate ante un rival siempre complicado, el Sporting. El partido estuvo igualado y lleno de ocasiones para ambos equipos, que se repartieron los puntos con un empate a 2. Los goles de los verdes vinieron con un doblete del goleador Plaqueitor.

Miércoles llegó una derrota por 3 a 1 en frente uno de los equipos de abajo, el Chiringuito. El partido no estuvo nada desequilibrado pero sí el Chiringuito estuvo más efectivo de cara a puerta. El gol de los verdes lo volvió a hacer Plaqueitor.

Después de esta semana los de Ponsi siguen en la zona media de la clasificación, octavos con 28 puntos.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *