S’acosta el final i no hi ha res decidit

Els equips catalans tenen a l’abast els seus objectius malgrat completar una setmana generalment irregular

 

POBLESEC

Tres punts insuficients pel Poblesec en la seva lluita per sortir de la zona de descens. Ara mateix es troba a la dotzena posició a quatre punts de sortir-hi. Des de l’entitat barcelonina buscaran sumar tots els punts possibles la setmana vinent tenint en compte que una ensopegada més podria deixar-los en zona de descens directe. Els resultats dels partits corresponents van ser de victòria contra Delirium FC i derrotes contra Tres Sesenta FC i Opportunity VF.

UESA

El Sant Andreu acaba aquesta antepenúltima jornada setmana col·locat en zona de play off d’ascens. Després de disputar aquestes quatre últimes i difícils jornades, els andreuencs s’aferren al tercer lloc. Tot i sofrir una derrota desafortunada contra l’actual líder, Spectre Velis FC, els d’animal 734 van aconseguir una victòria clau en el duel contra els segons classificats, RayoMahadahonda.

CONSTANTÍ

Tres victòries i un empat situen el Constantí a la segona posició. La última victòria, transcendental, contra un Mambo FC molt ofensiu. Els de Sesplu8 es situen a dos punts per sobre del play off d’ascens amb quatre partits per disputar. Els altres resultats van ser de 5-3 contra Slava FC i 2-1 contra Elite Legends. L’únic partit on els tarragonins es van deixar punts va ser en el duel contra Showtime FC.

SANTFELIUENC

Setmana històrica del Santfeliuenc. Dos partits, dos derrotes. Una d’elles molt dolorosa, contra els actuals líders, X1 DRAGONS . Es tracta de la pitjor setmana de l’equip català al llarg de la competició. Tot i això, amb el play off quasi bé assegurat, encara tenen opcions a guanyar el títol del grup T de Regional. Això si, ja no depenen d’ells mateixos. Estan situats a la segona posició a cinc punts del líder i amb un partit disputat menys.

LLAGOSTERA

A PS4, el Llagostera perd pistonada amb una derrota injusta contra Solfamidas FC, en un partit on la sort no va acompanyar els gironins. En l’altre, contràriament va ser un festival de gols amb una victòria per 7-3 contra Piringalla United. Els de BeltryHD es situen a la segona posició i depenen d’ells mateixos per aconseguir el liderat.

A Xbox, el Llagostera també es situa a la segona posició. Això si, no depenen d’ells mateixos per ser líders. Tot i això, es col·loquen a nou punts per sobre del play off d’ascens i ja hi tenen quasi bé la plaça assegurada. L’equip llagosterenc aquesta setmana ha aconseguit un total de tres punts de sis possibles.

 

TERRASSA

Els del Vallès Occidental ja són líders del seu grup després d’aconseguir un ple de punts en els seus encontres setmanals. Nou punts de nou possibles que el Terrassa suma per arribar a la primera plaça. No contents amb això, els segons classificats empaten l’últim partit i els de Kekio_09 ja tenen una avantatge de tres punts. Les victòries han estat contra: Masia eSports, Whitewolves i Wamedos Gaming.

LLEIDA

L’altre líder de Regional és el Lleida. Superant amb un ampli marge de gols els actuals segons classificats, els lleidatans arriben en aquesta primera plaça amb molt bones sensacions. La única nota negativa que es podria aplicar és la derrota contra MoriskosVFO, que provoca la pèrdua de la ratxa d’imbatibilitat vigent des de l’inici de la segona volta. Amb tres partits per disputar-se, els de Rekohn aprofitaran qualsevol ensopegada rival per reafirmar-se al liderat.

DIVINUS

L’equip d’FDC suma posicions poc a poc. Ja es situen a la tercera posició i amb clares opcions de disputar el play off, tot i que encara no és definitiu. El Divinus ha sumat tres punts de sis possibles aquesta setmana. La derrota, ajustadíssima, contra Atlètic Wanka, provoca una barrera de fins a vuit punts entre el Divinus i el segon classificat. Falten cinc partits que ens diran si el Divinus serà equip de play off o no.

 

 

 

 

Se acerca el final y no hay nada decidido

Los equipos catalanes tienen al alcance sus objetivos a pesar de completar una semana generalmente irregular

 

POBLESEC

Tres puntos insuficientes para Poblesec en su lucha por salir de la zona de descenso. Ahora mismo se encuentra en la duodécima posición a cuatro puntos de salir. Desde la entidad barcelonesa buscarán sumar todos los puntos posibles la próxima semana teniendo en cuenta que un tropiezo más podría dejarlos en zona de descenso directo. Los resultados de los partidos correspondientes fueron de victoria contra Delirium FC y derrotas contra Tres Sesenta FC y Opportunity VF.

UESA

El San Andreu termina esta antepenúltima semana colocado en zona de play off de ascenso. Después de disputar estas cuatro últimas y difíciles jornadas, los andreuences se aferran al tercer lugar. Aunque sufrieron una derrota desafortunada contra el actual líder, Spectre Velis FC, los de animal 734 lograron una victoria clave en el duelo contra los segundos clasificados, RayoMahadahonda.

CONSTANTÍ

Tres victorias y un empate sitúan el Constantí en la segunda posición. La última victoria, trascendental, contra un Mambo FC muy ofensivo. Los de Sesplu8 se sitúan a dos puntos por encima del play off de ascenso con cuatro partidos por disputar. Los otros resultados fueron de 5-3 contra Slava FC y 2-1 contra Elite Legends. El único partido donde los tarraconenses se dejaron puntos fue en el duelo contra Showtime FC.

SANTFELIUENC

Semana histórica del Santfeliuenc. Dos partidos, dos derrotas. Una de ellas muy dolorosa, contra los actuales líderes, X1 DRAGONS. Se trata de la peor semana del equipo catalán a lo largo de la competición. Sin embargo, con el play off casi asegurado, aún tienen opciones a ganar el título del grupo T de Regional. Eso sí, ya no dependen de ellos mismos. Están situados en la segunda posición a cinco puntos del líder y con un partido disputado menos.

LLAGOSTERA

A PS4, el Llagostera pierde fuelle con una derrota injusta contra Solfamidas FC, en un partido donde la suerte no acompañó a los gerundenses. En el otro, contrariamente, fue un festival de goles con una victoria por 7-3 contra Piringalla United. Los de BeltryHD se sitúan en la segunda posición y dependen de ellos mismos para alcanzar el liderato.

A Xbox, el Llagostera también se sitúa en la segunda posición. Eso sí, no dependen de ellos mismos para ser líderes. Sin embargo, se colocan a nueve puntos por encima del play off de ascenso y ya tienen casi la plaza asegurada. El equipo llagosterenc esta semana ha conseguido un total de tres puntos de seis posibles.

TERRASSA

Los del Vallés Occidental ya son líderes de su grupo tras lograr un pleno de puntos en sus encuentros semanales. Nueve puntos de nueve posibles que el Terrassa suma para llegar a la primera plaza. No contentos con ello, los segundos clasificados empatan el último partido y los de Kekio_09 ya tienen una ventaja de tres puntos. Las victorias han sido contra: Masia eSports, Whitewolves y Wamedos Gaming.

LLEIDA

El otro líder de Regional es el Lleida. Superando con un amplio margen de goles los actuales segundos clasificados, los leridanos llegan en esta primera plaza con muy buenas sensaciones. La única nota negativa que se podría aplicar es la derrota contra MoriskosVFO, que provoca la pérdida de la racha de imbatibilidad vigente desde el inicio de la segunda vuelta. Con tres partidos por disputarse, los de Rekohn aprovecharán cualquier tropiezo rival para reafirmarse en el liderato.

DIVINUS

El equipo de FDC suma posiciones poco a poco. Ya se sitúan en la tercera posición y con claras opciones de disputar el play off, aunque todavía no es definitivo. El Divinus ha sumado tres puntos de seis posibles esta semana. La derrota, ajustadísima, contra Atlético Wanka, provoca una barrera de hasta ocho puntos entre el Divinus y el segundo clasificado. Faltan cinco partidos que nos dirán si el Divinus será equipo de play off o no.

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *